Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mondjuk utana szerzodest hosszabitottam vele, elfogadta, remelem ezt nembiralja felül a vezetõseg mer csak nyaron jon uj jatekos

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lement a téli szünet, a tavasz idényt egy idegenbeli gyõzelemmel kezdtük a kupában a Kickers Offenbach ellen.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
meg hoztam egy tabellát

Erre meg jön a német kupa és kikap így! Nem mellesleg a három gól mind 20méteren kívül volt! És kettõ kapásgól volt!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

igazolások mind ingyen jöttek:
Kurucsai András
Dávid Gergely
Czaplinski
Ment:
Fülöp Noel (veszprém, kölcsön)
Nagy Sándor (Sopron, 400e)
Horváth Péter szerzõdését meg felbontottam, sokat keresett, tartalékba nekem meg ne futkozzon 37 évesen 160 ezres fizuval..
+ Németh Krisztián, õ ált csere volt, visszament már a Poolba
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
száraz 16°C<#buck>#buck>
fradi 3-vác 1---tehát most az elsõ helyen tanyázunk!
itt aztán volt minden!ja és 300nézõ is😊.izgalmas ez a másodosztály!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
mostani idényben hasznos lehet,de késõbb nem lesz szerepe!

Na ez lenne a keretem(a szokottnál kicsit erõsebbre sikerült,mivel adtam 1 évet a csontoknak")+mivel nem tudtam kölcsönvenni 4hét próbára jön 2 ghánai fiatal-140es adattal!késöbb ha lesz cash,megveszem õket!2 kupameccset szépen hozták a fiúk!célom az egyeduralkodás!+nemzetközi szereplés(5 év alatt megvan!ha lesz kitartásom,de lesz.sajna Shaw semmit nem ér,nemsoká mennie kell!Mccabe-féle tõke nem látszik a csapaton,de majd felcsövesedünk anyagilag.azért az uj mezeimen már látszik az "angol-kapcsolat!ja és helpbe irtam egy "font"-os kérdésrõl ha valaki orvosolta kérem irjon!grat!-aki rászolgált!(tetszik a miniscout)