Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
végre vége a sulinak és játchatok!!!😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
grat csak igy tovább!!😊

de nagyon jó... 91. perc, vezetek 2-1-re ( nagy nehezen ) erre kidob a játék.

Fabio Capello
Majd csinálunk doppingtesztet 😄

Amúgy +1 nap általában belefér, addig meg tudom hirdetni a következõ kört, viszont ha mondjuk már 3-4 napokat vagy többet csúszik vki az már elég gáz, akkor be fogom írni a nulla pontot.

A mi 2.derbink Pepével ma remélhetõleg meglesz,ha csak nem tartják bent a srácot a dokik,de szerintem most doppingol<#vigyor>
Tök poén, én lõttem az egyik legtöbb gólt a bajnokságba, de a 3. vagy a 2. legtöbbet is kaptam 😄

Wigan - Manchester City 1-3

Vezettek 1-0-ra, de sikerült fordítani 😊 ( az összes gól a második félidõben esett )

Fabio Capello
rendben van, de az eredményt csak a második meccs után viszem fel a tabellába.

Mor3llo
Tegnap lejátszottuk Myl0-val az elsõ meccsünket, a második sajnos félbeszakadt.Elvitték a gépét, ezért lehet kérünk maximum 1 napos halasztást a 2. meccsre.Vagy ma este, vagy holnap este lenyomjuk.
Addig is itt az elsõ meccs:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hali!
Utolsó 7 mecccsen 5 vereség és 2 döntetlen asszem kezdek egy ujjat 5. helyrõl 17. lettem akármit próbálok ááááááá mostis 21-12 a kapura lövés nekem ellenfélnek 6-2 és nyernek 2-0-ra két szöglet góllal nincs igazság

GTheo
Én már írtam a Helptopikban de akkor itt is írok, halasztást szeretném mivel tegnap elromlott a gépem és anyámét használom jelenleg, de nemsokára beszerzek ide is egy fmet, a másik ok pedig hogy arminhoval nemvágom mivan...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
nekem is idõbe telt mire leesett 😄

Fabio Capello
mert egy meccset lejátszottak, egyet még nem

pepe23 - Utley (C) mévan pirossal?
Darthmushroom
Grat mindenkinek, rem este hozzom h állok(blackburn)!!!😊

Fabio Capello
eredmény bejegyezve

Fabio Capello
😊 kösz, nem tudom nekem valamiért nem hajlandó megjeleníteni a képet 😞

Mike majd akkor elküldi mert neki vannak meg a képek

soma22
vazze nagyon beindultatok, gratula a Kupához!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fabio Capello
Csesza, Mike

Kérlek valamelyikõtök küldje el priviben a képeket, mert egyszerûen nem tudja megjeleníteni a gépem, nemtom mibaja van...

Sziasztok!
Grat mindenkinek, fõleg akinek megy ez a játék. Nekem egyszerûen nem megy. Próbálkoztam B ligásokkal (wolverhampton, celta vigo), erõs csapatokkal (Roma, Pool, Valencia, Arsenal, Milan) de egyszerûen nem megy. Van pár jó meccsem, aztán becsúszik egy vereség, és onnantól kezdbe nincs megállás a lejtõn. Csak egy példa, Romával 5 gyõzelem, 1 döntetlennel indultam, aztán Milan megvert 2-0-ra (lehetett volna fordítva is, de idegenben játszottam, semmi bajom nem volt, hogy kikaptam), aztán Barca 4-0-ra (kiállították 2 játékosom az 50. percig, plusz 11-est rúgott, de ez is rendben volt, nem idegesített), aztán otthon Atalanta ellen 0-0 (ilyenkor ez a szokásos eredmény, vagy 20-szor találtam el a kaput), ezek után még nyertem egy meccset, aztán már csak döntetlen, vagy bukta. Közben teljesen érthetetlen módon idegenben 6-0-ra vertem a werdert, majd utána kikaptam 3-2-re a tök utolsó Torinotól, úgy, hogy kétszer vezettem, és a 93. percben kaptam a harmadikat. Siena ellen végig támadta, persze egyetlen támadásukat góllal fejezték be, stb. Kicsit meggyengültek az idegeim az elmúlt fél évben, nem tudom, mit lehetne tenni ezek ellen. A legújabb Patch milyen? játszhatóbb a játék? Egy pozitívum azért akad, nemrég valaki beírt egy szögletvariációt (nem emlékszem a nevére sajnos), és egész jól mûködik, több gólt lövök szögletbõl mint idáig. Egy kis siekrélmény miatt Chelsea-vel kezdtem, jobbra leigazoltam Clercet (francia vok, így megpróbálok franciákat igazolni), Man U-t Charity Shield-en 4-3-ra megvertem, (háromszor vezetett, de másfélszer többet támadtam), majd Blackburn-t 2-0-ra elsõ fordulóban, úgyhogy elkezdtem kicsit visszanyerni a hitem😊 Mindenesetre Grat mindenkinek, akinek jól megy és nyer valamit, mert sztem piszok nehéz bármilyen sikert elérni ebben a játékban😊
Darkon
Nemhiszemel!! Megnyertuk! De hogy?!?! 0-2rol

utolsogol

Born to win

Fabio Capello
Gratulálok mindenkinek, most frissítem a nagytabellákat, holnapra már kinnlesz a frissített táblázat 😊

Darkon
Ma Fm marathont tartok a nap egyik fenypontja:

Tovabba elodontoben 4-1re vertem a Celtic-et otthon szoval nagy esely a dontore.

Born to win

Darkon
Valoban neked van igazad!

"Even top notch keepers should not have more then 13 eccentricity. Any eccentricity point will be paid with strange decisions and keeper errors leading to goals. "

Pedig elozo kapusaimhoz kepest nagyon nyugodt<#fejvakaras>

Born to win

Darkon
Megneztem Buffon-nak 16os

Born to win

mármint azt a patchfixet,biztos jo lesz vmr!
honnan látod a védelmemet?feltettem,egybõl uj forrást vont be a team,de ez lehet véletlen is.szoval mi ez a védelem?vagy ez egy jótanács?
Mike94
én szerintem meg nem
csak nézz meg pár világsztár kapust (pl: casillas, cech), mind alacsony nekik

kraawz
nemtudom,de szerintem a védelmed erõsícsd meg.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

tehát miket változtat pontosan?valahol elolvasható?
feltettem!ujra magyarítottam!de ujat nem kezdek,de mégis mit fixál a patcen?
Oziris666
Leszek,holnap lenyomhatjuk😊

Hogy a Chelsea mekkora egy csítcsapat ...

Darkon
Ujabb nagyon fontos meccs Villareal 3-1 Valencia plusz egy hatalmas szogletgol!

Born to win

Oziris, felvettelek MSN-re, majd holnap jó lenne, ha lennél 😊

mentésre is hat? :o

Magic Boy
Kijött az FM 2008-hoz egy pachfix ami állítólag javítja az SG felé jelzett hibák (Deffoe ára, csapat pénzügyek, stb...) nagyrészét.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darkon
<#szomoru1>
Akkor indul az uj szezon uj remenyek.

En most a 20.Granadatol kaptam ki es Delgado leserul a hajraban persze.
Viszont UEFA donto elerheto magasagokba, elotte meg Fenerbahce, utanna meg Celtic v. Sporting.

Born to win

soma22
nem lett meg a rájátszás

igaz csoda lett volna egy ilyen kerettel, de azért a remény ha ól meg utoljára

Darkon
Sport1-bol mar tudhatnad: "a statisztika olyan mint a bikini, eltakarja a lenyeget" (pfffff)

Bajnoksag?

Born to win

soma22
hogy nyomorodna meg az összes si programozo ott ahol van, remélem csuklik az összes köcsög.
nem elég hogy a 3 gólból 2 megpattant szabadrugásbol lett, z utolso percekben lerugják az egyetlen gólképes csatáromat is.persze csere már nem volt több.
statok alapján 5-0ra kellett volna nyernem erre tessék. bassza meg

Darkon
Akkor jo ha nagy az ertek, ha alacsony akkor van gond.

Born to win

Cuevas -> 3 meccs , három gól 😊 Man City - Liver 2-1

Huh gyerekek. Huh gyerkek. Uhh gyerekek 😄 :

Mindegyik új igazolás, csak halkan megjegyzem. A mesterhármast szerzõ, ráadásul tizenhét éves 😊

Mike94
isten kapus, csak nekem kicsit szeszélyesnek tûnik (túl magas az eccentricity)

Mike94
második meccs:

ezúton is szeretnék gratulálni ellenfelemnek, csak szerencsémvolt (meg egy Gerrardom), ugyanis a stat az csalóka <#worship>

gratula mike-nak 😊

soma22
<#eljen><#eljen>