Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
küldd át pm-ben csatolva, megnézem

Forza Italia
van egy fájl amit létrehozott abban levan írva csomó minden de nem tom mit takar

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Jé téged itt is látni? 😄 nem e akarsz jáccani teis? 😄

Fabio Capello
hibakód nélkül semmire nem megyünk, így nem lehet megmondani, lehet memória, vagy a játékod rossz verzió (ha letöltött), stb

ez ilyen, elvileg nem tucc vele mit csinálni...

BBeno2
taktikám aki kérte:

és REAL-lal sry de nem szoktam beállni védekezni de tudom ajánlani az ultravédekezõs taktikát.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
dobsz egy képet a taktikról, ha megkérlek?

BBeno2
nah asszem eltaláltam a taktikát. elõzõ 3 meccs eredménye:

6-0
6-0
8-0

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
[/img]

Na errõl beszéltem. Nem tom mért írja ezt ki. Valaki esetleg tudna segíteni nagyon megköszönném

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Just B
"nevenincs" Marseille - Bayern München 2-0
Ez igazán elkeserítõ.... Ustari nagyon lepkézett, megy a õ a tarcsiba sztem odavaló.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

myl0
Cagliari - Palermo: 2 - 4
A félidõben 1-1 volt átáltam 4-3-3mas taktikára és láss csodát😊

myl0
Palermo - Catania: 0 - 1
Naná h a 92. percben 😛
A Catania ezzel 7 forduló után az 1. helyen áll 😊

sziasztok!
Ki játtszik a juventussal?
Agüero az enyém. Valakit ki kell vennem a keretbõl :/

Empoli 😊

Na kaptam egy azonnali hatállyal szerzõdés bontást mehetek Mexikóba vagy az Empolihoz vagy Bolognába... Szerintetek hová menjek vagy menjek egy kicsit külföldra és azokat nézzem akik nyomás alatt vannak?Még szeretném visszaszerezni a csapatom mert azért nem kevés ifit öltem bele akik világsztárok lesznek

Az milyen dolog érdeklõdök West Hamnél Spector-ért jó 1,2 millát kérnek megadom erre azt mondják elutasították az ajánlatomat...

Lehet megszerzem Agüerot... Akkor kiprobálom a 3 csatáros taktikát XD

Hali!

Soha nem látott mélységekbe süllyedtem a Chievoval utolsó vagyok a bajnokságban az UEFA kupában pedig vígan menetelünk a játékosaim fáradtak 1 hónapon keresztül 3-4 naponta meccs volt van vagy úgy 5-6 sérültem remélem nem fognak kirúgni ha megynerem az UEFA-t <#smile>

Elutasítottam a Manchester szerzõdését :o

köszi. most jó lenne elkerülni a nagy csapatokat ... 😊

Fabio Capello
címvédõként asszem elsõ kiemelésû

Fel a fejjel, koncentrálj a bajnokságra 😊 A Bl gyõztes milyen kiemelést kap a csoportbeosztásnál? 😊

myl0
Csak 2-1re tudtam nyerni 😞
Byebye UEFA Kupa

Semmi sem lehetetlen... Ezt nekem elhiheted😄

hát igen, nincs jobb érzés, mint a jó cserének köszönhetõ gyõzelem 😊

Én is beállítottam azt , kösz a tippet 😛

myl0
Alakul a csapat:
Inter - Palermo 0 - 0
most jön az Artmedia Bratislava ellen visszavágó 0-2rõl az UEFA-ban

Fabio Capello
A negyedik gólnál spontán orgazmusom lett <#hehe> A második góljuk után visszaálltam az elõzõ szezonban jól bevált 5 védõ 1 vkp taktikára, és még így is max egy döntetlenben reménykedtem... Andrejev meg... Andrejev a csodacsere 😄

értem, én most leszedtem egy újat remélem bejön. Capello, sok sikert a bajnokságban, s az UEFAban 😊

myl0
#5714 pl. az a turnstyle 08

Fabio Capello
Transzferek:

Mivel amúgysem nagyon volt pénz, ezért csak a védelmet erõsítettem meg, és mivel csak egy csatáros a taktikám, inkább a meglévõ csatárokat (Doudin, Andrejev, De Cerio) és a tehetségeket rotálom.

ammilyen ? 😊)))

myl0
Én a tavalyi nagy kedvencemet választottam: Turnstyle 08 nekem ez egyenlõre beválik
Mondjuk sztem 7-8 skinbõl kéne csinálni egyet és az lenne a jó😊

kösz 😊 Skint én is keresek, nagyon nem találok pont megfelelõt 😞 😄

myl0
Amint találok egy olyan skin-t ami elnyeri a tetszésemet folytatom a Palermot😊

myl0
Hatalmas grat😊 <#taps><#eljen><#worship>

zorrobomber
foci <#nyes>

zorrobomber
gratula! <#worship>

Kösz... 😄 Csak azt nem értem, ha ilyen nagycsapatokat legyõzünk, a bajnokságban az utolsókat miért nem gyõzzük le... na mindegy 😛

Fabio Capello
na látod... hatalmas grat 😊

Meglesz a rájátszás 😊

Megvan a Lyon elsõ Bl Döntõje, és egbye címe! :cooooooooooooooooool: JEJEJEJEJEJ 😄

zorrobomber
én 7 meccs után 17-15=2 pontnál járok Leeds-el, holtversenyben elsõ lennék a -15 pont nélkül.
Tisza 8 meccs 7 gól 2 gólpassz

kösz 😞 remélem kapok még valamennyit, mert a védõsoron erõsíteni kell, s a szélsõ középpálya se valami bitang :/ Meg akinfeevet akarom kapuba

Fabio Capello
nembaj, azért így is grat, a BL be lesz húzva 😉 Jövõre meg alázol😄

3.-ik lettem végül.... :@ De az utolsó meccset kicsit se csalta el a gép... A kiesõ ellen hazai pályán 2-1-re kikaptam 23-9-es helyzetaránnyal

Kösz 😊 Viszont a bajnokság még nem dõlt el. 2 meccs van hátra, ugyan elsõ vagyok, de a Le Manssal azonos a pontszámom, s agólkülönbségem is :S

zorrobomber
grat

AC Milan.... 😄