Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenlegi keret+taktik,megjegyzem ha nem csak 2db idegenlégióst lehetne nevezni,erõsebb lenne a team!nem kell aggodni torghelle nem sokáig lesz nálam,hacsak nem tesz vmt,eddig botrány.
ez izgalmas szezon lesz!
Üdv.
A 2. Patchrõl már volt szó vagy mikorra várható ?
Elkezdtem egy játékot a 08-al és nagyon hülye eredmények születtek ( Zagrab - ZTE 5-7 visszavágó , 4-3 ) mintha vizilabda meccseket játszanék 😊
A 07 az naon fasza - Reallal vki vitte tovább 10 évnél ? Nekem minden évben bõvitik a stadiont - Elsõ szezonban a legtöbb nézõ 75.000 volt most meg a 94.000 körül van 😊
Nah pá
A 2. Patchrõl már volt szó vagy mikorra várható ?
Elkezdtem egy játékot a 08-al és nagyon hülye eredmények születtek ( Zagrab - ZTE 5-7 visszavágó , 4-3 ) mintha vizilabda meccseket játszanék 😊
A 07 az naon fasza - Reallal vki vitte tovább 10 évnél ? Nekem minden évben bõvitik a stadiont - Elsõ szezonban a legtöbb nézõ 75.000 volt most meg a 94.000 körül van 😊
Nah pá
2. bajnoki meccsemen idegenben óriási siker megvertük a rómát lavezzi góljával 1-0 ra a 2. félidõt kibekkeltük hála Vilar szép védéseinek a meccs végén spalletti meg is dicsérte.)
igaz,de néha a birót is eltilthatnák,vagy mondjuk csökken a reputációja vagy valami ilyesmit kitalálhattak volna,ha már bele fogtak ebbe
Én pl ezeket egyszerûen átugrom, mert a gólt utolag ugyse fogják megadni, ergo felesleges vitázni is, sztem!
persze h volt!az ideg megölt,mert hiába reklamálsz,csak pénzbüntetést kaphatsz,v együttétzést!ezt tényleg non szarul oldották meg,ez tény!minek akkor ez az opció egyáltalán?engem rayoval 500e eurora bas.tak meg,vissza kellett töltenem,mert 0 lóvénál elég érzékenyen érintett vollna(pedig igazam volt,tehát ez a helyzet
Volt már valakinek olyan, hogy igazat adott a szövetség, ha kritizáltál egy bírói döntést? Mert most egy szögletbõl szerzett gólomat vették el les címén 😄 Direkt megnéztem, hogy egy játékosom sem lehetett még csak tétlen lesen sem, míg a kapuba nem ért. . (leglassabb nézetben), és természetesen jogosan kritizáltam a bírót, és erre a szövetség figyelmeztet, és a videófelvételek arról tájékoztatnak, hogy a bírónak volt igaza. De könyörgöm, szögletnél, hogy lehet lesen a kapura fejelõ játékosom?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kiegészítem
Debrecen (Bl nyolcaddöntõ, elõtte 3-1es Milan verés csoportkörben)
Notthingam Forest (feljutás PLbe, ott tán 9. hely)
Sevilla (triplázás->bajnokság, kupa, Uefa-kupa, Caracciolo 86 gólt rugott az idényben)
Chelsea (akkor hagytam abba, amikor mind az 5 csatárom rotálva 1/1gól arányban rugdosta a gólokat, asszem Defoe, Vucinic, Owen, Caracciolo, meg mittoménmégki voltak)
kiegészítésként: angol volt beállitva második nemzetiségemnek, éés ez még fm2006ban volt asszem
Debrecen (Bl nyolcaddöntõ, elõtte 3-1es Milan verés csoportkörben)
Notthingam Forest (feljutás PLbe, ott tán 9. hely)
Sevilla (triplázás->bajnokság, kupa, Uefa-kupa, Caracciolo 86 gólt rugott az idényben)
Chelsea (akkor hagytam abba, amikor mind az 5 csatárom rotálva 1/1gól arányban rugdosta a gólokat, asszem Defoe, Vucinic, Owen, Caracciolo, meg mittoménmégki voltak)
kiegészítésként: angol volt beállitva második nemzetiségemnek, éés ez még fm2006ban volt asszem
OFF:
Nem véletlenül van OFFtopik...
ON:
Volt nekem is vándormadár karrierem. Legjobb a Debrecen(Bl-nyolcaddöntõ elõtt mondtam fel téli szünetben <#buck>#buck> )->Notthingam Forest->Sevilla->Chelsea volt.
Nem véletlenül van OFFtopik...
ON:
Volt nekem is vándormadár karrierem. Legjobb a Debrecen(Bl-nyolcaddöntõ elõtt mondtam fel téli szünetben <#buck>#buck> )->Notthingam Forest->Sevilla->Chelsea volt.
Bocsi az offér, de sztem ez mindenkit (függetlenül szurkolói beállítottságtól érdekelhet)
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20080213-ftc-ervenyes-es-eredmenyes-a-hatodik-palyazat.html
ON
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20080213-ftc-ervenyes-es-eredmenyes-a-hatodik-palyazat.html
ON
Hja bánom egyébként h megvettem, ott van Amauri, Stancu, Sharp, Vela, Dica, Dalla Valle, Silva, arra a posztra, Roni meccs elõtti erönléte meg kb 88%, úgy amikor a többieké 95-100%😊 Arról nem is beszélve, hogy 10-20 perc játék után megsérül.
Lehet megy a tarcsiba ugyis csaj Juliusig van szerzõdése.
Lehet megy a tarcsiba ugyis csaj Juliusig van szerzõdése.
rég voltam már itt, de ah láttom egész jól mennek a dolgok. grat mindenkinek, mert egész szép eredményeket értek el.
hát én most kezdtem egy egész érdekes mentés. kezdtem a qpr-rel, de lényegében csak a nyáron voltam ott és jól megerõsítettem a csapatott, utána fogtam és felmondtam😄 felvett a noricccs menedzsernek, h mentsem megõket a kieséstõl, a télen õket is jól megerõsítettem és így sztem biztos a bent maradás, de aztán jött a tottenham hívása, aminek nem mondhattam nemet, pedig a 20.-ak!!! hát nem tom meddig leszek itt😄
hát én most kezdtem egy egész érdekes mentés. kezdtem a qpr-rel, de lényegében csak a nyáron voltam ott és jól megerõsítettem a csapatott, utána fogtam és felmondtam😄 felvett a noricccs menedzsernek, h mentsem megõket a kieséstõl, a télen õket is jól megerõsítettem és így sztem biztos a bent maradás, de aztán jött a tottenham hívása, aminek nem mondhattam nemet, pedig a 20.-ak!!! hát nem tom meddig leszek itt😄
RIP Antonio Puerta!!!!
nem hiszem hogy elég lenne. Egyéni utasítást épp ezért csak pár embernél szoktam beállítani, általában a két középhátvédnél meg egy védekezõ középpályásnál.
Egyébként, mennyire hat ki a változtatás a játékosokra, ha csapat irányításnál teljes támadást kérek, de egyénileg nem állítom át? Mivel mindenkinek másfajta mentalitás van beállítva. Szóval akkor elméletileg egyénileg is át kéne állítani, hogy legyen értelme? Vagy elég ha csak a csapatnál állítom át?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
áh, bakker, ez is megér egy misét:
tökutolsó Bristol Rovers elleni meccs(persze nem vártam simát, sima meccsem még sztem nem is volt), jól kezdõdik a meccs, 70%-os nyomás, 1 gól az 5. percben. Tovább nyomok, szöglet->fejesgól->érvénytelenítés(lehet patchet fel kéne rakni). Félidõ vége felé kezd kijönni a Bristol a szorítsából, kapufalövõ versenyt indít, ebben vezet 2-0-ra 😊 Én inkább(meg Tisza, aki idényeleji 9 gólja után 10 meccse gólcsendet fogadott), a helyzetkihagyó versenyt favorizálnám. 2. félidõ közepén még egy érvénytelen gólt lövök, majd a 80. percben a kapusom benyal egy "általánosisis" gólt, és mivel a hátralevõ(all out attack) 10. perc simán lepereg, már gondolatban viheti is haza a hátán a fél disznót...
tökutolsó Bristol Rovers elleni meccs(persze nem vártam simát, sima meccsem még sztem nem is volt), jól kezdõdik a meccs, 70%-os nyomás, 1 gól az 5. percben. Tovább nyomok, szöglet->fejesgól->érvénytelenítés(lehet patchet fel kéne rakni). Félidõ vége felé kezd kijönni a Bristol a szorítsából, kapufalövõ versenyt indít, ebben vezet 2-0-ra 😊 Én inkább(meg Tisza, aki idényeleji 9 gólja után 10 meccse gólcsendet fogadott), a helyzetkihagyó versenyt favorizálnám. 2. félidõ közepén még egy érvénytelen gólt lövök, majd a 80. percben a kapusom benyal egy "általánosisis" gólt, és mivel a hátralevõ(all out attack) 10. perc simán lepereg, már gondolatban viheti is haza a hátán a fél disznót...
Még mikor a Milant vittem,ott kész katasztrófa volt,egyrészt antimorál,140e eu-kért hetente(mivan?)amugy megsértõdik,haza akar menni meg ilyenek!tapasztalatom h bárki elvitte max 2 éven belül kipukkad és visszavonul!DE ha nálad csak ennyit kér,akkor ok+1évig biztos erõsítést jelent,eladni nehéz lesz,könnyen a nyakadon marad,és igen sérülékeny!de hajrá!!
áh, most már engem is kezd idegesíteni, hogy módosítok a taktikán, csak hogy többet legyen nálam a labda(lassabb, rövidpasszos, védekezõbb), erre 40% labdabirtoklás.. arról nem is beszélve amikor a 170 centis középpályás lefejeli a 190 centi magas hátvédemet rendszeresen.
NAC Breda - Palermo: 1 - 1
A kezdõ kapusom lesérült a meccs elõtt Fonatana pedig nem volt nevezve igy valami 22 éves kölköt kellett felhozni a tarcsiból😊
A kezdõ kapusom lesérült a meccs elõtt Fonatana pedig nem volt nevezve igy valami 22 éves kölköt kellett felhozni a tarcsiból😊
Ebben a játékban nincs olyan h sima😛 (legalábbis nekem)
Egyébként tavaly Artmedia Bratislava 3-2es összesítéssel bucsúztatott😊
Egyébként tavaly Artmedia Bratislava 3-2es összesítéssel bucsúztatott😊
Nem tudom ugyan h fog neki menni a játék, ha rosszul nyilván sokat kér, ha jó akkor meg pont jó😊 egyébként 32 éves
roni nem kér aránytalanul sokat/a korához képest?
Roma ellen nyertem 4-1-re 🆒
Hát ez az idény hasznos csapatépítéssel telik,10.vk,Hrepka góljai figyelemreméltóak.Aldonint is megszereztem,és sok hasznos igazolással/ingyen,mert no cash/igyekszem erõsíteni,valahogy nem bánom,h nem kerülünk fel idén,elsõ osztály még húzós lenne.de a 3ad osztály már csak emlék!hajrá mindenki!keret késõbb
Lens ellen is sikerült nyerni
Na, nagynehezn továbbjutottunk a LigaKupában.
mondjuk 1 hét pihenõ, és értékeld át a dolgokat -.-
velem is volt már ilyen, utana egy honapig nem jáccottam
velem is volt már ilyen, utana egy honapig nem jáccottam
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
na azt nem 😛 Ilyen kitörések még várhatók szar meccsek után, rá se bagózzatok, ez elvont állapotban van 😊
adjatok már valami tanácsot.... ILYEN KIBASZOTT MÓDON még nem sdzívatott a játék... semmilyen taktika nem jó, ott tartok, hogy eltöröm a CD-t, csak ne tudjak játszani.
Én se azért irtam mer olyan sok, épp ellenkezõleg (mondjuk eléggé csõdközeli állapotban vagyunk)
Na mivel a juve meccs után elszált a gé így újrajátszottam és sokat fordítottam ataktika csiszolására.Meglett aze redménye mert igaz kikaptunk idegenben a juvétól 1-0 ra egy szabigóllal de a helyzetek aránya 20-7 volt ide.Most jön a roma idegenben egy pont jó lenne.az igazolásaim egyébként nem siekrültek rosszul szerintem majd teszek képet a keretrõl ha érdekel valakit.