Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
7 csere sok, minden versenyen 3 a max + ha ezután sérülés van

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
A csoportokat lássátok a banner alatt 😊
A sorsolás képeit is betettem ha valaki nem bízna meg bennem

jee jócsoportba kerültem😄
Majd számoljatok be folyamatosan az eredmények alakulásáról! 😊
képekben 😊
A játék írtózatos csalásának hála, kikaptam 2-1-re 😊:

Kikaptam elég csúnyán 😞 Valamit tenni kell. Idén szerintem nem lesz feljutás, remélem jövõre összezoknak.

Fabio Capello
Uraim, örömmel jelentem be, hogy megvan a kellõ létszám, így kezdetét veheti a kupa 😊

20an indulunk a versenyen, a lebonyolítás kétfordulós lesz: az elsõ fordulóban a 20 embert négy ötfõs csoportba sorsolom egy programmal, az elsõ két helyezett továbbjut az egyenes kieséses szakaszba

HIVATALOS SZABÁLYOK
1. Mindenki két meccset játszik egymás ellen, a meccs kimenetelétõl függõen meccsenként 3, 1 vagy 0 pont szerezhetõ
2. A lejátszott meccsekrõl a forduló határidejéig képet kell küldeni nekem PM-ben, különben nem lejátszott meccsként lesz bejegyezve.
3. Nem lejátszott meccs esetén mindkét fél 0 pontot kap, függetlenül attól hogy ki miatt, miért, hogyan nem sikerült lejátszani a meccset (akinek valami komolyabb baj miatt nem sikerül lejátszani vmelyik meccsét, az írjon PMet)
4. A játék indításának módja: három (kettõ) bajnokságot kell elindítani: a két országot (egyet) ahol a játékosok csapata található, valamint Kína (a játékosok erõnléte miatt). A játék indításának helye és ideje: Kína, 2008 január
5. A meccsek lejátszásának formája: a játék elindulása után a felek két barátságos meccset kötnek le egymással, lehetõség szerint egyet otthon, egyet pedig idegenben.
6. A meccsekhez csak és kizárólag az alapkeret használható, ahhoz igazolni SZIGORÚAN TILOS!!! (Természetesen tartalék és U19 keret is használható)
7. A meccseken 7 azaz hét csere hajtható végre
8. Az elsõ meccsen kiállított játékos a második meccsen nem léphet pályára
9. A képrõl: a forduló végéig kettõ képet kell küldenetek, a két meccsrõl, amin látszódjon az eredmény illetve a gólszerzõk. A PM tartalma a következõ legyen: a tárgy legyen a párosítás (pl.: Fabio Capello-Csesza), a csatolmányban legyen ott a két kép, az üzenet pedig, hogy történt e valami rendkívüli esemény (félbemaradt játék, szabályok megszegése, stb).
10. Minden forduló 5 napig tart
11. A fordulók végén frissülni fog a tabella, illetve a képek bekerülnek a fórumba/ha lesz elég lelkierõm akkor a bajnokság honlapjára, amit elkészítek. Mindenki tudni fogja a többiek eredményét, kérlek titeket ne ezzel spammeljétek a topikot, az eredményeket ki fogom tenni 😊
12. Csoportonként a két legjobb jut tovább
13. Pontegyenlõség esetén a gólkülönbség a mérvadó, majd a kapott gólok, végül az egymás ellen játszott eredmény.
14. Bármelyik pont megszegése AZONNALI KIZÁRÁST von maga után.

Nos, egyenlõre ennyi, ami a csoportmeccsekre vonatkozik, sok sikert kívánok mindenkinek, szép, tiszta játékot várok mindenkitõl!

Fabio Capello (házigazda)

töltöm wokingot 😊 Üdv a játékosoknak 😊

myl0
Szívesen 😊

Köszi!
myl0
kicsit sok volt a faq de sebaj

myl0
Lesz részletes leírás a faq-ban a kupáról faqban, ugye?😊
Egy összefogaló dologra gondoltam, plusz beállításokra stb.

myl0
ügyelj arra, hogy ne tömöritsd a mentést, mert különben nem lesz jó...

myl0
http://fmscout.com/

jobb felsõ sarok genie scout.

Nem használtam én se sose, csak mostanában vettem fel a szokásként, picit megkedveletem, h találtam végre 1-2 jó fiatal csatárt 😊 és persze bagóért 😊 karriert játszok és szeretek jó olcsó fiatal csodagyerekeket megszerezni 😊
Csacsi
Ne használj scoutot sokkal izgalmasabb és realisztikusabb a játék. Én soha nem használtam, mégis jól elvagyok nélküle.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok!

Ha feltettem a 8.0.2 es patch-et, akkor melyik scout-ot használjam?
Óriási fába vágom a fejszém!AFC Bournemouth csapatát veszem át anyagilag csõd felé robogunk,és -10 pont kezdésbõl...A vezetõség 4 éves ciklusra tervezte,hogy maradjunk bent...

szánalmas egy ember csak azt tudom mondani még mindig😄
Darkon

Magyar csapattal senki nem nevezett ejnye<#vigyor3>

Born to win

Van egy bug... Azt írja a játék, hogy a játékos a válogatottnál van, közbe nincs is ott... :/ és nem engedi , hogy játszon

Gunnersboy
grat 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
mehetne a bajnokságban is igy, ott 12. vagyok.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Most nézem. Law Tareth - asszem így írják :S - elõzõ klubja a Torquay 😛

kraawz
Montolivo értéke 11M euro. Az Inter és a Milan is tett ajánlatot,50% részesedésért , 15M euro, 2 évre szól,és közben nálam játszik =)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Kikaptam 😞

illetve a Grays

😄 Voltak 2,-ikak is, de visszaestek 😊

Következõ ellenfelem az elöttem lévõ Yorst nevû gárda... :/Természetesen idegenben

kraawz

soma22
ebbõl is látszik hogy mennyire kellettem törköjbe😄

Fabio Capello
20 emberre. Én a 18 emberes esetrõl beszéltem

kraawz
faszság
1 hsz elõrébb leírtam 2 értelmes verziót.

Na mindegy, a lényeg, hogy QPRtõl kölcsönvettem egy kapust 😊

Fabio Capello
ezen mélyebben elgondolkozom ha lezáródott a nevezés. Bár... aki tovább vitázik ezen azt kizárom és problem letudva 😄
Ha jön még egy ember, akkor lezárom a nevezést, és lesz két kiemelt aki automatikusan bekerül a kiesési rendszerbe.

kraawz
lehetõségek 20 ember esetére:
játszunk egy selejzetõ kört. így marad 10 ember. Két ötös csoportba rendezzük õket,ahonnan továbbjut elsõ kettõ. Így marad 4 ember,final four.

4 ötös csoportba rendezõdünk. Minden csoporból elsõ kettõ jut tovább, így 8 ember egyenes kieséssel dönt.

Gunnersboy
naigen, ezt szerintem ugy lehetne megoldani hogy akkor 4db 5fõs csoport, elsõ 3 jut tovább és az 12 vagy a fasztuggya 😄d és akkor csak odavágós rendszer lenne a csoportban

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

tegyük fel lesz 20 ember

Továbbjut mindegyikbõl kettõ

ha 10 csapat jut tovább

1-2 3-4 5-6 7-8 9-10
utna
1-4 6-8 9-?

hát ezaz.... Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Fõként kölcsönökbõl próbálok megélni 😛 😄

kraawz
18 ember. akkor lesz 2 kiemelt. én meg még valaki. döncsétek el 😄

[ megtörli a szája szélét zsepivel ]

Gunnersboy
elsõ meg 12. hely között össz 7 pont ha jol látom, az a nemsemmi 😄D

Gunnersboy
igen, az elejen enis azthittem, mondom csoportmeccs fasza, 10 tovabbjuto az elso + masodikak közül de hát 2,5 csapat nemjuthat tovabb a negyeddöntöbol aD:A_SD😄

Tabella nem semmi... :| :

nahjónemsimán 😄

20al is meglehet simán

vagy 16 játékos, vagy 32 játékos <- így lehet könnyen megoldani

Gunnersboy
én letettem mer PSeltem, majd holnap edzés elõtt/után folytatom

Fabio Capello
vszeg lesz egy erõnyerõ

Gunnersboy
szerkeszteni nemér köcsög, de tényleg páratlan létszám, body kiesik 😄

Idegenben a York ellen nyertem, így második vagyok 😊 Azelõtt õk voltak a másodikok, én a harmadik 😊 Jöhetnek másoktól is beszámolók, vagy letettétek a játékot? 😛 :/

soma22
akkor te nem játszol😄