Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik a legrosszabb Angol kiscsapat ??? <#ravasz1>#ravasz1>
vagy ez nyú gémenként változik ??? <#confused>#confused>
azért kérdem mert a ködös Albionban is akarok 1 csapatot "menedzselni" és lehetõleg a legrosszabbal lennék <#idiota>#idiota>
kapod qtya :))
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
min 100 misi a számlán, és a vezetõségtõl kell kérni, de maguktol fejlesztik ha itt az ideje
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
1-1 a normál játékidõ, a hosszabbitás 123. percében öngolt rugunk, döntöben a kikurt cselzi...
otthon jöhet a 2008-al a fradi
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Chievoval kiütöttem a Milánt 3-1 re Obinna mesterhármasával és feljöttem a 7 helyre 1 pontra az 5-tõl 😄
kb 5 alapember hiányzott, 2en válogatott meccsen, 3an sérültek, csere sem volt, így nagyon elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. persze nem a mi meccsünk volt, de a végén megint bejött a fullos támadás, 89. percben egyenlitettünk. otthon meg kell legyen!
1-1-nél kiállitották csatáromat, átálltunk védekezésre kontrákra egy csatárral, és ez lett a vége😊
hiába, az Üllõi úton az arénában mi vagyunk az urak😊
AS Roma - Arsenal 3-3
Én pedig 1 hõsies gyõzelmet arattam 😄 fordítani tudtunk, Ciceronak nagy szerepe volt ebben megintcsak 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
20 perccel a vége elõtt 1-0ra ment a palermo, gondoltam nem sokat vesztek ha megprobálok legalább golt rugni idegenben, 88. percben egyenlités, majd a 91-ben a gyõztes gol is meglett
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú