Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most barca meccs után játszok megint, Capelt meglesem gyors a gameben 😊
Remélem FM 2009ban Ronaldinho szabadrúgása 15 alatt lesz mert nem tud szabadrúgást lõni, elfelejtett ez az ember mindent amit tudott, vagy csak belesz*rik...
#5632: Bodmer mit játszik? Fm 2007ben egy állat volt, vkpt játszott, rendszerint év védõje lett mivel védõt is tud játszani, de bárhol megállja a helyét középen 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sevilla 57M-t kicsengetett Xabi Alonsoért.
Milan 62M-t Agüeroért.
Én fogok még egy nagyobb tételt Andersonért jövõre.
Érkezõk:
Lulinha 4M
Leighton Baines 20M
Huntelaar 20M
Jeremy Menez 15M
Issiar Dia 6M
Ben Arfa 15M
Andreolli 1e
Olazabal 4M
Aquino 5.25M
Ryan Hall 1.2M
Vantaggiato 4.3M
És maradt 50M eurom így is 😄 Játék elején Romanak 20M euroja sem volt.
haverom psg meccen 11.000t bukott.
Banega, Anderson...
[ Nemigaz ez a .... psv, eddig folyton nyertek, megteszem õket tippmixen, erre bukok egy 1000est... ]
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képröl az animét
3. House,techno klasszikusok
4. Test Drive Unlimited
5. Melyik tápot?
6. Radeon HD Series
7. Football Manager
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Silkroad Online
10. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ráadásul a Betis BL ben van már 2 éve és a Depor is 5. hely környékén szokott tanyázni évek óta szal nem gyenge a csapat.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
2. VDvaart eladtad a deportivonak? :|
ugy kezdõdött hogy 2014 ben vagyok és októberben egyszercsak a keretben megjelenik egy kapus. szürkézve szal PA jat nem mutatja a Scout.
nah leigazoltam megnéztem mivan.
80 as PA ja van mint utólag kiderült ugyhogy ingyen elengedtem . ez is októberben volt. majd mikor jáccom a köci meccset még egy emberke van ott aki már Jobb hátvéd. 19-20 évesek.
mikor elengedtem ügyebá jött az üzi hogy elvan engedve de a dátom hogy mióta a REAL Madrid tagja az kicsit odaütött 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
mert tényleg,dániában úgy írják,ahogy te. Magyarországon meg,ahogy én.
Most kaptam 3 üzenetet,ami megtetszett 😊
A stadionban lesz 'talajfûtés',ez kb 2 hónap.
A kiváló anyagi helyetre való tekintettel a klub lerendezte 2 tartozását,ami fizettem volna még évekig szerintem.
Új mezszponzor van,aki egy évre fizet 4.8M eurot.
Pazzinit nem engedte a Fiorentin 25Mt sem, így 20M jött Baines és szintén 20M Huntelaar.
Marseille ellen végül 5-2-re kaptam ki 😊 Két hét múlva jön a Koberhanv ( vagy mi 😄 ) ott nagy gyõzelmet kell aratnom!
http://users.cwi.hu/sgupload/1202569160.jpg
Grat mindenkinek fõként Kraawz-nak az olasz bajnoki címhez és hamary-nak az Inter veréshez. Én sztem csak holnap reggel folytatom a Palermot
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Majd jó lesz, de még fejlõdnie kell bõven... Balet vedd meg mindenképpen 😊
Én Andersont várom nagyon, bár nemtudom hova fog beférni, de 1ik kedvenc játékosom Messi után, szal elkellett hozni 23milláért... Lehet kipróbálok egy 4-2-2-2t, 2 vkpval és 2 ktkpval... Bár akkor is lesz 4 játékosom 2 posztra... [ vdVaart,Fernandez,Anderson,Dzsudzsák ]
Védelmem most szerencsére jó lett, nyáron jött Pasanen és Zaccardo ingyen, megy a rotálás a védelemben, aki gyengén játszik ki is kerül egybõl kb, kivétel King... Õ folyamatosan jó, és õ a védelem alappillére.
Csatárjaim közül Berbatov 11, Bent 9, Quagliarella 4 és Keane 1 gólos, de Robbie sokat játszott jobb szélen amikor sérült volt Matías Fernandez.