Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
én Salzburgnál kaptam hasonlót, ott asszem Kerlontol, de mivel õt jobban favorizltam mint a men. asszisztensemet, hoztam helyette egy brazilt 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ngeri
Hamary itt vagy?? elég kihalt a topik..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Hosszú idõ után gyõzelem a Nice ellen... Most jön az ajax elleni visszavágó.

Az mitõl van, ha valaki a kezdõcsapat tagja, mégis a médiának azt mondja, hogy a kezdõbe vágyakozik? :/ (van deer vart, aki mellesleg egy nagy szar nálam... 😛 )

myl0
Elszenvedtük zsinorban 3. vereségünket is:
A.Bratislava - Palermo: 2 - 0
Palermo - Lazio: 0 - 3
Juventus - Palermo: 3 - 2 (1. helyzet gól oda, 2. helyzet gól oda 2-0 a szünetben állitgatok a taktikon cserélek 60. percre 2 - 2 namondom juve ellen egy x az már nem rossz, aztán érkezik Tiago és 35rõl lõ egy olyangólt h kiszakadt a háló)
Egyébként nem gyengén bele erõsitettek: Matías Fernandes, Aaron Lenon, Anelka, Joao Moutinho, hogy csak a nagyobbakat említsem.
És most jön még csak az Inter 😛

ismét döntetlen. olyan változatosan szivat a játék.

Fabio Capello
mindenkibõl kitör néha az ilyen... sose szabad feladni, akármennyire is csal vagy szivat a gamma 😊

na jó sorry. kicsit lenyugodtam s nem sok pozítivot látom az egészben: izgalmas lesz a vége 😊

akkor ne szívesen töröld az enyémet....

Fabio Capello
khm-khm. nem szívesen törlök kommenteket

KÖCSÖG JÁTÉK

myl0
Baszki kikaptam Pozsonyban 2-0ra, azt a durva életbe. (UEFA Kupa 1 ford.)

Ezt nem hiszem el... olyan érzésem van, mintha a játék direkt megakarna gátolni mindenben. Elõször lesérül Pandev két hónapra, most meg döntetlen a Lille ellen, lesérül Fred, s most jön az Ajax elleni BL meccs... komolyan mondom hihetetlen.

myl0
sztem az elsõ lesz a nyerõ😊

Fabio Capello
vagy hagyod a fenébe, vagy kirugod vmelyiket <#hehe>

myl0
Palermo - Samdoria: 2 - 0
Brescia - Palermo: 0 - 2
Palermo - Atalanta: 2 - 0
Kiegyeznék a további meccseken is ezzel 😊

myl0
Ilyen se volt még, mit kéne tennem?

kezd a játék átmenni szánalmasba

myl0
majd késõbb kiderül, most ugyis sérült😊

myl0
Kupa ellenfelek:
Uefa: Artmedia Bratislava
O.Kupa: Bologna

Fabio Capello
giulyvel nem értek egyet, sztem nem éri meg leigazolni de te tudod 😊

myl0
Átigazolások végleges alakulása:

myl0
Nekem leginkább egy pipázó fára hasonlitott 😊 most komolyan😊

Fabio Capello
😄 Egyébként ha jobban megnézed, hasonlít popey-re 😄

myl0
Köszönöm a gyors választ😊
Mindig, mikor játszottam ellenük, mint pl most is, ezen gondolkodtam😊)
(Ennek örömére kaptak egy 2-0ás verést, egyébként 1 bajnoki)

Fabio Capello
egy tengerészt szimbolizál, utalván arra hogy a város ami a csapat székhelye, egy kikötõváros

Fabio Capello
passz. az enyém eredeti, semmi bajom nincs vele.

Döntöttem, visszatöltöm a Sociedados mentést, nemsoká hozom a képeket a szezon végérõl

myl0
Hm.. azon gondolkodom, hogy a Sampdoria címere vajom mi a bûbánatot ábrázol... (tippem szerint egy pipázó fickót) ha valaki esetleg tudja ossza meg velem, köszi! 😊))

Forza Italia
de akkor is kidob a windowsba hibaüzenettel.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
8.01hez nem kell crack. ilyen egyszerû

Forza Italia
Helló. Az lenne a problémám h nekem a Hatred verzió van meg és mikor felteszem a játékot és a 8.01 es kiegészítõt utána meg az új adatbázist. ha az alap 8.01 es kiegészítõ crack-jával indítom el akkor betudom tölteni az adatbázist de viszont JAVÍTHATATLAN HIBÁVAL KIDOB, viszont ha a hatred crackot teszem be akkor meg nem tom megnyítni az új adatbázist. Valaki Tud segíteni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

myl0
😊

Fabio Capello
A gépem rasszista... Nagyon nem bírja a lengyeleket, megint elbaszta a cracoviás mentést... Grrrrr :@ Na akkor gondolkozzunk... 😊

myl0
Hamarosan kezdõdik az idény:
Átigazolások (a végleges alakulásról rakok majd képet): A középpálya meglehetõsen nagy átalakításon ment át:
Érkezett Guily, Flamini, Carlos Vela (bár õ tud csatárt is játszani, majd meglátom), elment Migliaccio (tavaly szinte minden meccsen játszott), és ugy néz ki távozik Fabio Simplició. A védelem is ujításra szorult, mivel Zaccardo távozott a Barcához és Barzagli még tavaly a Man U.-hoz, helyettük jött Cezár Arzo (Villareal) és Javier Perades (Zaragoza)
A csatároknál túlkinálat volt, ugyhogy Miccolit elküldtem (Atalanta), Cavani, Amauri, Stancu és Zicu sztem elég kell legyen.
Szerveztem egy Belga és egy Holland túrát is. Ezek alapján sztem tudjuk tartani az ideji elvárásokat (UEFA CUP)

Fabio Capello
én itt vagyok de nem játszom 😊

jó, hogy ennyien vannak itt... asszem inkább én is megyek, nem beszélgetek magammal 😛

2-0-ról, az uccsó 10 percben 4-2-re kikaptam...

Buzi Lorainne lesérítette 4 hónapra Fernandest.... :@

BL-ben az Ajaxot kaptam

Nyertem 3-0-ra, végre 😊

Jön egy bajnoki forduló, sajnos már kötelezõ a gyõzelem, mert nagyon nagy hullámvölgyben vagyunk.

Fabio Capello
Gratulálok mindenkinek!

Myl0: grat az UEFA-hoz
hamary: kitartás, lesz ez jobb is 😊
Bbeno: grat a jubileumhoz, a közel 1200 lõtt gól 300 kapott ellenében azért befigyel 😄

myl0
Tabella:

myl0
Nos itt a vége. Betartva igéretem a vezetõség felé 5. helyen végeztem, ami sztem elsõ évben jó. Lehetett volna jobb is, de létfontosságú helyzetekben hibáztunk ("NEM" a gép csalt 😛)
Egyéb eredmények:
Olasz bajnok: AC Milan
Olasz kupa: Juventus (Roma ellen 1-0)
UEFA Kupa: Atlético Madrid (Bayern M. ellen 2-0)
BL: Chelsea (Inter ellen 3-2re)

myl0
Megizzadtam a Napoli ellen a gyõzelemér: 3 - 2re alakult az eredmény, úgy hogy a visszatérõ Cavani 2öt vállalt
A Róma ellen 1-0ra nyertem ember elõnyben, de ez már kevés volt, 2-1el bemasíroztak a döntõbe ----> bye bye Olasz kupa
A Bajnkoságban biztos az UEFA indulás, ugyanis az Udinese (6.helyezett) 7 pontra van mögöttünk 2 ford-al a vége elõtt

myl0
pff<#mf1><#gun><#violent><#violent>

myl0
Cagliari - Palermo: 0 - 4
Milan ellen 1-0 vereség
Roma (olasz kupa elõdöntõ) 2-0 betli
Reggina ellen 3-1 gyõzelem (85 percig x volt 😊
most napoli, udinese, empoli, lazio és olasz kupa visszavágó róma
Nagyon ingadozó a teljesítményünk (udinese és lazio elleni meccset be kell húzni mert vészesen közel vannak, Róma 2 ponttal elõttem)

myl0
Sampdoria - Palermo: 2 - 1
Parma - Palermo: 3 - 1
5dik vok 2 pontra elõttem a Róma 8 Pontra mögöttem az Udinese
Valamit qrva gyorsan ki kéne találni, mert nem ugy kezdõdik a játék ahogy szeretném:S

myl0
Szép reggelt😊
Folytatom a Palermot, jó lenne beérni BL selejtezõs helyre, jelenleg a 4. vok de 2pontra mögöttem ott lohol a Roma akiktõl most 2-0ra kikaptam. 9 forduló van vissza (Nemzetkõzi kupát igértem)

Kiestem a Francia Kupából is... a világ legszemetebb játéka díjért versenybe szállhatna ez is....