Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy kötelezõ volt.
Eseményekkel dús, izgalmas<#eljen>#eljen>
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Egy msnt szeretnék csak, meg majd játszani...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

am. gratta
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
elsõ meccs:
második:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
az elsõ edzõmeccs királyság, megy minden flottul aztán az fc luzern-tõl kikapunk 7-1re<#boxer>#boxer>
remélem csak a fáradság
a 30 meg 40Ms ajánlatokat el tudom utasítani .. változtatni.. bármi.. MU beajánlott 8 , leírom betûkkel is akkora szám: NYOLC millió eurót alexis sanchezért , nagy reménységem, 1.5 éve nevelgetem, aztán szó nélkül elfogadta az elnök. ez mi,bassza szájba,már elnézést..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Játszik valaki laptopon? Nincs valami skin ami direkt laptopon játszoknak készült,hogy megszünjenek a görgetõs ablakok a tulajdonságoknál pl.?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
köszi azért!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fõleg hogy nem igazán találok senkit aki jönne idén
benned van az erõ 😛
Alap bal védõm,de elég simán pótolható szerintem. 7.04 meg 7.14 végzett 2 év alatt,és akkor Montolivot is sikerülne megtartani.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
pl van egy kp-m, aki relative semmit nem tud, de 18as a szabadrugásértéke, 10 golt vágott a bajnokságban 9et szabibol, volt közte nemegy kb 35 méteres bombája is, csak emiatt játszott de megérte.
a csatáromat ugy vettem hogy gyors legyen. ezen kivül nem is tudott semmit, de több mint 20 golt vert a bajnokságban általában szöktetések után.
nagyon jol lehet teljesiteni, ha ilyen szempontok szerint raksz össze egy csapatot, és alakitod ki réjuk a taktikát