Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
te állandoan fél 12 után jelensz meg :ASD:-aD.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Háhá még magam se tudom ez a mai napom se úgy jött össze ahogy gondoltam...Soma ellen még 6 pontot behúzunk és akkor elégedett is leszek 😄
GTheo
8.0.2 Patchcsel tényleg 7 cserét lehet nevezni a PL-be? Mert vhol azt olvastam, de nálam csak 5-t lehet.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
Utley, még mindig jó neked a holnap esti idõpont? 😄DD
ha vagy majd irj privit lecci, ird meg az msn cimed

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
húú nemtudom...azt hiszem vhogy december vége fele szedtem le, de már nem tudom h honnan!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

GTheo
Ha Capello és Soma is továbbjutott volna abból a csoportból akkor az tuti bunda :AS😄SA😄SA😄:SAD:ASD

[ Arminho jelentkezz ha vagy ! ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Honnan és mikor szedted ezt a verziót?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
<#puszis><#puszis><#law><#puszis> 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
akkor te egy különleges képességû fiú vagy, egy különleges képességû scouttal 😄D

Mor3llo
egyébként srácok, az én mentésem 236mb-ot nyom, és mégis jó hozzá a scout!

Gunnersboy
no, uefa kupa selejtezõ elsõ meccs: (közbe Debrecen hazai pályán 4:1re megverte Baselt 😄Dd)

kraawz
"én nem bánom hogy kiestett"

anyád épp az ellenkezõjét mondta a szülészeten :|😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fsgh
<#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
😄Dddd kamu -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
<#mf2> Az úgy hangzana hogy: vándorolj szépen vissza nõnemû szülõd vaginájába 😄

5w0rdf15h
ez a diplomatikus "elmész a picsába" ???? :ASDASdsadsa

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
diplomatikus leszek: nem nekem van a kupa hanem nektek, én nem bánom hogy kiestem 😊

kraawz
nézzemegaz ember,csak nem kiesett capello?
sosem gondoltam volna<#wow2><#eplus2><#wilting><#banplz><#crazya><#hehe>

am bocs 😄😄

én azért nem kedztem magyarba, mert untam a Liga Kupát.

Magic Boy
Ja még csak a 2. meccs. <#wow2>
Bocsi.

Fabio Capello
ez volt a második meccs a szezonból, hova dobjam? 😄DDD

Magic Boy
Grat!
Dobsz egy tabellát?

de idegsítõ, hogy miközbe tölt a játék, nem tudok ablakot váltani

Fabio Capello
Na most csusszan az elsõ feles 😄 Asszem kicsit elpicsáztuk emtékáékat a saját pályájukon <#hehe>

Gunnersboy
kezdtem még tegnap éjjel uj jatekot, mert már tulontul elvonasi tuneteim voltak a névtelen tehetségekkel 😄DD

Atletico madrid, gyorsbeszurok 2 képet azt jaccom tovabb 😄
2x annyi helyzet, a végén még persze én örülhetek az egyenlitésnek -.-

eztmegcsakúgy, mert jómeccsvolt, és a végén mondom lesz ami lesz full attack, bejött 😄

kraawz
<#taps><#taps>

Mor3llo
😄DDD

Fabio Capello
örülj amíg nem kerülsz bele az FM adatbázisba, szétszidunk keci 😄 amúgy grat hozzá 😊

GTheo
Ne szidd a bírókat, ma mentem át a bírói vizsgán 😄D
Megvan már minden , jövõ7en már vezetek meccset valószínûleg 😛

GTheo
Egész jól megy eddig a bajnokságban 😊

Chelsea egy icipicit gólkülönbséget javított...

Fabio Capello
szerk: az utolsó gólról kikérték a véleményemet, mondtam h hogy lehet hogy mindenki látta a bírón kívül hogy les volt, perszehogy igazam volt -.-

Gunnersboy
krat, Stojkov amugy akkora csitpleja a jatekban paszmeg😄DD

ja,elkezdtem...de ezt a keretet nem hagyhatom
Fabio Capello
Majdnem megfricskáztuk a lokit... sajna csak majdnem, de az ikszre is büszke vagyok 😊 (köv meccs: MTK ellen)

Magic Boy
Nagyszerû a memóriád.
Amúgy Német 3. osztályú csapatot néztem ki, de csak akkor kezdek velük, ha kijön a 8.02 végleges magyarítása (napok kérdése).

Gunnersboy
õ adta a golpasszt :ADSD:_ASD.

közbe észleltem néhány poszttal ezelõtt egy citromdíjast :AD_:asD😄a-

Fabio Capello
vszeg nyakig ludas volt a két kapott gólban

Fabio Capello
grat 😊

gunners: :ASFSAFSAFASFDsad

Mor3llo
Vki megmagyarázná nekem ennek a játéknak a rejtélyeit ? köszhellocsá!

Egy ilyen gyõzelemnél hogy kaphat egy emberem 5öst ?

fsgh
nagy vereség után nagy gyõzelem😄(piros már az 5 gólom után jött😊 )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
a multkor még ugy volt hogy ujat kezdtel a sporting-al 😄DDdd

ezesetben fasza a memoriám 😛 😊

Magic Boy
Igen az vagyok.
Jól emlékszel.

Értem.. Amúgy te az egyik magyarosító is vagy, vagy keverlek valakivel?

Magic Boy
Most nem, de már a csapat megvan amivel újat akarok kezdeni.

Manchester City - Bolton 4-0.... Az újak villantak 😊

GTheo
Keane sorozatban második mesterhármasát lõtte, eddig 4 meccs 8 gól tõle 😊
Fõbb igazolások eddig Matías Fernandez, és majd jön Manuel Pasqual remélem, Bale "csak" 151/154es...

fsgh
uhh gecc nagyon csúnyán kikaptam a Manchestertõl:SS 6-2-re... úgy hogy félidõben 2-2 volt!! 9perc alatt kaptam 3at.

kraawz
😄😄:😄:😄😄😄