Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
😞

(Csak a TÉK miatt 😄)

Darthmushroom
ugy döntötem megvállok a 2szeres házi golkirály roque santatol valahogy az idei elképzeléseimbe nincs benne õ!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Elhiszem😄 mikor játszottam Rennes ellen, szét szívatta a védelmem folyamatosan 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
hát azért a keret megvan többre is!😊 elsõ évbe mondjuk mákom volt a szerencsés sorsolással azért nyertem uefa kupát!

Fabio Capello
Én meg kb mindig vele vertem meg a lyont 😄

Mor3llo
Briand tényleg hatalmas játékos, gyors mint a bûn.Énis kb mindig elhoztam Lyonba.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
azért két év alatt dobogóra hozni a Blakburnt nem kis teljesítmény, szvsz a bl még ráér egy évet, kocentrálj rá a bajnokságra 😊

Darthmushroom
bizok benne!😊 idén megakarom nyerni a bajnokságot nem golkülömbséggel lemaradni rola:S de a bl is szeretnék maradandot alkotni!

Fabio Capello
be fogja hozni az árát, hidd el 😊

Darthmushroom
amugy nem értem Manucho miért nem kapott munkavállalásit mikor már angliába volt!:S

Darthmushroom
csak most igazoltam csak bari mecsen lépet még pályára sokat várok tõle! sokaltam érte a pénzt!😊
amugy igazolásaim:

Fabio Capello
három szóban kifejezem neked 😄 Briand az isten 😛 Amikor Rennessel voltam, gólkirály lett nálam is, késõbb a monacoban, mindig potenciális veszélyt jelent 😊

Darthmushroom
zzizz

Darkon
Udv!

Ezt a Briand-ot en is nezegettem miota, van nalad mennyire valt be?

Born to win

Fabio Capello
grat 😊 skin nevét ha szabad?

Darthmushroom
grat mindenkinek hoztam 1bari mecs képek kicsit lestem!

utána még 1 8:0s gyõzelem meg 4:0s meg 1 4:1 gyõzelem jol sikerült a felkészülés!

Mor3llo
Eladtam Pinolát a Man. Citynek 9 millió euróért, már év eleje ta folyamatosan sírt h õ bizony el akar menni.Hát menjen, szép kis summát kaptam érte😊.Jön helyette ez a srác :

Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy kinek lenne kedve online-ba játtszani le akár egy egész bajnokságot, látom itt sokan játtszanak gondolom egyedül de ketten szerintem jobb izgalmasabb!
Privát üzenetkeben várom akit érdekel!
Sziasztok!
Gunnersboy
hát nemtudom, Shaw ittvan, pénz nincs, fizukeretemmel is minuszba vagyok, anyaegyesület nincs tömören ennyi 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Milyen "újítások" vannak a fradinál 802ben?
Új játékosok, pénzügyi helyzet, stb...

Jelenleg elakar vinni Menedzsernek a Stuttgart,Werder,Leverkusen és a Porto 😄 De maradok a WBAnál 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
köszi, talán ez kárpotol picit 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
ki is kaptam 4-2re... gondoltam hogy nem hagyja ez a nyamvadt geci

boldog szülinapot gunner

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
grat 😊

Modric végül 11 misiért elment a Liverpoolba, ezzel helyrejöttünk anyagilag, plusz két milláért lelépett egy védõ, ami szintén jóljött. Épp holtidény van, lefixáltunk pár barátságost, taktikafejlesztési célokból, egyenlõre úgytûnik megvan a bomba taktika, eddig két meccsen 3-0, és 5-0 😊

Mor3llo
HBD!

Mor3llo
ÁÁÁÁ OMG káromkodás,köpködés, monitorcsapkodás, minden volt ezen a meccsen 😄DDDD de h mennyire örülök te jézus atyavilág...3:0-ról felállni, majd fordítani a Werder ellen!Hát télleg ha azt mondom h most boldog vaok, akkor k'va keveset mondok 😄

Gunnersboy
köszie fiuk<#puszis>

GTheo
Thx, most megvertem a Plymouthot is, 9es Win Streak, és 1 pont kell és bajnok vagyok, 12 ponttal vezetek 😊
Jelenleg Millerbõl akarok gólkirályt csinálni, még 6 meccs és 4gól a hátránya...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
5 sérült ill eltiltott védõm van, nagyon meg akarja a gép szakítani a sorozatomat.

soma22
9 meccs után is veretlenek vagyunk, 2. hely, 2 pontra az elsõtõl.

több mint meglepõ a dolog

Fabio Capello
gratta 😊

GTheo
Nem rossz hónap, elég jó Win Streakem van 😊

HBD Gunnersboy 😊

HBD!

Fabio Capello
Gunnersnek ajánlom a textmezõ feletti részt 😊

itt is HBD neki 😊

Mor3llo
😄DDDddd

Fabio Capello
😄DD

soma22
fc utd-histon:2-0

bajnokságban 6 m3gy3d0v

azt veszem észre, hogy mint csapat vagyunk jók, nincs kiemelkedõ pleja, viszont nagyon együttvagyunk

miniscouttal meg sirvafakadtam az 50pa-s plejáimon😄

Fabio Capello
Jajaja, nagyon vinni akarják, de nemadom senkinek 😄D

Amúgy tegnap tettem be olyan képet, ahol 15. forduló, 1 ponttal lemaradva második voltam, azért mondtam hogy három forduló alatt megfordult minden 😊

nem nagyon követtem az eseményeket veled kapcsolatban, Modric nálad tolja? 😊

Fabio Capello
Három forduló alatt három gyõzelem, meg is fordult a tabella, és már öt pont az elõnyöm 😊

myl0
Pont mentés a listavezetõ Northwich ellen 0-2rõl 2-2 lett, az elmaradhatatlan büntetõ azért megvolt náluk 😛

Adebayor 47 gól a szezonban, jézusuramisten. Mondjuk az is durva hogy 4 80 pont fölött csapat van.

myl0
Ez hihetetlen:
A Rochdale ellen a a kotsog biro 3 büntetõt fújt be 😛 a végeredény pedig 5-2 oda pfff

myl0
Hi & grat all!
Folytatom a Welling-es mentést. A helyzet egyenlõre siralmas. Az elsõ 5 meccsemen nem tudtam nyerni az Angol Conference ligában. Igazolni kéne, de nem nagyon jön senki (elsõ sorban a védelmet kéne erõsiteni), egyetlen döntetlenem van a Woking ellen egy 2-2 otthon.
képek majd késõbb, hacsak fel nem adom, a cél term. a bennmaradás idén.

GTheo
De rohadt jó mezük van 😊
[ szurkoljatok, kb 1 óra múlva futom a bírói tesztet 😛 ]

Na én is editor betyárkodtam<#smile> nekem a Corinthian-Casuals tetszett meg.Darren Utley (nagy kedvenc),Dean Sturridge,Ryan Woods akit kiemelnék<#smile> Sampdoriás taktikát alkalmazom,és az eslõ meccsen bevált<#nyes>ja és Pepe mikor tudjuk majd letolni az Fm kupás derbinket?Egy ûzit majd dobhatnál
Jó éjt mindenkinek
Darkon
Kezdtem az uj idenyt, uj taktikaval, 2vereseggel

Born to win

soma22
sok embert igazoltam, fõként kapusposztra, védelembe és középpályára. csatársorba a kiszemeltjeim szóba sem állnak velem, a többi posztra meg tulajdonságok szerint igazoltam.nincsenek köztük említésre méltóak eddig

Gunnersboy
na csak alakul itt valami

McFrost
;´)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Konkrét URL és itt a downloadra kattintva
Betölteni úgy tudsz hogy megnyitod a programot a fejlecbe bevan írva hogy Mini-Se 1.4 blabla ott baloldal t van egy ház ikon erre katt lejön egy fül és load

Miniscout