Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik skinnel nyomod? jól nézki az eredményjelzõ 😊
GTheo
Az én szöglettaktikám:
Büntetõterületre jöjjenek a szögletek, Legjobban fejelõ támadja a kapust ( chall. GK), a következõ jól fejelõ "fogja a kapufát a röviden" (Near post flick on) és a harmadik legjobban fejelõ pedig mélységbõl ( attack ball from deep )...

Köv meccsen kipróbálom Londsdaleét 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
elsõ uefa mecsem! Samba eddig 16 mecs 9gól pedig védõ!!😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soma22
lecsekkolom, köszi a leírást!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
Grat mindenkinek! 2kép uefa csoportom nem könnyû ahhoz képest h cimvédõ vok meg a tabella eddig! naon kevés gol rugunk!:S

Darkon
KRaawz-nak is ez lehet de majd jon es megmondja.

Born to win

HUNLonsdale
Nem saját találmány,nem emléxem kié,de nagy tisztelõje vagyok:

A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelõ játékosodat- általában a 2 közéspõ védõ - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelõ a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbrõl támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélsõ. A jobb hátvéd és a védekezõbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középsõ védõ pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).

Darkon
Csak igy mertem betenni nehogy tonkretegye egy-ket kiskoru fejlodo lelkivilagat😊))

Born to win

Fabio Capello
mocskos paparazzi há mingyá széttöröm a gépedazizmosfelsõtestemmel 😄

Darthmushroom
thx! naon érd. az eredmények kövre én is nevezek!

Darkon
<#vigyor3>

Born to win

myl0
LoL

Fabio Capello
óbazz most sasolom ott a tengerparti fotóm :ASDAFAFASFAD

myl0
hi!
Gondoltam teszek egy probát a Fradival.
Majd elválik h mi lesz...

Sziasztok!
Milyen taktikát használtok szögleteknél? Én kb. 1000-bõl egyet rugok be, és érdekes módon, ha valaki a rövidre érkezik, mindig oda rúgják a szögletet, aminek az az eredménye hogy mindig kifejeli a rákba a játékosom. Így nem is állítok oda játékost már.
Egy kis élménybeszámoló a Liverpool-ról. Elsõ évben 2. lettem, második évben pedig negyedik, Bl-bõl kiestem a csoportmeccseken (rangers 90. percben rúgott góljának köszönhetõen, amit nem is ellenem szerzett), így átcsúsztam az Uefába, amit megnyertem. Bajnokságban 4. lettem, lehetett volna jobb is, ha április 30 és május 15 között nem 8 meccset kellett volna lejátszanom. Viszont nem hosszabították meg a szerzõdésem, így távoznom kellett sajnos a kispadról. Ezek után felkért a Görög Szövetség kapitánynak, amit boldogan elvállaltam, cél a Vb-re való kijutás volt, csoportomban volt Portugália, Magyaro., Belgium, KAzahsztán, Feröer, csoportmásodik lettem, aztán szerbia ellen a pótselejtezõben 3-2-re vesztettem otthon, majd idegenben a 85. percig 2-0-ra vezettem, de akkor kaptam egy gólt, így kiestem, és december végén le is mondtam, majd januárban átvettem a West Ham írányítását, akik az utolsó helyen szerénykedtek. Idáig 1 hónap ment le, és keserves az egész, minden játékosom boldogtalan, még mindig utolsó vagyok, nehéz lesz bennmaradni azt hiszem. Egyenlõre röviden ennnyi😊
Fabio Capello
Énis gratulálok neked, a második meccset keményen végignyomtad, bár az utolsó 10 percben bármelyikünk megnyerhette volna 😊 az elsõ meccshez no comment...

Az elsõ forduló képei

Darkon
Ime lejatszottuk Capelloval a fordulonkat. Sajnos megtorte a 100%os 2mecses sikerszeriamat😊
Gratulalok neki!

Born to win

Fabio Capello
😊 Dejó hogy ittvagy mindjárt kommentelheted a kupameccsünket Darkonnal 😄

soma22
még két meccs van a bajnokságból, de mér fix, hogy nem esünk ki😊

megcsináltuk, ezt egy sikerként fogom fel.

itt észrevettem jópár dolgot, holnap tolok majd róla egy hosszabb beszámolót

Fabio Capello
felõlem tolhatjuk készen állok 😊😄 vegyél fel msnre 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darkon
FM kupa?

Born to win

Fabio Capello
Az AEK-kel kezdtem új gammát, majd befostam amikor megláttam a srácot (A/PA 112/170):

kraawz
utolsó mondatodból semmit nem értettem
am jó8

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jabba
nos akkor : félidõnél így állok ... átlagéletkor 16.5 év ^.^
a D nem akarja a jót , kapja a blicceket + a szekket orrba-szájba <#vigyor>

kapod qtya :))

Mor3llo
Egyébként mindkét öngólja megpattant rajta..nemtudom mennyire lehetett benne.Na mind1, lényeg a 6-1 😄 és jóéjt tényleg ! 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
lol, nekem volt már olyan hogy mesterhármast szerzett vki öngólokból 😄 jónyóc

Mor3llo
Ezzel a kis Roque Junior mesterhármassal búcsúzom, nagyon laza meccs volt a tartalékos felálláshoz képest <#idiota> jóéjt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

GTheo
9 assistot én sem értem... 😄
#7422: Bedobásokra érkezik ? 😄DD
Nálam mind2 középhátvéd felmegy fejelni szögletnél, pontrúgásnál... Cesar elég eredményes is, Barnett még "csak" 4et fejelt.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
év csapatába bekerült,mást nem nagyon😄
amúgy a 2 belsõ védõm közül a jobb oldali(Dainelli) érkezik szögletekre,bedobásokra, meg pár pontrúgásra 😊 Kirobbanthatatlan így a 3. évem kezdetén is 😊

Darkon
Az egy csiterhatved?!?! Mitcsinalez?!?!!<#wow2> (+ 9assist!!) Dijat kapott?

Born to win

Fabio Capello
nagy grat, nemsemmi 😊

kraawz
Montolivo,Kuzmanovic és Vanden Borre 50%ról most kellesz dönteni. Pénzem nem nagyon van,ad 2,Inter meg Milan ilyen 20-30M ajánlgatott értük,ezt nem fogom tudni ûberelni.

5w0rdf15h
nem képesek kijavítani 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
szegény belerokkant a terhelésbe... 😄

kraawz
3 sorozat meg 6 peccs óta megvan ez a fos,hihetetlen.

GTheo
Ilyen egy jó rangadó, csak a végeredmény nem stimmel :\
4 perc hosszabbítás, hát nem az 5dikben rúgják a gólt ??!?!?!
7pont elõnybõl lett 4, de így is simán vezetek...

kraawz
chuck norris akarta így,nem a gép.

Fabio Capello
álmoggy 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy most csusszan le újra a gamma, holnap, max szerdán letolhatjuk a meccset 😊

Darkon
100%-os statisztikat szeretnem megorizni<#ravasz1>

Born to win

GTheo
Hát de mennyi meccset játszott már ? :ASD:ASDSA:SDAD
Enyémnek megvan a 2 meccsenkénti gól, a tiednek csak a 3 bibibibiíí 😄DD

kraawz
fm kupa miatt aztán nem aggódok. ha megnyerem,ha utolsónak végzek,majd kiadom a taktikot.

release date is unknown .. 😄

Mor3llo
basszus, shitfuckasshole, milyen meccs volt ez...ami náluk kapura ment, az gól:S és nem foghatom sem a védelemre, se a kapusra, mert tényleg mindent megtettek a meccsen, de ha egyszer a gép így akarta...😞

Fabio Capello
😄 Sztem nekem is a mostani meccsen eldõl hogy továbbmegyek e vagy sem

soma22
nembaj, egyszer már nyertem fm kupát😄

Fabio Capello
gyááá 😄

soma22
magamra értettem, hogy nem jutok tovább😊

soma22
a kupában még mindig lavirozunk, most a pár osztállyal feljebb levõ york-ot izzasztottuk meg saját nézõik elõtt, remélem a visszavágó simább lesz, ezt kiengedtük a kezünkbõl:

Darthmushroom
elfejeltetem a válasz funkcio! bocsi! amugy Kraawz-nak szol!😊

Fabio Capello
fõleg ha most hamary elveri 😄 Bár soma lásd be tese vagy épp könnyû helyzetben, pepe nagyon meglepett ezzel a jó szerepléssel

Darthmushroom
Vagy akár nekem én ugyse indulok kupába!😊 mostani taktikom is a tied alapján van amugy grat! taktikhoz is!😄