Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
de amugy a csoportot páratlan létszám esetében hogy oldod meg arra rájöttél e már? 😄D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
:ASDAFAGASFDFASDASDSAFASF - bajod van a bádis testemmel? 😄
amugy hatarido szerintem siman lehetne Hetfo 22 óra is, megvagyunk már elegen (16fõ, 4db 4es csoport) 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
[beszólt Capellonak<#idiota>#idiota> [
Szerintetek mi lett a végeredmény? 4-3 ide... Huhh 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ja és elég Theo is a névhez, GTheo92t csak megszokásból írtam mert az sose foglalt 😄 Theo vagy GTheo jólesz 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
de eddig csak szpemmeltem itt 😄 lassan jön 1. bajnoki, majd hozom a képt!Lehet jön Leonardo az Ajaxból bal oldalra, és Tomasson 1 kis csatársegítségnek.
1. WAREZ mentesítés!
2. Football Manager
3. XBOX360
4. Modellautók
5. GeForce 9 series
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Logómûhely
8. Test Drive Unlimited
9. Silkroad Online
10. Milyen videokártya?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
találtam pár ilyen season report-ot, még anno txt-en generáltam nem is tom melyik cm-bõl már. Akkoriban még simán lehúztam 10 szezont egy csapatnál, ma már finyásabb vagyok 😊
Szóval én Dortmundra emlékeztem, de most jött hogy Hertha volt az 56 gólos Robbie Keane-es mentésem. Vki említette hogy irreális a 89 gól, hát igen, voltak vicces dolgok
pl Aimar 40 meccs 30 gól 29 assziszt <#vigyor2>#vigyor2>
meg sztem 53 meccsen 22 bekapott gól se sok, bár ezt nem szoktam nagyon figyelni...