Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arattam 😄

Meg az év menedzsere is lettem 😛

Nem tudom mit csináljak Jaime Valdéz nem akar szerzõdést hosszabbítani,de az egyetlen jobb oldali középpályásom..6.000.000 eurót ér és pár csapat vínné,de a kutya se jött ide a nyáron...Vajon megtartsam a szezon végéig,és akkor ingyen megy el,vagy kockáztassak....Októberbe járok már 8 forduló után a 13.vagyok...
6 meccse nem tudok nyerni... hihetetlen... de mindig hromszor annyi helyzetem van, s mindig az ellenfél kapusa a meccs legjobbja :/

Én általában tkpknak hazsnálom 😊

GTheo
Kb akkor ingyen volt nekik...
Most barca meccs után játszok megint, Capelt meglesem gyors a gameben 😊
Remélem FM 2009ban Ronaldinho szabadrúgása 15 alatt lesz mert nem tud szabadrúgást lõni, elfelejtett ez az ember mindent amit tudott, vagy csak belesz*rik...

#5632: Bodmer mit játszik? Fm 2007ben egy állat volt, vkpt játszott, rendszerint év védõje lett mivel védõt is tud játszani, de bárhol megállja a helyét középen 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BBeno2
hát igen. ezt is meg kell élni:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

És igeeeeen.... A tizenegyesnél majdnem beszartam... :/

Hazai pályán kikaptam tõlük 2-1-re..

Na hamarosan Moszkvába utazunk.. ajajajajajajajajjajajjjj

kraawz
jaja,az lesz😊 elsõ évben 5 meccset játszott, most 70M lenne csak,elején 120 volt. Real pl most igazolta le Pandevet 7Mért.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Nem kell nagyot tenni, csak ügyesnek kell lenni és figyelni, nyáron 1x 25ért enyém lehetett volna, akkor nem akart jönni, utána 90ért adták volna csak, de most 23ért adták és jött is... Havonta nézd meg hogy mennyiért adják el.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
De nem csak én vagyok ilyen állat

Sevilla 57M-t kicsengetett Xabi Alonsoért.
Milan 62M-t Agüeroért.
Én fogok még egy nagyobb tételt Andersonért jövõre.

kraawz
na,hát a BL,bajnokság,meg 2 külföldi klubcsapat lehetõvé tette,hogy 2. évem elején 95M euroért igazoljak 😄

Érkezõk:
Lulinha 4M
Leighton Baines 20M
Huntelaar 20M
Jeremy Menez 15M
Issiar Dia 6M
Ben Arfa 15M
Andreolli 1e
Olazabal 4M
Aquino 5.25M
Ryan Hall 1.2M
Vantaggiato 4.3M

És maradt 50M eurom így is 😄 Játék elején Romanak 20M euroja sem volt.

kraawz
csak ez a kettõ 😄

haverom psg meccen 11.000t bukott.

Nekem meg nem megy ez a outgamescout... :/

GTheo
Basszus nálad mindenki 199es ? 😄
Banega, Anderson...
[ Nemigaz ez a .... psv, eddig folyton nyertek, megteszem õket tippmixen, erre bukok egy 1000est... ]

Na, Moszkvába fog eldölni minden... :/ Nem számítok sok jóra. 😞

na most jön a kobe... a dán csapat 😊

értem... 😊 Nálam most nem találja magát a Lyonban... /:

Gunnersboy
Népszerû témák
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képröl az animét
3. House,techno klasszikusok
4. Test Drive Unlimited
5. Melyik tápot?
6. Radeon HD Series
7. Football Manager
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Silkroad Online
10. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
Számlámon lett hirtelen 110M euro a 35bõl, és 70M igazolni 😄

BBeno2
muszáj volt eladnom... sõt az eladás az volt hogy nem akartam vele hosszabbítani ... 31 évesen már nem illett bele a keretebe. szép éveket töltött nálam. ha jól számolom akkor 8-évet.

ráadásul a Betis BL ben van már 2 éve és a Depor is 5. hely környékén szokott tanyázni évek óta szal nem gyenge a csapat.

Fabio Capello
ma nagyon nem vagyok a toppon figyelem szempontjából... ismételten egy mea culpa

1900 😊

1. az szép 😛
2. VDvaart eladtad a deportivonak? :|

Fabio Capello
ez nem bug. A játékosoknak, akiknek nincs élõ szerzõdésük, alapból 1990-re lövi be a szerzõdés kezdetét. A szürke pléják azért jelennek meg, mert nincs elég pléjád a regisztrálható keretben.

BBeno2
nah kezdenek jönni a bugok.

ugy kezdõdött hogy 2014 ben vagyok és októberben egyszercsak a keretben megjelenik egy kapus. szürkézve szal PA jat nem mutatja a Scout.
nah leigazoltam megnéztem mivan.
80 as PA ja van mint utólag kiderült ugyhogy ingyen elengedtem . ez is októberben volt. majd mikor jáccom a köci meccset még egy emberke van ott aki már Jobb hátvéd. 19-20 évesek.
mikor elengedtem ügyebá jött az üzi hogy elvan engedve de a dátom hogy mióta a REAL Madrid tagja az kicsit odaütött 😄

pályafûtés nekem is jól jönne... :/

jó 😛

kraawz
akkor most columbia vagy kolumbia? na.. errõl ennyit 😄
mert tényleg,dániában úgy írják,ahogy te. Magyarországon meg,ahogy én.

Most kaptam 3 üzenetet,ami megtetszett 😊
A stadionban lesz 'talajfûtés',ez kb 2 hónap.
A kiváló anyagi helyetre való tekintettel a klub lerendezte 2 tartozását,ami fizettem volna még évekig szerintem.
Új mezszponzor van,aki egy évre fizet 4.8M eurot.

Pazzinit nem engedte a Fiorentin 25Mt sem, így 20M jött Baines és szintén 20M Huntelaar.

Fabio Capello
Mindkettõ elégtelen. A helyes írásmód Kobenhavn 😄

kraawz
köbenhaven...

kraawz
nekedisköszi (K)

😛

Marseille ellen végül 5-2-re kaptam ki 😊 Két hét múlva jön a Koberhanv ( vagy mi 😄 ) ott nagy gyõzelmet kell aratnom!

Fabio Capello
mea culpa, azt hittem az idegenbeli meccsre mondja

Lehet azért nem tûnt fel neked a kép, mert túl kicsi, vagy mert senki nem reagált 😛. Kösz myIO 😊
http://users.cwi.hu/sgupload/1202569160.jpg

Fabio Capello
hamary kikapott az intertõl... 😄

Kaptam egy akkora kijózanító pofont a Marseilletõl, hogy öröm volt nézni. 4-1 hazai pályán.. nem tudom mi volt velünk.. :/

myl0
Szép estét😊
Grat mindenkinek fõként Kraawz-nak az olasz bajnoki címhez és hamary-nak az Inter veréshez. Én sztem csak holnap reggel folytatom a Palermot

Ngeri
nekem február elsjei frissitésem van lehet azért....itt van már boumsong

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

kraawz
jaj anderson ne is mondd.. õ is 199et kapott.. szerintem 4. évben lesz annyi zsebpénzem meg reputációm,hogy elhozzam. AMC poszt,ami nagyonlyukas, Aquialini és Perrotta is jócskán szint alatt teljesít...

elhiszem 😊 lehet te már adatbázis frisstíst használtál nemtom. de lábujjt9rése van a játékelején, úgy tudom XD

Fabio Capello
sebaj majd törlöm ha kéred

Ngeri
próbálo képet beszúrni

nem értem, hogy ez, hogy történhetett meg 😄 na mindegy 😛

Ngeri
neeeeem!!!! hármat vágott!

Fred, hogy a pibe játszott, hisz a játék elején sérült :|

Ngeri
a csoportból?? éna szuperkupát simán 4-1 re nyertem a sochaux ellen fred mesterhármasa segítségével <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Suazo természetesen ellenem szerezett mesterhármast... Nagy veszélyben a továbbjutás..

félidõbe 2-0 az Internek :/

GTheo
Nálam 186os Banega, de eddig elég gyengus....[ 2dik szezonban járok ]
Majd jó lesz, de még fejlõdnie kell bõven... Balet vedd meg mindenképpen 😊

Én Andersont várom nagyon, bár nemtudom hova fog beférni, de 1ik kedvenc játékosom Messi után, szal elkellett hozni 23milláért... Lehet kipróbálok egy 4-2-2-2t, 2 vkpval és 2 ktkpval... Bár akkor is lesz 4 játékosom 2 posztra... [ vdVaart,Fernandez,Anderson,Dzsudzsák ]

Védelmem most szerencsére jó lett, nyáron jött Pasanen és Zaccardo ingyen, megy a rotálás a védelemben, aki gyengén játszik ki is kerül egybõl kb, kivétel King... Õ folyamatosan jó, és õ a védelem alappillére.

Csatárjaim közül Berbatov 11, Bent 9, Quagliarella 4 és Keane 1 gólos, de Robbie sokat játszott jobb szélen amikor sérült volt Matías Fernandez.