Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt használom,semmi baja.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a skin mappája, azon belül graphics/backgrounds, ott átnvezed default-ra aztán újratöltöd játékon belül
ha erre gondolsz
Real most kiarusitast csinalt ot hoztam(meg Saviolat csak o nyaron erkezik) 1.5M euroert, ahhoz kepest egesz jo ertekei vannak.

Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
teccene is ha nem zöld lenne az alapszín <#zavart2>#zavart2>
kapod qtya :))
Born to win
õk az 1. én a 2. a táblán <#idiota>#idiota>
minden stat ua. csak 1-el többet nyertek <#rinya>#rinya>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
1-2 dolgot átalakítanék benne de nemtom milyen progiva ke 😞(
addig is rettegjen az angol alsoliga😄
grat 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Félidejéhez érkezett az nb2 keleti csoportja.
Jelenleg a Fradival csak a 3 helyen állunk (Kecskemét 34p, Kazincbarcika 28p, Fradi 27p) Az utolsó 4 meccsen csak 4 pontot tudtunk hozni, ez azért is elég meglepõ mivel a 11 fordulóig mindössze 4 kapott góllal veretlenek voltunk. Aztán jöttek a fura dolgok, pl 14 percben vezetünk 15-ben egyenlitenek, aztán a 92ben megnyerik a meccset.
Ha vezetést szerzek 1-2perc és jön az egyenlités. 5 döntetlen volt igy zsinorban.
A magyar kupában az ellenfél a Kazinbarcika lesz (4 forduló elsõ meccs 2-2 idegenben)
Hát nagyjából ennyi (bocs a hosszú commentér)
hy all!grat mindenkinek+ezzel a kerettel folytatom a dortmundos mentésem...Bl-ben cimvédö vagyok,a hazai bajnokságban és hazai kupákban is..
FORZA MILAN!!
capellonak jelzem,h eredmény megerõsítve.
Röviden: Elsõ meccs 3 emberen múlt, nem kérdés. Volt egy legsólom még.
Második meccsen szabadrúgás,kavarodás,Kallstrom gól. Aztán kitámadok .. Jön egy szép Juninho gól,majd egy szögletgól :\ Aztán felébredtünk,de kicsit késõn,szerintem igazságos az osztozkodás.

Grat!
odavágó:
http://users.cwi.hu/sgupload/1204061995.jpg
visszavágó:

kicsit off, de nem tudom hol érdeklõdjek...
régen volt egy kis mini manager játék, egy játékost kellett benne kreálni, majd a kis életét kellett egyengetni, fõleg a mérkõzéseken kellett alakítani vele😊!ha jól emlékszem több része is volt, volt amelyik magyarúl volt!ha tudjátok mondjátok meg a címét!
köszi!
második félidõre jött a fiorentina.controlled és a fiorentina.attacking taktika😄

elnézést a nyers fogalmazásért