Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
mért bugos ?😮
azt használom,semmi baja.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
másfél misiért ajándék!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

\Documents and Settings\z\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins
a skin mappája, azon belül graphics/backgrounds, ott átnvezed default-ra aztán újratöltöd játékon belül
ha erre gondolsz
Darkon
Koszi, megnezem.

Real most kiarusitast csinalt ot hoztam(meg Saviolat csak o nyaron erkezik) 1.5M euroert, ahhoz kepest egesz jo ertekei vannak.

Born to win

beakarom tenni a bl háttért hova kell bemásolni és hogyan kell beállítani, hogy jó legyen?

soma22
nekem a Darkon álltal is emlitett egyszerûsége miatt tetszik

Jabba
azé volt olyan ismerõs 😊)
teccene is ha nem zöld lenne az alapszín <#zavart2>

kapod qtya :))

soma22
flex a neve, sortirol van

Darkon
En meg Somatol kernek egy skin-t ahogy lattam a tied eleg letisztult. Atnyalaztam az osszes skin-t sorti-n meg fmhungaryn de ezt nem talaltam csak mindenfele giccses okadekot. Turnstyle meg tovabbrais bugos😞((((

Born to win

Jabba
tyuhúú most megyek diósgyõrbe <#vigyor1>
õk az 1. én a 2. a táblán <#idiota>
minden stat ua. csak 1-el többet nyertek <#rinya>

soma22
kösz mindenkinek!😊

Gunnersboy
jobbulástot 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
kösz!

Jabba
10x ól - Scherm (left) sortiról ...
1-2 dolgot átalakítanék benne de nemtom milyen progiva ke 😞(

Fabio Capello
skin nevét pls, amúgy grat 😊

Soma: jobbulást 😊

soma22
mivel ma úgy döntött a testem hogy kegyetlenmód ontjamagából a tkanyot, és rosszul érzi magát, így hazajöttem melobol, délután go doki.
addig is rettegjen az angol alsoliga😄

Gunnersboy
Gyorsvonat érkezik szeged felõl a B vágányon, Békéscsaba állomás, köszöntjük kedves utasainkat

grat 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jabba
a szokásos gólomat azért megkaptam <#vigyor1>
de aztán jött a vonat <#vigyor>

myl0
Szép napot és grat mindenkinek!
Félidejéhez érkezett az nb2 keleti csoportja.
Jelenleg a Fradival csak a 3 helyen állunk (Kecskemét 34p, Kazincbarcika 28p, Fradi 27p) Az utolsó 4 meccsen csak 4 pontot tudtunk hozni, ez azért is elég meglepõ mivel a 11 fordulóig mindössze 4 kapott góllal veretlenek voltunk. Aztán jöttek a fura dolgok, pl 14 percben vezetünk 15-ben egyenlitenek, aztán a 92ben megnyerik a meccset.
Ha vezetést szerzek 1-2perc és jön az egyenlités. 5 döntetlen volt igy zsinorban.
A magyar kupában az ellenfél a Kazinbarcika lesz (4 forduló elsõ meccs 2-2 idegenben)
Hát nagyjából ennyi (bocs a hosszú commentér)

Fabio Capello
az attól függ hogy ez hogy sikerül. Ha sokaknak tetszett az ötlet, és sikeres volt a kupa, akkor szvsz 1-2 héten belül várható hogy meghirdetem az újabb kupát, bár lehet beiktatok egy kis pihenõt, így sztem egy-másfél hónap

0202milan
rendben😄elöre is thx!amugy a köv.mikor indul??lol

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
sajna már eléggé a közepefelé járunk, viszont ha a következõben is indulnál akkor elõnyt élvezel, és tuti bennleszel 😊

0202milan
a bajnokságba még be lehet szállni?:S:S

FORZA MILAN!!

0202milan
Keret

hy all!grat mindenkinek+ezzel a kerettel folytatom a dortmundos mentésem...Bl-ben cimvédö vagyok,a hazai bajnokságban és hazai kupákban is..

FORZA MILAN!!

biztos jólehet, csak nincsfent office<#hehe><#hehe>
Fabio Capello
sry a te pontjaidat nem írtam át csak a meccsszámot 😄 mindjárt javítom csak elkészítem a részletes tabellát

Köszi, kipróbálom én is ezt a taktikot, kíváncsi vagyok, mûködik-e.
amúgy 3pontom van <#hehe><#hehe><#hehe>
<#idiota> érdekes elsõ meccsen általában több gól esik-_-
soma22
jaja, egyébként az egyetlen fejelni tudo pleja😄

Fabio Capello
Grat mindenkinek, a kupameccsekhez különösen, fantasztikus eredményeket produkáltok 😊

Darkon
Elso igazi vedekezos meccs lehetett<#vigyor3>

Born to win

HUNLonsdale
próba:

mi igy zártuk a szezont:

HUNLonsdale
látom jó a taktik,gondolom ö támadja a kapust😄

soma22
erre a védõmre hegyeztem ki a szögletvariációt:

kraawz
hamarynak is gratula,jó ellenfélvolt
capellonak jelzem,h eredmény megerõsítve.

Röviden: Elsõ meccs 3 emberen múlt, nem kérdés. Volt egy legsólom még.
Második meccsen szabadrúgás,kavarodás,Kallstrom gól. Aztán kitámadok .. Jön egy szép Juninho gól,majd egy szögletgól :\ Aztán felébredtünk,de kicsit késõn,szerintem igazságos az osztozkodás.

Elsõ meccs :/:

Lejátszottuk kraawzal a meccseket. Jó meccsek voltak, nem panaszkodhatunk 😊
Grat!

odavágó:
http://users.cwi.hu/sgupload/1204061995.jpg

visszavágó:

rákerestem, de egyáltalán nem azt találtam...én egy jóval egyszerübbre gondoltam, kis ablakban kellett játszani vele, semmi 3D meg ilyesmi...sima szöveges játékmenet😊
kraawz
nekem anno volt itthon egy ilyen játékom,football generation névre hallgat

sziasztok!
kicsit off, de nem tudom hol érdeklõdjek...
régen volt egy kis mini manager játék, egy játékost kellett benne kreálni, majd a kis életét kellett egyengetni, fõleg a mérkõzéseken kellett alakítani vele😊!ha jól emlékszem több része is volt, volt amelyik magyarúl volt!ha tudjátok mondjátok meg a címét!
köszi!
soma22
vazz most rászokott a gép hogy minden meccset 11est fuj ellenünk, illetve addig hosszabbit amig nem nyernek vagy egyenlitenek ki szögletbõl...

Üdv all és grat!!! Bbeno jelentkezz ha majd lehet játszani!!!!!!

kraawz
hátigen. elsõ félidõben 2 szögletgól.
második félidõre jött a fiorentina.controlled és a fiorentina.attacking taktika😄

Gunnersboy
neked az Owenes képedet már rendesen berakta

soma22
ez 1024x768-as😉

dudusrac
Lekicsínyítettem 750 alá, és használtam a képfeltöltõt, de mégis így tette be, nemtom miért. (asszem ez nekem szólt, de ha nem, akkor bocs)

Gunnersboy
Nemigaz a faszomba már hogy nemtudjátok lekicsinyiteni a képet 750px alá vagy használni azt a rohatt KÉPFELTÖLTÕT amivel lehet linkelni, meg Thumbnailként berakni a képeket

elnézést a nyers fogalmazásért

Ez meg bombameglepetés, nem hittem volna...