Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy kinek lenne kedve online-ba játtszani le akár egy egész bajnokságot, látom itt sokan játtszanak gondolom egyedül de ketten szerintem jobb izgalmasabb!
Privát üzenetkeben várom akit érdekel!
Sziasztok!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Új játékosok, pénzügyi helyzet, stb...
Jelenleg elakar vinni Menedzsernek a Stuttgart,Werder,Leverkusen és a Porto 😄 De maradok a WBAnál 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
boldog szülinapot gunner
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Modric végül 11 misiért elment a Liverpoolba, ezzel helyrejöttünk anyagilag, plusz két milláért lelépett egy védõ, ami szintén jóljött. Épp holtidény van, lefixáltunk pár barátságost, taktikafejlesztési célokból, egyenlõre úgytûnik megvan a bomba taktika, eddig két meccsen 3-0, és 5-0 😊

Jelenleg Millerbõl akarok gólkirályt csinálni, még 6 meccs és 4gól a hátránya...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
több mint meglepõ a dolog
HBD Gunnersboy 😊
bajnokságban 6 m3gy3d0v
azt veszem észre, hogy mint csapat vagyunk jók, nincs kiemelkedõ pleja, viszont nagyon együttvagyunk
miniscouttal meg sirvafakadtam az 50pa-s plejáimon😄
Amúgy tegnap tettem be olyan képet, ahol 15. forduló, 1 ponttal lemaradva második voltam, azért mondtam hogy három forduló alatt megfordult minden 😊
A Rochdale ellen a a kotsog biro 3 büntetõt fújt be 😛 a végeredény pedig 5-2 oda pfff
Folytatom a Welling-es mentést. A helyzet egyenlõre siralmas. Az elsõ 5 meccsemen nem tudtam nyerni az Angol Conference ligában. Igazolni kéne, de nem nagyon jön senki (elsõ sorban a védelmet kéne erõsiteni), egyetlen döntetlenem van a Woking ellen egy 2-2 otthon.
képek majd késõbb, hacsak fel nem adom, a cél term. a bennmaradás idén.
[ szurkoljatok, kb 1 óra múlva futom a bírói tesztet 😛 ]
Na én is editor betyárkodtam<#smile>#smile> nekem a Corinthian-Casuals tetszett meg.Darren Utley (nagy kedvenc),Dean Sturridge,Ryan Woods akit kiemelnék<#smile>#smile> Sampdoriás taktikát alkalmazom,és az eslõ meccsen bevált<#nyes>#nyes>ja és Pepe mikor tudjuk majd letolni az Fm kupás derbinket?Egy ûzit majd dobhatnál
Jó éjt mindenkinek

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8