Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Amúgy +1 nap általában belefér, addig meg tudom hirdetni a következõ kört, viszont ha mondjuk már 3-4 napokat vagy többet csúszik vki az már elég gáz, akkor be fogom írni a nulla pontot.
Vezettek 1-0-ra, de sikerült fordítani 😊 ( az összes gól a második félidõben esett )
Addig is itt az elsõ meccs:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Utolsó 7 mecccsen 5 vereség és 2 döntetlen asszem kezdek egy ujjat 5. helyrõl 17. lettem akármit próbálok ááááááá mostis 21-12 a kapura lövés nekem ellenfélnek 6-2 és nyernek 2-0-ra két szöglet góllal nincs igazság
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kérlek valamelyikõtök küldje el priviben a képeket, mert egyszerûen nem tudja megjeleníteni a gépem, nemtom mibaja van...
Grat mindenkinek, fõleg akinek megy ez a játék. Nekem egyszerûen nem megy. Próbálkoztam B ligásokkal (wolverhampton, celta vigo), erõs csapatokkal (Roma, Pool, Valencia, Arsenal, Milan) de egyszerûen nem megy. Van pár jó meccsem, aztán becsúszik egy vereség, és onnantól kezdbe nincs megállás a lejtõn. Csak egy példa, Romával 5 gyõzelem, 1 döntetlennel indultam, aztán Milan megvert 2-0-ra (lehetett volna fordítva is, de idegenben játszottam, semmi bajom nem volt, hogy kikaptam), aztán Barca 4-0-ra (kiállították 2 játékosom az 50. percig, plusz 11-est rúgott, de ez is rendben volt, nem idegesített), aztán otthon Atalanta ellen 0-0 (ilyenkor ez a szokásos eredmény, vagy 20-szor találtam el a kaput), ezek után még nyertem egy meccset, aztán már csak döntetlen, vagy bukta. Közben teljesen érthetetlen módon idegenben 6-0-ra vertem a werdert, majd utána kikaptam 3-2-re a tök utolsó Torinotól, úgy, hogy kétszer vezettem, és a 93. percben kaptam a harmadikat. Siena ellen végig támadta, persze egyetlen támadásukat góllal fejezték be, stb. Kicsit meggyengültek az idegeim az elmúlt fél évben, nem tudom, mit lehetne tenni ezek ellen. A legújabb Patch milyen? játszhatóbb a játék? Egy pozitívum azért akad, nemrég valaki beírt egy szögletvariációt (nem emlékszem a nevére sajnos), és egész jól mûködik, több gólt lövök szögletbõl mint idáig. Egy kis siekrélmény miatt Chelsea-vel kezdtem, jobbra leigazoltam Clercet (francia vok, így megpróbálok franciákat igazolni), Man U-t Charity Shield-en 4-3-ra megvertem, (háromszor vezetett, de másfélszer többet támadtam), majd Blackburn-t 2-0-ra elsõ fordulóban, úgyhogy elkezdtem kicsit visszanyerni a hitem😊 Mindenesetre Grat mindenkinek, akinek jól megy és nyer valamit, mert sztem piszok nehéz bármilyen sikert elérni ebben a játékban😊
Born to win
Tovabba elodontoben 4-1re vertem a Celtic-et otthon szoval nagy esely a dontore.
Born to win
"Even top notch keepers should not have more then 13 eccentricity. Any eccentricity point will be paid with strange decisions and keeper errors leading to goals. "
Pedig elozo kapusaimhoz kepest nagyon nyugodt<#fejvakaras>#fejvakaras>
Born to win
csak nézz meg pár világsztár kapust (pl: casillas, cech), mind alacsony nekik
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Akkor indul az uj szezon uj remenyek.
En most a 20.Granadatol kaptam ki es Delgado leserul a hajraban persze.
Viszont UEFA donto elerheto magasagokba, elotte meg Fenerbahce, utanna meg Celtic v. Sporting.
Born to win
igaz csoda lett volna egy ilyen kerettel, de azért a remény ha ól meg utoljára
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Bajnoksag?
Born to win
nem elég hogy a 3 gólból 2 megpattant szabadrugásbol lett, z utolso percekben lerugják az egyetlen gólképes csatáromat is.persze csere már nem volt több.
statok alapján 5-0ra kellett volna nyernem erre tessék. bassza meg

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Mindegyik új igazolás, csak halkan megjegyzem. A mesterhármast szerzõ, ráadásul tizenhét éves 😊
ezúton is szeretnék gratulálni ellenfelemnek, csak szerencsémvolt (meg egy Gerrardom), ugyanis a stat az csalóka <#worship>#worship>