Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Born to win
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Fradival akarok kezdeni fennvan a 8.0.2-es patch!
Tudtok ajánlani fiatal jo játékosokat fradi szinthez akik eljönnének a fradiba?
elõre is köszönöm!
Sziasztok!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elnézést mindenkitõl, váratlan események jöttek közbe, úgyhogy ma este totális elszigeteltségben tanulok a holnapi kémia ZH-ra (hátpersze hogy most tudtam meg), úgyhogy nincs idõm a tabellát frissíteni, minden hiányosságot holnap pótlok 😊
gilgames: grat nektek 😊

Kéretik az eredményem 3-0al nekem jóvá írni <#nyes>#nyes>És kéretik engedélyezni,hogy a következõ meccsen én rakhassam össze a Pepe csapatát is<#nyes>#nyes>Ja és kéretik 1emberét leküldeni minden 1-es alkalommal ahogy átlépi a félpályát,és a középkezdést is beleértem<#vigyor>#vigyor>
Persze ez mind csak poén<#nevetes1>#nevetes1>
Ja amúgy Grat a Pepének <#worship>#worship>
De a Roma ugyanígy 55Mt kicsengetett Daniel Alvesért.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Born to win
Born to win
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
| #8014: A benficas cardozo egy isten. vagy például Mladen Petric. Hoznék képet statjáról,rosszul lennél 😊 Vagy Chamakh ..
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
8.0.2-vel nektek nem hülyültek meg a dél-amerikaiak? 😊 Akárkit akarok Hollandiába, az elsõ osztályba vinni, mindenki kivétel nélkül 7500 euro/w-t és ugyanennyi meccsenkénti összeget akar, még olyanok is, akik eddig koszos 200/w-ért játszottak valahol a perui másodosztályban. 😊 Persze egy centtel sem fogadnak el kevesebbet, mind nyafog, hogy nem elég a felkínált összeg. Vagy ez valami új FIFA, vagy holland szabályzat, amit beépítettek a játékba? (8.0.1 alatt még nem így volt)
Egyébként kezdtem egyet a VVV-vel, a cél a szokásos: a bentmaradás. 😊 Jött a régi kedvencek közül Álex Fernández (Coslada), Oswaldo Chaurant (Dep. Táchira; neki kipengettem, amit kért), Aime Lavié (free), és Thomas Heurtaux (Caen), távozott Ketealers, Soltani, de Regt (és majd januárban Linssen). Még harcban vagyok Baclet-ért (Arezzo) és hoznám Logasi-t a Tel-Aviv-ból, de nem akar jönni.
A kezdõ barátságos meccsek úgy-ahogy lementek, a végére azért jobban összeállt a csapat, aztán az elsõ fordulóban otthon 3-1-re elkaptuk a Twentét. Amrabat kettõt, Fernández egyet vágott, Chaurant-nak volt egy assist-ja.
Saivet fiatalon simán megy.
Claudio sima ügy.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Venegoor of Hesselink, Nakamura 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.