Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 gólukat elvették és az utolsó 20 percben nem nagyon tudtam átlépni a félpályát, egyre jobb a csapat (le is kopogom)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nagyon kár ezért a döntetlenért, nagy szükségünk van most minden egyes pontra!:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Grat mindenkinek, aki úgy érzi😊
Megszavaztam, most játszom kicsit!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A mérkõzés elején vezetést szerzett a Fulham, aztán sikerült fordítani (Ljungberg és Schaars góljaival), így 1 gólos vezetés birtokában vonulhattunk az öltözõbe.
Egészen a 81. percig nem volt egy kicsike helyztetük se, amikor szögletet ítéltek a javunkra. kivágták. Majd amikor Jalliens fel akart szabadítani a félpályánál elcsúszott és a csatáruk szinte begyalogolt a labdával a kapunkba 😞
Összesen 3 kapura lõtt labdájuk volt (ebbõl 2 gólt szereztek)...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Éééés megszületett az elsõ gyõzelem a premier ligue-ben 😊
Bellamy és Ljungberg a gólszerzõk a részemrõl. Lehett volna nagyobb arányú is Ashton kb 5-6 ziccert hibázott...
myl0, fel a fejjel , lesz ez még jobb is ! 😊
Neked is gratula Kraawz!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Bolton - Westham 3 - 3 (3- 0)
a 22. percre Vaz Te már duplázott ezt követte egy Upson öngól, na mondom újabb vereség, mondtam a srácoknak a szünetben egy hegyi beszédet. az 53. percben betalált a sérülésébõl felépülõ Dean Ashton, Az 57 percben Jaszkelájnen elment gombát szedni az 5 és feles csücskéhez (nem tom mit keresett ott) Parker megelõzte. Aztán a 90.percben Németh aki csereként álltbe egy kipattanót értékesített.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
3. Modellautók
4. Mi az élet értelme
5. Assassin's Creed
6. Silkroad Online
7. AIRSOFT
8. Test Drive Unlimited
9. Counter-Strike:Source
10. Humoros és aranyos képek, videók
<#worship>#worship>
Igazából csak azért vok még itt mert szimpatikus a csapat...
West Ham - Sunderland: 0 - 0
Megszületett az elsõ pontom
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Vezettem 1-0ra, visszavettem a mentalitást (nem nagyon csak kb negyedig)
erre jön kuyt és két olyan gólt lõ h....
aztan egyenlítek. 2 - 2 uh mondom frankó meglesz az elsõ pontom idén
erre 75 percben szöglet nekik. Kapusom védi Torres lövését, védi Kuyt lövését, védi a védõm saját kapura tartó lövését erre jön Gerrard és 16ról eltalálja csizmaszárral ... a kapusom visszaüti hozzá és befejeli. Ekkora pancser játékot.
Sunerland, Boró, és Man utd a köv meccsek.
Nálam rosszabb márcsak a reading nekik 5 mecs 5v -13 gk nekem -4.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Kew Jeliens 3,4M AZ Alkmaarból
Stancu 550e
Stijn Shaars 5M AZ Alkmaarból
Németh Krisztián Liverpoolból kölcsön szezon végéig
a qpr helyzetei: 2 kapura tartó lövésbõl 1 ment kapura abból 1 gól
a westham helyzetei: 13 kapura tartó 4 kapura ment abból 0 gól
no comment....
Egy 11essel és egy megpattanó szabadrúgással fordítottak ugy, hogy egy teljes érvényes gólomat elvették. éljen-éljen
Egyébként Dean Ashton lõtte a gólunkat
Kezdtem egy újat a west hammel. (remélem ez valamennyire tarós lesz már)
középmenõnybeli helyet igértem a végére.
átigazolásra 15M font van, eddig csak egy védõ jött az alkmaarból (kew jaliens) szeretnék még hozni egy csatárt van még 11M fontom rá, de a kinézettek közül eddig nem jött senki.
Az elsõ bajnoki a cselzi ellen volt (obi miker beköszönt a 12percben egy 35 méteres bombával), így 1-0ra kikaptam otthon, de a játék egész jó volt.
Most megyek a totthenhamhez aztan a portmouth-hoz. 4 pontnak már örülnék.
majdmég jelentkezem. Jó lenne elcsípni egy UEFA helyet a végén.
visszatértem 1 alap 4-4-2höz az elsõ meccsen enm is mne trosszul
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
de ez majd reggel kiderül, megyek, jó8 mindenkineik
az elsõ évben a leedstõl kirakarnak rakni, mert csak 5 pontra vafyok a rájátszástól
1Xrûen enm találom meg a megfelelõ VÉDEKEZÉST,sok gólt lövök de sokat is kapok
pls HEELP
Nálam régen Defoe csinált ilyeneket, egész szezonban halál gyenge, majd uefa elõdöntõt és a döntõt megnyerem miatta... 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]