Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
sose tudhatod hogy nem e én leszek a leggyengébb😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
pazzek, már GTheo lóg ki 😄 pedig olyan jó lett volna Téged látni a leggyengébb láncszemnek
<#ravasz1><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Somarol jut eszembe, biztos õ akadályozta meg, hogy nyerjek a Torquay ellen... 94 percben egyenlítettek <#vigyor1>

soma22
mér?😄

én vûlaszoltam, b+, te viszont nem is reagártál, szóval ne írogassál f*szt, értelmeském..

Mor3llo
Soma, te kilógsz a sorból 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
vettem, de kérlek titeket, a PM dolgokan jobban tartsátok be fõleg majd a meccseknél (hála St bácsinak, már lehet csatolni PM-ben 😊)

értem 😛

Köszi a válaszokat mostmár tudom mit kell csinálni a védõkkel .!.
GTheo
Én leszek az utsó 😄
GTheo92(Tottenham)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
igen

soma: úgyis lesz még pár jelentkezõ 😄 - a szerda dél még messze van, de ha ilyen ütemben megy a jelentkezés, lehet leviszem kedd délig.

soma22
nabazz akkor én leszek az uccso?😄

egy kérdés: új játékot indítunk, s azután rögtön játszhatjuk is a meccset ugye?

Fabio Capello
Nagyon köszönöm az ekkora érdeklõdést a kupa iránt, ti is látjátok máris mennyien neveztek be a versenyre 😊
Egy két tisztázandó dolog:
1. A szabályzatot a 6393-as hozzászólásban találhatjátok
2. A meccseken hét azaz 7 csere hajtható végre
3. Elsõ meccsen kiállított vagy lesérült játékos a második meccsen NEM vehet részt
4. Megegyezés szerint játsszátok a meccseket, idegenben vagy otthon, a lényeg hogy két meccs legyen

Egy-két szó az online játékról:
Használathoz a hamachit javasolnám, az egyik fél rácsatlakozik a hamachival a másik fél szerver IP-jére, és mehet a játék. FIGYELEM: online játékhoz a két játéknak ugyanazokkal a peccsekkel kell rendelkezni (alap - 801 és 802)

Végezetül a sorsolásról:
Mivel úgy néz ki lesz elég jelentkezõ, ezért a kupa lebonyolítása csoportmeccsek+kieséses szakasz lesz. A csoportmeccseknél a játékosok lejátsszák mindkét meccsüket, amelyek két meccsként kerülnek bejegyzésre, az eredménytõl függõen. (A csoportmeccsek alatt csak a két képet kérem a két meccsrõl, mást nem). Csoportonként az elsõ két helyezett automatikusan továbbjut, ezen felül hogy a gyengén szereplõknek is megadjuk a lehetõséget, a harmadik helyezettek körmérkõzést/kieséses meccset (jel. számától függõen) játszanak egymás ellen, ugyanígy a negyedik helyezettek is. Tehát a kieséses szakaszban résztvevõk száma: csoportonként elsõ kettõ+1 a harmadik helyes vigaszágról +1 a negyedik helyes vigaszágról. Amennyiben a kieséses meccseken döntetlen eredmény születik, úgy egy harmadik mérkõzés kerül megrendezésre, ami elsõ gólig tart, a gól után vége a mérkõzésnek, és egy olyan képet kérek, amin rajta van az 1-0 eredmény, és a góllövõ.

A csapatok/kiesés beosztását egy random programmal fogom megcsinálni: minden játékos jelentkezési sorrendben kap egy számot (Mike -1, kraawz -2....), és a gép ez alapján fogja õket bedobálni, illetve késõbb beosztani. A csoportmeccsek után elsõ helyezett második helyezettel fog játszani az elsõ kieséses szakaszban.

Egyenlõre nagyjából ennyi, minden változásról értesíteni foglak titeket a fórumon!

nemhiszem, hogy ülönösebb kommentárra lenne szükség 😄 😛 :

kraawz
SNP felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2005. 01. 18.
Utolsó üzenet idõpontja: 2008. 02. 17. 19:29
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 02. 17. 19:29

Megnyitott témák: 2007. 12. 16. - kemény emberek

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

töltösd le az fmhungaryról 😛 és rakd be oda, ahova írják 😛

myl0
mit csináljak vele?😊

vegyél újat. fenn van a patch?

mit kell beállitani ahhoz hogy a védõ játékosaim ne legyenek balfaszok ??
jön a támadó a szélen szembe vele a jobb szélsõ védõm de nem lépne ki rá hogy elvegye a labdát hanem közvetlen elõtte szalad hátraflé a támadó jön elõre nem történik semmi hagyja hogy beadja a labdát engem pedig szétbasz az ideg. nem birok megnyerni egy meccset már sehogysem ötször töltöttem vissza és semmi kurvára idegesit ez a játék már darabokra törtem a cd-t pedig eredeti. szal mit csináljak a védõimmel?
lang.db

Most komolyan nem lehet Defoe mizériát megcsinálni új játék nélkül? Na nembaj max a Tottenham gazdag lesz de mostmár olyan jó megy a Chievoval hogy az nem igaz csak van 1 furcsa hiba ellenfélnek 9/4-es kapuralövés és találati arány és 4-4-be végzünk meg 1/1 -el 3-1-re nyertem épp az elõbb de nem nagy probléma

Egyébként megfigyeltem több lett a gól fejesbõl és nincs annyi elsgól se még tovább redukálták ezeket (Seria B 3. hely 1 pontra a 2. és 2-re az 1. 😄)

myl0
ha egy csapatnak nem rja ki a nevét a program, azt hogyan lehet orvosolni?

engem meg a 12.-re. És középmezõnyt ígértem, hogy ne rúgjanak ki, ha nem jutok fel... 😄

myl0
Egyébként 8. helyre vár a média, de én bajnoki címet igértem nekik. Majd elválik...

Értem 😄 😄 Most 1. vagyok a bajnokságban 😛 😊

myl0
Én csak BL-t akrok nyerni😛

kraawz
1. WAREZ mentesítés!
2. XBOX360
3. Football Manager
4. Modellautók
5. GeForce 9 series
6. Test Drive Unlimited
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Logómûhely
9. PlayStation3
10. Milyen videokártya?

nálam is nagyon izgalmas a bajnokság. ezért is jó az alsó osztály 😄 milyen céljaid vannak a csapattal? csak én akarok Premier Ligába jutni? XD

myl0
bocsi, hamarynak ment (csak elfelejtettem választ nyomni 😄)

myl0
hja játszott 3 bari meccset, aztán lesérült 1 hónapra (2 nap és visszatér)

2 vok úgy h az elsõ 6 csapatnak 13 pontja van és az 1. és a 10. csapat 3 pontra van egymástól😛 (6. forduló)

most nézem, te is leigazoltad Gábor Gergõt 😄

hülye kérdés
Na.. 😄

Amúgy igaza volt Vappelonak, ez élvezetes mint a nagycsapat 😄

myl0
Jobban megy mint vártam (eddig)
Az elsõ meccsemen a bajnokságban egybõl kikaptam 1-0ra. Aztán 3 meccset behuztam zsinorban.
Az igazolt játékosok mindegyike fényévekkel jobb mint akik eredetileg itt voltak.
Most el kéne adni õket és abból a lóvéból, amit a fizujukból megmarad, ujakat kéne hozni. Ez a terv

myl0
Welling United igazolásai:
4 forduló után a csapat a 4. helyen áll

Gunnersboy
2 meccs a kisapadon, utána vissza a kezdõbe, eredmény látható 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

neked hogy megy? 😄

ennyit errõl 😄 Mostani meccs: két büntetõ, egy lesgól, s nyertek 3-2-re 😊)

Hali! Grat mindenkinek 😊

Szerintetek mikor érdemes beépíteni a csapatba a generált játékosokat?

kraawz
<#worship><#worship>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

egyelõre most nincs probléma 😄

augusztus 11 😛

myl0
grat, látom kezd +szeretni a játék😊 (bár még nagyon az elején v😛)

Ngeri
ott mikor kezdõdik a bajnokság.hamary aug mennyi?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Ngeri
ok ha lenne mirõl.....

itt van. cserébe én is kérek tõled egyet 😛

Ngeri
hamary pls tabelláról képet lécci😄

8.1es peccsel nálam oylan volt, hogy ha megnyertem bajnokságot neménlettem év menedzsere😄, remélem ez változik most