Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
banegat várom nagyon,hogy fejlõdjön,ki akarom maxolni. bár még az legalább 2-3 év,hogy elérje 199et 😛
am most kaptam 25Mt bl jogdijakert, következõ évben kellesz egy csatár (pazzini ? huntelaar ? ) egy bal védõ ( baines? bale? ) meg egy kapus majd.
Nyáron remélem kettõ ezek közül jön,de egynek is örülnék =)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A 94 ponot mostanig nem tudom,hogy hoztuk össze,valami hihetetlen hajrával. Volt,amikor Inter már 7 ponttal vezetett.
Olasz kupából Millan vert ki 1:0,1:0al ..
BL-ben az a Chesea következett negyeddöntõben,akivel egy csoportban voltam. 0:2 , 2:0 , tizenegyesekkel mentek tovább.
Szuperkupa meg 3:2ek bukó volt.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amúgy lengyel középosztálybeli csapat, egy a sok krakkói közül, de az egyik legnagyobb, a fõ riválisa a Wisla Krakov. Átig büdzsé kb 150k euro, nagyon 17 idegenlégiós lehet, de max 25 fõs lehet a keret... Nemsoká indul a bajnokság, meglátjuk hogy a várható 6. helyhez képest hol leszünk a szezon végén
Sikerült a Chievoval elcsipnema 8. helyet ezérrt indultam az Intertoto kupában továbjuttotam Cork City-t kaptam ellenfélnek 3-1-re gyõztem de igen nagy árakkal... 3 játékosom megsérült köztük az egyik 6-7 hónapra úgy hogy most vettem nyáron 2 milláé mert hiány volt csatár poszton most meg már csak Obinna marad elöl majd lehet bevetem Tõkés Ferencet generált magyar hiperszuperultramegagigatehetségemet 😄
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
jelenleg 4 védõ, 3 kp, 1 tkp, s két csatár. De volt már k tkp, s egy csatár is, de felgyógyult Fred😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
- Create a temporary folder on your machine, such as C:/FM2008.
- Copy the entire contents of the CD into this folder.
- Once that's finished, go to the following location:
- "C:/FM2008/Disk1/InstData/Windows/VM/"
- In here you should find "setup.exe".
- Right-click on "fm.exe" and from the pop-up menu select "Properties".
- A window will appear. Select the "Compatibility" tab.
- Select the 'Run this program in compatibility mode for:" and choose "Windows XP" from the available options).
The game should now install Normally. If this is not the case please post the issue in the Technical Support forum.
In hángérien:
-csinálj a gépen egy fm2008 mappát
-másold át a teljes cd-t
-keresd meg ebben a mappában a /Disk1/InstData/Windows/VM/ mappát
-itt megleléd az szent telepítõfájlt
-miután feltelepítéd az szent játékot kattints jobb gommbal az indítófájljára nékie és válaszd ama menüpontot melynek neve tulajdonságok
-válaszd ki a Windows XP kompatibilitási módot és kész
(bocsi a középsõ rész stílusáért, gyaloggaloppban most ment a kézigránátos rész) 😄
Nekem az a problémám hogy 64bites xpém van és nem akarja felinstalállni magát rá az FM 2008, mit tegyek?
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Ugytünik Hrepka elég hamar beilleszkedett!2.meccsén 2öt lött+1et az elsõn,nem akarom elkiabálni,de ez a taktika ugy tünik illik ehhez a rayohoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nyári felkészülés felemásra sikeredett, bajnokság eddig meglepõen jó, igazolások közt sok a magyar, és van egy kettõ akiröl nemgondoltam volna hogy eljön (Doudin, Aaritalo) + hoztam 1-2 román fiatalt a védelembe, Arsenal lett az anyaegyesületem, kaptam is 2 kölcsönjátékost + áron alúl megvettem Barazite-t
egeynlõre 2 képet hoztam, 2 bajnoki:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ezzel a kerettel próbálok evickélni.
Na ugy gondolom ez biztató eredmény az elsõ B-s meccsemen(Colocciniék ellen.persze meg nyerhettük volna".felhõszakadás,minden...Hrepka jó volt.
alaphelyzetben a sima feljutást kellene megcélozni, de ez a -15 pont lehet sok lesz 😊

Palermo - Marseille: 1 - 1
Marseille - Palermo: 1 - 0
<#violent>#violent><#rinya>#rinya><#gun>#gun>