Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

illetve a kísérleti béta build már mûködik nekem is. =)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ezmár nekem is feltûnt -.-
a genie mûködésképtelenségének lehetséges oka:
"written by J.G.B., February 27, 2008

Here we go again: There is only one, limited beta 2 83 build version of FM Genie Scout 2008 wich works with all patches for database size smaller than 100MB.So be patient and wait for the final version.................... "

Fabio Capello
grat 😊

soma22
rájátszás 1. meccse:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
ettõl függetlenül jött a henger:

kraawz
nemsemmi <#worship><#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

"délután 3 kor lejáccom én is a mecsememet dalackraul-lal. remélem nem gond"

megint a végére marad?<#vigyor5>
soma22
gyyá, a meccsemtõl függetlenül megvan a rájátszás, mert a tamworth kikapott uccsó meccsén😊)

soma22
ja csak sokat kaptunk. pedig 1 csatáros a taktik szigoruan😄

Fabio Capello
grat 😊 az a 90 gól nemgyenge 😊

<#worship><#worship><#worship>

én megmondtam 😛

soma22

utolsó forulóban a 4. worcester lesz az ellenfél, remélem sikerül hozni azt a meccset, is és akkor küzdünk a rájátszásban😊

a szezon elején nem gondoltam volna ezt

Mor3llo
Énmeg sajnos elkaptam 1 kisebb rosszabb szériát.Kikaptam UEFA kupában a Getafétõl 4:2-re...így sajnos 3 meccs után 0 pontos vagyok, szinte biztos kiesõ :S
Most jött ez a derbi...kiállították Demi-t, erre természetesen pár percre rá lesérült Galasek.Több cserém nem volt, kb a sérülés elõtt 1perccel jött be a gólimpotens Charisteas.Örültem volna egy derbi 0-0-ának, de természetesen a gép megtette a kötelezõt.Bevarázsolt egy szabadrúgást 17méterre a kaputól, Sosa meg bevágta.Errõl ennyit 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
köv meccs után tolok😊

feltettetm a 802-õt,mi a szarért változtatta meg fehérre a sárgával szedett adatimat(fontok,bevétel,nyilak...help mit kell kicserélnem?az update mappán belül?
Darkon
Kepet!
Grat amugy!

Born to win

soma22
köszi, viszont.

még 2 meccs és 1 pont a hátrány.

Fabio Capello
Fc Ranger's - Dinamo Zagreb 0-6 (BL 1.selejtezõ visszavágó)
Gólok: Balaban (2x), Hrepka (2x), Sammir, Rapaic (bün.)

Soma: nagygrat😊 csak így tovább

soma22
baszki 3 pontra vagyok a rájátszást jelentõ helyektõl, és eszméletlen formában vagyunk, az elmult 4 meccsen az ellenfélnek nem volt kapu fele tarto lövése sem😊

Fabio Capello
Képet majd csak az elsõ bajnokiról teszek, de addig is

Dinamo Zagreb-FC Ranger's (BL selejtezõ) 2:0
Gól: Balaban, Modric

'A' csoport érdekesen alakul😄
soma22
az uj a biztos.

bocsi de most rakom a 802 p-et,de akkor minden ok lesz a mentésben?vagy kimaradok valami ujitásból?vagy new game a biztos?hlp+thx
Fabio Capello
a hátteren dolgozom
majd megnézem
a miniscout nagyobb csít azzal adatokat is át lehet írni (a geniet használom kiscsapatoknál)

Darkon
Capi ez a hatter meg nemazigazi.
Schrem-et lecsereltem flex-re legjobb 08-as skin szerintem.
Scout meg hatalmas csit

Born to win

nem. 8.0.2 alapból felment, utána próbáltam geniezni, de kidobott ez-nem-tûnik-fm-2008-mentésnek üzenettel. kikapcsoltam a tömörített mentést, de továbbra sem mûködik, hiába kezdtem új játékot többször is. a hibaüzenet ugyanaz. ma este szvsz nem fogok tudni vele foglalkozni, holnap meg már péntek. ha a mini sem megy, pénteken is újra tudom rakni.

Jabba
akkor nemcsak nálam búgos 😊)

kapod qtya :))

tényleg!de mini 02 lehet h lesz!honnan is kell törölnöm majd a minit?nemtom már mit másoltam és hova!hlp
Fabio Capello
802re nem jó a mini

genie helyett nem elég a mini scout?sztm jól mûködik és a z igazolások "varázsát nem rontanám el,hogy mindent lássak"elõre
Fabio Capello
A Scherm skint használóktól kérdezném, hogyha nincs jelenet éppen, náluk is csak az üres pályát mutatja a beállított (nálam felezett megjelenítés) helyett?

Fabio Capello
Neked nem megy a genie? 😞 802 patchet belõni, azzal új gémet kezdeni, tömörített mentést kikapcsolni, menteni és voilá. Nekem három reinstall után is mûködik 😊

én már azzal kezdtem, de az aktív játékig megvárom legalább az egyik olyan scoutot, ami mûködõképes, ugyanis a keretem jelentõs átalakításra szorul a megkövetelt szerepléshez, persze pénz az nincs rá. =(

az gáz!de logikus!ésuj game javasolt?
mivel a 8.0.2 már kint van február 14.-e óta, feltételezhetõ, hogy sci-fi részeket nem tartalmaz. 😉 talán majd a 8.0.3.

nézd meg hányszor játszol ugyanazzal a csapattal!! a 2. körben is ugyanazok az ellenfelek vannak... a Fradinak állandóan a Gyõrt adja...

www.smart-bus.hu

neeee!a fradifrissítést várom!ligakupa nálam rendben sztm!
Olyannyira figyelnek, hogy a ligakupa még mindig szar... csak tudnám minek vannak a magyar tesztelõk...

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
Reggelt mindenkinek 😊 Nem kell megijedni attól hogy mozog a háttér, kisebb változtatásra készülök, ez az elsõ lépés 😊

kéne tudniuk!ha figyelnek a részletekre!bizom benne
sztem az SI nél nem igen tudják h McCabe tõkeinjekciót nyom a FRADI ba 😊
Ja és egy nagyon fontos kérdés:a 802 patch tartalmazni fogja a FRADI adatbázis frissítését?(Mccabe féle tõkeinvesztálást?mert akkor megéri egy újat kezdenem!

stárjelöltem!ja és akkor uj patch uj játék?
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee \o/

fmscouton ez van:

mxamster announced through his blog that the new version of Mini Scout Editor (1.4) which will be compatible with the latest official patch (8.0.2) should be released until Friday.
Péntektõl már lehet keresni, tölteni, azt cserkészni az ászokat 😊
de mikor lesz?
ez már 8.0.2 kompatibilis lesz?

kraawz
én most hoztam el hamsikot 2 éves élõ szerzõdésbõl 0 euroért. 180 PA

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!