Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze donto elott kiestem a kupabol 2-0idegenbe majd a Hetafe(!!) ellen 3-1 otthon-.-
Born to win
#7594: kb 5-6 szezont letoltom idei gammában spanyolországban,és csak megerõsíteni tudom.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Még a 8.0.0-val amikor a Barcával voltam nem tudtak hibázni kb, Sobis mindent berúgott, verhetetlenek voltak.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
hááh UEFA kupás lesz a barca.😄
Batis mindenkinél ilyen erõs lesz??
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megvan a bennmaradás!halad lassan a csapatépítés!nagy tervekkel és nagy igazolásokkal várom az uj szezont -keret késõbb!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De Renato gólja iszonyat nagy volt!De az azért vicc h a két meccsen nálam egy csatár se rúgott gólt,pedig az elsõ meccsen a végén 4el támadtunk már 😄
Ozirissel mind2en megállapítottuk hogy kurva szar meccs volt 😄
Egy szögelt utáni kipattanóval nyert, de jobb is volt mezõnyben.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
(tobbetse ved a 3. szamu kapus-.-)

Born to win
Elég nagy meccs volt, elején Oziris fejelt egy gólt, majd megfordítottam és nagyon nagy fölényben játszottam, de a második félidõben Capel beálltával megváltozott minden, Oziris visszahozta a meccset, de a végén Bent eldöntött mindent 😊
Capello priviben küldjek valamit a meccsrõl? Vagy elég ez a kép itt a topikban?
Nem semmi az asszisztok száma...
Capello: Most fogunk játszani Ozirissel 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nem az a lényeg mibõl lesz az assist, a lényeg az hogy gólra váltották 😄
Bal védõ:
Maximiliano Oliva
Jobb védõ:
José San Román
TKPJ:
Alejandro Gómez

Born to win