Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Borzasztoan fontos meccs. Imadom az ilyet Saviola egybol visszavagott regi klubjanak. Taktika nagyon bejon eddig. Le kellett igazolnom hozza egy jo kapust mert sokat kaptunk.

Born to win

Mike94
közbe Cseszával lenyomtuk az elsõ meccset (második meccs folyamatban):

soma22
hazaértem vidéki körutamról, nekiülök a maradék pár meccsnek, még meglehet a rájátszás

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Horváth Gábor ( fehérvár )

dudusrac
Bár nem fiatal, de próbeld meg Polonkait a Reac-ból. Nekem sikerült ingyen elhoznom, és a szezon játékosa lett. Bár az a fradis mentésem sajnos nincs már meg.

Darkon
9 meccs meg hatravan az fm kupabol holnap hatarido. Fogalmamsincs mit irok nem ltaom csak a kurzort lehet capello csinalt valamit a forummal😮

Born to win

Darthmushroom
hát én már a pl bajnoki cimért küzdök!😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

GTheo
Ha jó lenne a gépem kapnátok rendesen képeket a PLbe készülõ WBAról... 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sziasztok!
Fradival akarok kezdeni fennvan a 8.0.2-es patch!
Tudtok ajánlani fiatal jo játékosokat fradi szinthez akik eljönnének a fradiba?
elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Darthmushroom
hmm egyértékes gyõzelem:

Darthmushroom
hmm jo kihalt a forum!!:S Töltöm a Blackburnt!!!😛

Ebédet 😊 Minnyá töltöm a ManCityt. ( ha kilépe elviszem mostmár a gépet újrarakatni )

Fabio Capello
oké.

Elnézést mindenkitõl, váratlan események jöttek közbe, úgyhogy ma este totális elszigeteltségben tanulok a holnapi kémia ZH-ra (hátpersze hogy most tudtam meg), úgyhogy nincs idõm a tabellát frissíteni, minden hiányosságot holnap pótlok 😊

gilgames: grat nektek 😊

gilgames00
lejátszottuk Lacky val mi is a meccseinket,ime..

azt holnap letoljuk mamár elégvolt a sikerbõl😄😄

Fabio Capello
😄D bezonyám párosával szép az élet, sorry, még egy meccs kell 😛

Nem elég mára ez az 1 kép?Nekem elég sokkoló volt<#guluszem1>Darkon kérem tõled a 2 szélsõ bekked,mert az én arcom csak 20percre "ikszelte" ki a Forlan-t<#rinya>

Fabio Capello
😄DD a képeket kérem mindenképp 😊

Capello!!!Óvás alatt van a meccsem!!!6-2-re kikaptam Atlético Madrid-tól,de Pro Licence van a Pepe-nek <#vigyor>
Kéretik az eredményem 3-0al nekem jóvá írni <#nyes>És kéretik engedélyezni,hogy a következõ meccsen én rakhassam össze a Pepe csapatát is<#nyes>Ja és kéretik 1emberét leküldeni minden 1-es alkalommal ahogy átlépi a félpályát,és a középkezdést is beleértem<#vigyor>
Persze ez mind csak poén<#nevetes1>
Ja amúgy Grat a Pepének <#worship>
kraawz
nálam a milan most adott ki egy nap alatt 54M eurot Toulalanért, 46M Micah Richardsért,nemsokkal elõtte meg 30M Brenoert.
De a Roma ugyanígy 55Mt kicsengetett Daniel Alvesért.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Darkon
Hehe most nekem is igy volt Zarate-val ra kellett szolnom. Elso meccsen elso felido alatt lott 5ot😊

Born to win

Fabio Capello
Lacky: bocsánat nem írtam át amikor áttettelek negyedik helyre

A többieknek grat 😊

Darkon
Bezzeg az en Zarate-mat senki nem akarja vinni jutanyos 174M+43M euros aron<#smile>

Born to win

Gunnersboy
nalam Pool - Chelsea - Arsenal 3as közül minden uj jateknal megveszi valamelyik Pandevet, Menezt, Mutut, Cambiassot hasonloan magas arakon :-c

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
ezeknemnormalisak!!!<#wow2>

Born to win

kraawz
elégkirály. 9 meccsen Pazzini vadkacsákat lövöldözött,kaput nem,aztán 3 meccsen rúg 6ot.

| #8014: A benficas cardozo egy isten. vagy például Mladen Petric. Hoznék képet statjáról,rosszul lennél 😊 Vagy Chamakh ..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
akkor nezz korul a Rennes csapatában 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gilgames00
egész nap fent vagyok msn-en ember,jerj fel akár most ..

A felajánlottak közül az egyiknek munkaválalási problémái lesznek, Gunnersboyé meg nem jönne 😊

PetruZ
Hoi!

8.0.2-vel nektek nem hülyültek meg a dél-amerikaiak? 😊 Akárkit akarok Hollandiába, az elsõ osztályba vinni, mindenki kivétel nélkül 7500 euro/w-t és ugyanennyi meccsenkénti összeget akar, még olyanok is, akik eddig koszos 200/w-ért játszottak valahol a perui másodosztályban. 😊 Persze egy centtel sem fogadnak el kevesebbet, mind nyafog, hogy nem elég a felkínált összeg. Vagy ez valami új FIFA, vagy holland szabályzat, amit beépítettek a játékba? (8.0.1 alatt még nem így volt)

Egyébként kezdtem egyet a VVV-vel, a cél a szokásos: a bentmaradás. 😊 Jött a régi kedvencek közül Álex Fernández (Coslada), Oswaldo Chaurant (Dep. Táchira; neki kipengettem, amit kért), Aime Lavié (free), és Thomas Heurtaux (Caen), távozott Ketealers, Soltani, de Regt (és majd januárban Linssen). Még harcban vagyok Baclet-ért (Arezzo) és hoznám Logasi-t a Tel-Aviv-ból, de nem akar jönni.
A kezdõ barátságos meccsek úgy-ahogy lementek, a végére azért jobban összeállt a csapat, aztán az elsõ fordulóban otthon 3-1-re elkaptuk a Twentét. Amrabat kettõt, Fernández egyet vágott, Chaurant-nak volt egy assist-ja.
Gunnersboy
Vonlanthen :-c

BBeno2
Zárate simán elmegy....

Saivet fiatalon simán megy.

Claudio sima ügy.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

nem várok. de egy Defoe szintüt vagy valamivel gyengébet igen.

Mike94
man citybe ne várj Patokat, meg Bojanokat :|

hát, ha te azokat a csatárokat jónak nevezed.

Mike94
nem értem mit parázol, így is elig ütõs kerete van man citynek, vannak jó csatárok (Nery Castillo, Felipe Caicedo, Bojinov h csak párat említsek, tartalékba még ott van Ched Evans és Sturridge bár utóbbi sérült) ha meg kikapsz, kikapsz én is egyébként LKba arsenalt kaptam, ki is kaptam tõlük, két meccsre rá meg lásd megvertem õket

na, vajon kit kaptam a LigaKupában? Manchester United...

Utolsó nap Celtictõl igazoltam kettõt XD:

Venegoor of Hesselink, Nakamura 😄

myl0
Mor3llo! Küldtem PM-et! (Márha itt vagy😊

Mike94
meccs után megnéztem a statokat, még az alapján is azt kell mondanom h megérdemeltem a gyõzelmet (azért amikor Németh a 3.at megrúgta és egybõl rá furcsa módon válaszolt ádebájor, akkorkicsit paráztam h egyenlítenek)

csak nevetni tudok rajta😄
Mike94
taktikomról nincs kép, gamma most nem fut de meccsrõl itt a kép:

Gunnersboy
fu, szartam a vége fele, támadtak rendesen, de idegenben lõtt több góllal azért behúztuk a kupát 😛

BBeno2
ja bbocs hozzád 😄

Mike94
ez most kinek szólt? 😮 (válaszgomb plíz)

BBeno2
dobj pls képet. meg a taktikádról is ha lehet. köszi.

Mike94
Németh egy állat...nem vicc, gólkirályom, pedig Doyle, Lita és Kitson ott van, de egyik se lõtt még feleannyit mint õ (csak hozzáteszem h az õ mesterhármasával vertük 3-2re az arsenalt, képet tehetek ha gondolod és nem a pool-lal vok)

Gunnersboy
védekezik a halál, akkor ugyis kikapok 😄 3 csatis taktikot elõkapom aztán meglátjuk