Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most csatárt keresek... :|

asszép 😛 Védekezz, védekezz! 😛 😛

Mike94
én hozzám a pl-be nem akart jönni gera -.- (nem baj jött helyette Arshavin 😄 )

Gunnersboy
izgi lesz ez a kupadöntõ-visszavágó 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Elég geci a játék. Eg Middlesbroughból nem akar hozzám jönni egy játékos... :/

Elhatároztam nyugodt leszek 😛

Portsmouth - Man City 4-1

vezettünk.

Mike94
én a helyedbe már szétvertem volna a hozzám legközelebb lévõ dolgot 😄

Man City - West Ham 2-2

Kiálították az elsõ fi végén Corlukát, majd a 60. percben vezetést szereztek, de aztán fordítottam, de a 90. perc után egyenlítettek. Nem vagyok csalódott 😊 ( tényleg nem 😄 )

shalalala
gilgamess00 te pedig jelentkezz már... Soha nem vagy MSN-en...<#felkialtas>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

shalalala
Capello miért lett 2pontom?😄
Dcsoport...Lacky...

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Elsõ meccs:

Blackburn - Manchester City 2-4

Három új igazolásomból, kettõ gólt lõtt 😊

Fabio Capello
kész. ha vkinek vmi észrevétele van, szóljon nyugodtan

Fabio Capello
köszönöm 😊 mindjárt frissítem a tabellát is 😊

BBeno2
nah letoltuk az elmaradt meccset.: BBeno- dalackraul

nem ugy sült el számomra mint gondoltam. én 4 pontot vártam de 1 lett belõle.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy

elsõ meccsen kikaptam 1-0ra itthon, idegenbe kicsit támadólag léptem fel

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fõleg ha nem pipálod
azt persze h nem!de béke!
Gunnersboy
sajnálom, nekem sosem irja ki a finn, svájci bajnokság eredményeit....nemállitottam semmit :c

sõt értelemszerüen tovább tölt mivel több a játékos!eredményeket nem irja ki?na ne(azt maximum a részletességnél állithatod)te mivel játszol?
cáfolnom kell sajnos,ugyan annyi ideig tölt
Gunnersboy
akkor nem tölt annyi idejig, és nem irja ki az adott orszag bajnoksaganak eredmenyeit

nemtom mi a különbség ha összes játékos betöltése innen-t használom vagy ha kipipálom nagy adatbázissal--kb ugyanaz!
összes játékos betöltése innen.na ezt nem használom,de kipipálok 12 bajnokságot nagy db-vel!balkán bajnokságokat mindenképpen,ha magyar ligában vk!nem szt,ha tul lassú.
Gunnersboy
offba nézzbe ^^ 😄

BBeno2
azon vagyok csak a sárc nem igazán ír vissza msn-en.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mor3llo
Mylo-t hol találom meg ? 😮

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Megjegyzés: még két nap van, de nagyon nem jönnek ezek a kupameccsek 😄

Bbeno, dalackraul: nektek továbbra is le kell játszanotok az elmaradt meccset.

Gunnersboy
én romániát töltöttem be, + beállitottam hogy minden jatekos svájcbol, finnországbol meg magyarországrol

de érdemes betölteni a környezõ országok bajnokságait is, pl horvát, szlovák, osztrák, román, szlovén, lengyel

Ha kezdek egy NB1-es csapattal akkor mely nemzet játékosait érdemes betölteni?

hmm, köszi 😛 Amúgy látom te lejátszottad a mai meccset 😛 😄

Gunnersboy
játék elindit, scout elindit, balfelsõ sarok kisházra katt, Load, utana profil megnéz - scoutra ránéz, értékeket lát 😄

Gunnersboy

Végül kezdtem a ManCityvel.....
Egy kérdés: A miniscout, hogy a fenébe mûkszik? :|

kipróbálom, hogy kikapcsolom a VB-t meg az EB-t, hogy ne legyen 😛 :S

örülök, hogy végre játszhatok, erre kidob egy hibával, s azt írja ki, hogy a játék betöltése nem seikerólt. az Isten nagyon megáldottezzel a játékkal.

Gunnersboy

össz.7-4el mentem tovább, elõdöntõben Paks ellen jáccom majd

Gunnersboy
héhé, ez 08 éshaigen hogyhogy nincs szellemmez? hatudodhogykell irdmeg capellonak és õ berakja a faqba és utana enis elvezem majd a jatekot köszipuszi 😄

amugy hányadik vagy e?😄

kraawz
:|

nálam frey lett az év kapuas ismét , zsinórban másodjára. Viszont a 2. vmi noname pleja, a Nürnberg kapusa,Jefferson 😄

Leigazoltam Zapatat,aki inkább engem válaszott,mint a Realt. Dainelli az év védõje, a 2. Pander lett,õt akarom elhozni Schalkébõl,és akkor egy elég stabil védelmem van.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
Csaló gép ? neeeeeeeem, ugyanmár....no comment

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ezért készítettem el!csak a fradit-egyenlõre-mivel azt viszem!de mindet megcsinálom majd,nem nehéz!oiff-ba olvass!
kraawz
így tovább 😊

Gunnersboy
csak a felsõnél zavar egy picit, de minden nb2es csapatnál igy van, nemtaláltam olyat mint az NB1eseknek

na meg,peru,bolivia...õk el is jönnek!meznél nemgáz a "szellemmez?off-ba nézz be!
Gunnersboy

Gunnersboy
iráni u19-21es válogatottba tegnap neztem ijen 140-170 PA-s srácok futkoznak 😄DDD legalábbis nálam 😊

mindenesetre egy pillantást megér😊
meg afrikai válogatottak utanpotlascsapatai, egykettõnek csapata sincs, vagy 0 € a sale value, csakhát fradihoz még nemjön el mindegyik

bár õk csak 1-2 év mulva alkotnak maradandót (reméljük😄) de megéri megvenni ha hosszutávon tervezel a mentéssel

namindegy csak tanács volt😄

kraawz
cinema(!😄) itt van már több mint egy éve 😄 csak csereember.

valahogy nem érzem még a csapatban azt az átütõerõt. Elõre kéne majd egy csitpleja. Chamakh , Saivet vagy Agüero.. Meg a védelmembe kéne erõsíteni,de ott sürgõsen. Kevés gólt kapok így is,de ott mennek el a meccsek a nagyobb csapatok ellen.. Zapatat megpróbálom elhozni,bár nem engedték tavaly 20ért,most hátha.

am kösz 😊

Gunnersboy
Sinama-Pongolle? 😄D

grat

Na, ma tudom folytatni, az eddig elég szarul menõ PSV-s karrierem. Üdv 😊

kraawz
Meccs elõtt 3 pont volt köztünk, én elsõ voltam,õk harmadikok ( Inter 2 meccsel kevesebbet játszott,4 pont a hártányuk )

ui: szerinem ráéreztem,hiogy kell megnyomni az utolsó 10 percet 😊

John Cena
na már kupa is van most nézem😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul