Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg is nyerte a honlap utánpótlás játékosát! Remélem szépen kifejéõdik.

zaki
Thx. Kapok én is ilyen kis jelet a fejlécembe? 😄

Darthmushroom
de azért grat!😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
azért szoros volt 1pontal nyerni! mondjuk én 2évbe golkülömbséggel maradtam alul a Manchester ellen! (blackburn 2.szezon)

Fabio Capello
gratta

zaki

Õsz rohadt jól sikerült, tavasz meg már nem annyira. Végülis megnyertük a bajnokságot. BL-ben Arsenal ejtett ki a 8 között egy utolsó percben esett góllal, SK-ban Sevilla nyírt ki.

Ment Marcelo (lol, nem is akartam eladni, AI simán elfogadta az ajánlatot nevetséges 5.5m fontért, és eladta), Higuaín, Metzelder, Saviola, Paulo Ferreira (lol, ingyen jött télen, Chelsea kib@szta, leigazoltam fél éve), Cassano.
Jött Pablo, Pasanen, Jaaskelainen, Fazio, Adriano, Joaquin.

Letolok pár évet, aztán jöhet a Fradi... 😄

Darthmushroom
probálj ott valami más taktikot!😊 lepd meg õket!😊

Gunnersboy
elfelejtettem említeni hogy az elsõ 3. a Real Valencia Barca hármas még nemkapott ki, meglepõõ 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
és egy újabb döntetlen a Deportivo ellen, kezd humoros lenni 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
eddig nem annyira rossz:

Portsmouth - Newcastle 2-2 (1-2)
Newcastle - Tottenham 1-1 (1-1)

Chelsea ellen tuti nem szerzek pontot...😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
Igazából csak a bajnokság megy ilyen jól, LK-ban balra jobbra veri a pofámat az MTK és a vasas

Mor3llo
A taktikot az elején te állíthatod be, ellenben a meccsen már nem tudsz beleszólni a taktikba.
Itt pedig egy nagyon fontos gyõzelem, egyszerûen kapaszkodnom kell ahhoz a fránya 6. helyhez!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Õ az egyik nagy tehetségem, kulcsjátékos már most, és zorja is a gólokat! ( Liverpool ellen õ lõtte a vezetõ gólt, s cserébe lerúgták..):

Gunnersboy
ragyogo pénzügyi helyzet miatt kaptam plusz pénzt igazolni, van 23M 😄

derég is volt ennyi pénzem, asszem utoljara Salzburgnal 2. év felénél 😄

Darthmushroom
grat nem rossz az elején!😊

zaki
asszisztens vezeti le a meccset

(utálomeztaköcsög)Liverpool - Manchester CIty 3-1 (0-1)....
Kuyt duplázott ( õt fogtam szorosan.. Majd Pandev 9-es ugrásértékkel 12-es fejeléssel, simán befjeli Richard fogásában a szögletet.

Fabio Capello
igen

Fabio Capello
7 meccs, 3-2-2, 11 pont és negyedik hely, ami nem rossz

elõttem: ETO 12 pont, Diósgyõr 15, vasas 16
mögöttem:Honvéd, UTE 11 pont, ZTE, Paks, mtk 10 pont

szóval szoros...

myl0
és ez az eltiltás tulajdonképpen mit takar? Azon a meccsen átveszi az irányitást az edzõ/m.asziszetens?
azér kérdezem mert nálam eddig csak pénzbirság volt...

Gunnersboy
spanyol ligában engem egyedül ez a 3 nem eus lehet idegesít, 2év mulva talán kész lesz az a csapat ahova most elkezdtem igazolni mert addigra megkapják páran a spanyol állampolgárságot is :-ccccc

fsgh
ez igaz...semmi értelme panaszkodni ha soha a büdös életbe nem származik belõle hasznod...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darthmushroom
h állsz most?

Gunnersboy
faszér rakják bele hogy kommentáljam az esetet ha sose adnak igazat, és ha panaszkodok eltiltanak 😄

Fabio Capello
mitvártál? 😄 Kísértetiesen ugyanaz a szitu:

Darthmushroom
nállam naon jol fejelt meg rugot is igazi befejezõ ember volt!

nekem ilyen egyszer nem volt még :/

Gunnersboy
persze ilyenkor mindig ezvan

Fabio Capello
tudommire gondolsz...

myl0
Westham - Newcastle: 2 - 1 (2 - 1)
Végig a kezünkbe tartottuk a meccset, kezd beérni a taktika
6 meccs: 3gy 3d
Schaars parádézik: általában tõle indul az összes támadás, ami góllal ér véget😊
Köszi a tippet (Bellamysat) mefogadom, mivel nálam egyenlõre nem nagyon akar menni neki 12m 3g 2gp

Na vazze... Jön a Liverpool idegenben... 😞

Gunnersboy
sorozatban a negyedik ilyen meccsem....imádom a 90. perces gólokat

Fabio Capello
Jah, Torma pont most cuppantott be nekem egyet 😞

Nocsak, leigazoltuk Tormát? 😛 ( Horváth Gabit megpróbálhatad volna, lejárt a szerzõdése, Fehérvárott. 😊 )

Darthmushroom
ja ez igaz nállam is igy van h 7csere van

Darthmushroom
Bellamy-re épits én 1szer kiprobáltam a West Hammel naon sok golt lõtt! kb 7 mecs 12gól!

Fabio Capello
Igazolások:

Torma amint megjöttem, lelépett, helyette jött Zombori, 7 meccs 5 gól eddig a mérlege ami nemrossz 😊

Hát igen, a Mancheter City 😛 😄😄

Amúgy szerintetek mért van az, hogy teljesen össze-vissza van a sorsolása a bajnokságnak? Nagyon idegesítõ 😊

fsgh
anyám...elég necces sorozat elõtt állok... Portsmouth,Tottenham,Chelsea,Man City...

Tottenhámon - Mancheter City 1-1

mgnyerhettük volna.

fsgh
1 ligakupa meccsen lerugják Kerlont,Martinst és egy középsõ védõmet...grrr...

myl0
tudom, nem értem mire akarsz kilyukadni😊

fsgh
hellosztok😊

töltöm a Newcastlet😊

Fabio Capello
lol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hétkor zár a szavazóhelység

myl0
6ig dolgozom, elmegyek szavazni, sztem 7kor kezdhetjuk, az MSN-em megtalálod az adatlapomon.
(ez a net szinte csak forumozásra jó, bár mor3lloval itt toltuk, de a 2. meccs meg is szakadt)

3=4

Dejó... :| 3 idegenbeli meccs jön egymás után.

Gunnersboy
kösz, Kupameccset mikor toljuk majd le, még mindig jó az esti idõpont? 😊

Fabio Capello
Mindenkinek grat 😊

Mor3llo: ígyis nagyon jó vagy 😊
Gunners: simaliba
Mylo: az Arsenal ellen ez jó eredmény, és egyre jobban megy 😊