Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

steklo-alapból,de saját!vagy 4 skinbõl áll össze,köztük régebbiiek is.
Ngeri
MOst nekem van happy birthday....<#beka2> zsilike pls skin nevét köszi..

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
😄DDD

Amúgy nemevagyokköcsög de már nincs március elseje 😄

Gunnersboy
megin magammal beszelgetek :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
beszopta a kaposvár, vége az igazolási idõszaknak 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
köcsög vagye :c

Gunnersboy
deutálom az ilyent:

mondjuk utana szerzodest hosszabitottam vele, elfogadta, remelem ezt nembiralja felül a vezetõseg mer csak nyaron jon uj jatekos

Fabio Capello
Lõttünk két gólt, voltaképp büszkének kéne lennem, de asszem el kell rendeljem a szemészeti vizsgálatot a csapatnak 😄DD

BBeno2
jó asszisztens tudom én adnék én neki bõven fizut amennyit kér de a gép nem engedi.. de ugyláccik õ sem akar elmenni 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
Bocs gunners már nincs szülinapod... 😄

Fabio Capello
lol 😄 sorry

soma22
szerintem ez a csóka minden pénzt megér. ebben a játékban nagyon sokat jelent a jó asszisztens, ugyanugy mint az életben is

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

BBeno2
én voltam akkor is .azóta nem ment el 😄

Fabio Capello
má megint ez az ember? 😄 vki nemrég linkelt róla képet hogy irreálisan magas fizut kért

BBeno2
ilyennel találkoztatok már???

Menedzser asszisztensnek lejárt a szerzõdése de irreálisan nagy fizut kér amit nem enged meg a gép hogy adjak neki és a csávó nem ment el a klubtól hanem még mindig dolgozik és sztem fizut se kap.

Mor3llo
Jó estét,gratula, én most érkeztem 😛 töltöm is Nürnberget 😊
Lement a téli szünet, a tavasz idényt egy idegenbeli gyõzelemmel kezdtük a kupában a Kickers Offenbach ellen.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
menny má a reklámoddal htx 😄DDd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
énittvagyok, csak társulatot néztem (lsd. topikom)

Gunnersboy
tökszar magamnak linkelgetni a képeket meg irogatni, legyen mar itt valaki, szulinapom van azt egyedül vagyok nebasszmár 😄

Gunnersboy
na, csak elkezdett engem is szopatni a gép, elég látványosan :-c
meg hoztam egy tabellát

Fred10
Nem hiszem el! Bajnokságban tabella élén állok kiestem az uefa kupából egy nagyon gyenge csapat kivert úgy, hogy szögletbõl becsavarták nekem.
Erre meg jön a német kupa és kikap így! Nem mellesleg a három gól mind 20méteren kívül volt! És kettõ kapásgól volt!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Gunnersboy
na, kupavisszavágó is behuzva, össz. 5-0al mentem tovább

Gunnersboy

Gunnersboy
keretet mindjárt dobok:
igazolások mind ingyen jöttek:
Kurucsai András
Dávid Gergely
Czaplinski

Ment:
Fülöp Noel (veszprém, kölcsön)
Nagy Sándor (Sopron, 400e)
Horváth Péter szerzõdését meg felbontottam, sokat keresett, tartalékba nekem meg ne futkozzon 37 évesen 160 ezres fizuval..

nm<#smile>

Áááá...müködik kösz...

Ide tényleg nem nyúltam, mindjárt megnézem müködik-e. Kösz.

akkor nézd meg h innen is kiszedted-e:Sports Interactive\Football Manager 2008\data\updates\update-802

Ja, ez a "régi trükk", mégse megy.

Fabio Capello
törlöd a fake.lnc fájlt 😊

rendben van😊
GTheo
Itt van a bajnok keretem:

+ Németh Krisztián, õ ált csere volt, visszament már a Poolba

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Halljátok, az új peccsel hogy lehet Németországot aktíválni? Valahogy nem müködik a régi trükk és szürkék a játékosaim.

pont azért raktam oda azt az idióta fejet

látom érted a viccet.
2007 szeptember 2. vasárnap
száraz 16°C<#buck>

biztos esõ volt
BBeno2
nem túlzás az a nézõszám???

igen ez egy celtic mez volt!mostmár ez fradi mez😊
fradi 3-vác 1---tehát most az elsõ helyen tanyázunk!
mi ez a Celtic mez? 😮

itt aztán volt minden!ja és 300nézõ is😊.izgalmas ez a másodosztály!
soma22
a 7. helyen álltam, és a 6. ellen játszottam. nagy nehezen felhoztam 2-2-re a 89. percre, erre a középkezdésbõl ujra vezettek...fax kivan

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

egy keretet dobnál?ki a best igazolásod?lehet h elhoznám ha javasolsz vkt!

mostani idényben hasznos lehet,de késõbb nem lesz szerepe!
igazad van!cegléd ellen shaw bejött félidõbe és 2 gólpaszt adott,igy lett 3-3 az elsõ bajnokim!barátságos meccs már nincs)de menni fog jövöre mert33!
grat!brotha
Gunnersboy

Fabio Capello
ne légy elhamarkodott és ne a valós életbõl indulj ki. kitudja shaw még megtáltosodhat a barátságos meccs alatt 😊 Anno cm0304-ben Celticcel Larsson nem lõtt egy darab gólt se 10 meccsen át a szezon elején, már azon voltam hogy eladom amikor beindult és szórta a gólokat, majd gólkirály lett 😊

Na ez lenne a keretem(a szokottnál kicsit erõsebbre sikerült,mivel adtam 1 évet a csontoknak")+mivel nem tudtam kölcsönvenni 4hét próbára jön 2 ghánai fiatal-140es adattal!késöbb ha lesz cash,megveszem õket!2 kupameccset szépen hozták a fiúk!célom az egyeduralkodás!+nemzetközi szereplés(5 év alatt megvan!ha lesz kitartásom,de lesz.sajna Shaw semmit nem ér,nemsoká mennie kell!Mccabe-féle tõke nem látszik a csapaton,de majd felcsövesedünk anyagilag.azért az uj mezeimen már látszik az "angol-kapcsolat!ja és helpbe irtam egy "font"-os kérdésrõl ha valaki orvosolta kérem irjon!grat!-aki rászolgált!(tetszik a miniscout)
fradit izzitom,keret késöbb!grat+happy game everybody!