Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen a Valencia, Lyon, Arsenal közül fog kikerülni a gyõztes sztem.Mivel Arsenal drukke vok kraawz fog nyerni neki van a legerõsebb kerete alapbol.
ARSENAL&POKER
nem biztos, hogy 0 ponttal kiesel, de, hogy ellenem csak annyit szerzel, az fix
😄😄😄:AD:A😄AD😄:😄
[ fõ a szerénység ]
😄😄😄:AD:A😄AD😄:😄
[ fõ a szerénység ]
Várom már ma következõ meccset 😄
Esetleg valaki bajnokságon kivül nem akar most egyet játszani ellenem?
nem ti kerültetek velem egy csoportba ,úgy mondom 😄SA😄:AS😄ASa
[ hatalmas arc,0 ponttal kiesik ]
[ hatalmas arc,0 ponttal kiesik ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
legyen igazad 😄
Ne ti aggódjatok már, nem ti kerültetek az A csoportba <#idiota>#idiota>
ez így van 😄
direkt kis csapatot választottam, hogy ne legyen olyan égõ ha kiesek 😛
direkt kis csapatot választottam, hogy ne legyen olyan égõ ha kiesek 😛
nálam szarabb ugysem lesz senki😄
bár egyet már nyertem itt, igaz azt a liverpoollal, szoval mike kib@sztál velem😄
bár egyet már nyertem itt, igaz azt a liverpoollal, szoval mike kib@sztál velem😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
épp ezért neveztél te is<#alien>#alien>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ahhoz, hogy nevezz még nem kell jónak lenni 😛
Nagyon jó ötlet volt ez a bajnokság grat az értelmi szerzõnek.Sok siekrt mindenkinek remélem hamarosan leszek oylan jó hogy én is nevezzek😊 Addig itt majd nyomok helyzetjelentést hogy megy a játék remélem majd még érdekelni fog titeket😊 elkezdek egy újat az új patchel és újra a apolival meglátjuk mi lesz.Addig is sok sikert midnen ligában és ligán kívül játszó menedzsernek.
Sunderland - Arsenal - ( - )
----------------------Fabianski---------------------
--Eboué----Touré----- Senderos-----Clihy
-------------------Gilberto Silva------------------
Hleb------------------------------------Van Persie
-------------------Van der Vaart-------------------
--Hunteleaar----------------------Eduardo-----
Gólok:
0-1: van Persie kiugratja Adebayort, aki elhúzv a kapus mellett a kapuba gurított. (68. perc)
1-1: 89. perc. Gyors kontra után egy beadást Jones fejelt a kapuba.... Természetesen.
----------------------Fabianski---------------------
--Eboué----Touré----- Senderos-----Clihy
-------------------Gilberto Silva------------------
Hleb------------------------------------Van Persie
-------------------Van der Vaart-------------------
--Hunteleaar----------------------Eduardo-----
Gólok:
0-1: van Persie kiugratja Adebayort, aki elhúzv a kapus mellett a kapuba gurított. (68. perc)
1-1: 89. perc. Gyors kontra után egy beadást Jones fejelt a kapuba.... Természetesen.
köszi 😊
Lejátszottuk arminhoval a mecceinket, mindegyik nagyon jó meccs volt, de tényleg 😊
Lyon - Juve
Ezen a meccsen fõként a Juve nyomott, mégis mi nyertünk, fõleg Buffonnak, s a Juve csatárainak köszönhetõen
Juve - Lyon
Ez a meccs az enyém volt, itt viszont a kontrákra jól építkezõ Juve mégis megérdemelten nyert, hisz ki kell hazsnálni a helyzeteket.
Lyon - Juve
Ezen a meccsen fõként a Juve nyomott, mégis mi nyertünk, fõleg Buffonnak, s a Juve csatárainak köszönhetõen
Juve - Lyon
Ez a meccs az enyém volt, itt viszont a kontrákra jól építkezõ Juve mégis megérdemelten nyert, hisz ki kell hazsnálni a helyzeteket.
beírtam gúúgléba nevét és így meglett<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
énmár jáccanám de nincs ellenfelem😞
le is akartam mondani arsenalt,de nem bonyolitom mar.
elmondtam capellonak,elozo 2 fmcup-ot hogy rendezték,valszeg a következõ is olyan lesz 😊
elmondtam capellonak,elozo 2 fmcup-ot hogy rendezték,valszeg a következõ is olyan lesz 😊
rosszul tippeltél.. én leszek 😊 😄😄
12. Csoportonként a két legjobb jut tovább
igenis,kussoltam 😄
igenis,kussoltam 😄
ne rontsuk el a visszaszerzett elsõ helyet és az sg kupát 😊 mindenkinek szép déutánt/estét és toljatok képeket! 😊
sg-kupa derbikrõl kimerítõ beszámolókat mind2 oldalról! 😊
sg-kupa derbikrõl kimerítõ beszámolókat mind2 oldalról! 😊
na,hova is kerültem volna máshova,mint A csoport. Hogyjutunk tovább majd vagy hogylesz ? 😄
na gyorsan tûnj innen
köszi az ötletet!
hmm logódba és aláírásodba is lyon, bayern, fradi
lyon foglalt, bayern nem lehet, akkor fradival kéne lenned <#idiota>#idiota>
lyon foglalt, bayern nem lehet, akkor fradival kéne lenned <#idiota>#idiota>
Méér, a Werder se olyan rossz... *füttyfüttyfütyy* 😄😄😄
összeesküvés ... ELLENEM 😄 csak ez lehet az oka ennek 😄DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A Lyont meg valaki lefoglalta 😛 :A😄😄:😄😄😄A:SD😄
megérdemled h dolgozz, mert kivetted a Bayernt a játszható csapatokból <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyikötök rácsatlakozik a szerver ip-re és kész
mostantól ezeket az offban pls.
Darkon: ezzel az erõvel egyszerûbb ha én írogatom 😊 elkezdem írni meglátjuk mi lesz belõle
mostantól ezeket az offban pls.
Darkon: ezzel az erõvel egyszerûbb ha én írogatom 😊 elkezdem írni meglátjuk mi lesz belõle
Mi lehet mindjárt lejátszuk a meccsünket. Ha nem megy úgy ahogy gondolom akkor hamachin, de az hogy mûködik?
Szerintem nem nagy munka. Vallalom a biroi munkat😊 Mindenki szurja be offtopig-ba a meccs eredmenyet es majd irogatom.
Born to win
hm. a felvetés jogos, de senki nem fogja vezetgetni a sárgalapok számát, úh ezt most inkább hagyjuk ennyiben
hát, pipa voltam rá 😄
azhigy megint ittvagy, itt fárasztod az embereket
milliószor el lett mondva hogy nem mindenkinek jó a scout. így jártál
Ezenfelül kérek mindenkit, hogy a kupával kapcsolatos dolgokat mostantól az OFFTOPIKBAN tárgyaljátok meg
Köszönöm!
Ezenfelül kérek mindenkit, hogy a kupával kapcsolatos dolgokat mostantól az OFFTOPIKBAN tárgyaljátok meg
Köszönöm!
helllo!
Letöltöttem az fmscoutot de nekem amikor load gamre megyek valami hibát ir ki!Valami hogy nem tudja betölteni mert ez nem az a file stb!
Pedig jó minden!
Mi lehet a gond?
hello!
Letöltöttem az fmscoutot de nekem amikor load gamre megyek valami hibát ir ki!Valami hogy nem tudja betölteni mert ez nem az a file stb!
Pedig jó minden!
Mi lehet a gond?
hello!