104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
  • topin1
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Rudee
    Itt nem csak megemlítve lett.
  • topin1
    Sziasztok!
    FM16-hoz keresnék NB3 kiegészítőt..próbáltam a keresővel is a hozzászólások között, de nem leltem rá, csak utalásokat találtam. Steamen a workshopban sem bukkantam rá.

Ha létezik ilyen, akkor megköszönném az útbaigazítást!
  • Piko888
    Az ember döntéseket hoz, miért vállal be valaki olyant amit nem tud megtenni, pár hét csúszás ok, de 4 hónap alatt 100 sort se képes lefordítani az már a beleszarom kategória. Senkinek sem tartottunk fegyvert a fejéhez, hogy márpedig fordítson.
    Az ilyen emberek a munkájukban is megbízhatatlanok.
    Nálunk sosem volt határidő, annyit kértünk, hogy tájékoztasson minket hogy áll, vagy ha közbejött valami akkor szóljon, de sokan erre is szarnak.
    Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.03.22. 20:24:10
  • Solt
    Ne viccelj már! Ha nem ér rá, ne vállalja el, ilyen egyszerű! Annak semmi értelme, hogy valaki hónapokig üljön pár soron, mert éppen ő úgy rá! Ez nem segítség, hanem hátráltatás!
  • LasDen #104096
    Nem tudom milyen eszközökkel folyik a fordítás, de pár sor lefordítás egy nap nem tart órákig. Akármilyen elfoglalt az ember az életében, ha akar, akkor tud annyi időt szakítani rá egy nap, hogy haladjon vele. Lépésben vagy sem. Én már csak tudom... :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.03.22. 17:56:45
  • Rudee
    A legutóbbi próbálkozásnál még meg volt szabva pl a határidő, ami elég gáz. Nyilván nem a tizenévesek fordítják, többségük már dolgozó ember. Elég nekik az életükben felmerülő dolgokat időben rendezni. De még az iskolásnak is fontosabb kell hogy legyen a tanulás. Fordítsanak olyan iramban, ahogy tudnak.
  • Piko888
    Miért kezelnénk úgy? Senkire sem kényszerítettünk semmit, annyit vállalt be amennyit akart.
    Felnőtt emberekről van szó, akik tudnak felelősséggel dönteni, bár én ebben kételkednék, mert van 4 hónap alatt egy sort se fordított és még neki áll feljebb ha rá merünk kérdezni, hogy mizujs. Ilyen emberből kb. 10-15 van a csoportban.
    Nyomatékosan megkértünk mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzen, ha akar/tud is segíteni és folyamatosan jelentkezzen ill. ne tűnjön el.
    2-3 hetente rákérdeztünk, hogy mi a helyzet, erre csak páran jeleztek vissza. Ilyen emberekkel esélytelen haladni.
  • lemegyanap
    @Vorangee pár éve, talán a 2011-2012es szezonban Tony Pulis vezetőedző játszatta a Stoke Cityvel a legszélsőségesebb long ball játékot, ezt csak így érdekességképpen, hátha segít ötletet meríteni, játékosokat hozzá esetleg :D
  • szabocsaba1983
    Üdv Sporttársak!

Sok év után újra megjött a kedvem a játékhoz. (az utóbbi pár FM nem nyűgözött le)
    Kezdtem egyet régi "sikereim" helyszínén, a Kanári szigeteken.

Las Palmas, 3. év, egy kisebb skalp egy nagy meccsen:

Utoljára szerkesztette: szabocsaba1983, 2017.03.21. 19:42:32
  • Vorangee
    Érdekes, hogy egymástól függetlenül jutunk ugyanerre megoldásra. Mondjuk nálam még az is inspiráció volt, hogy szerettem volna valami oldschoolabb focit játszatni a csapatommal. Feljutattam a Parmat 5-3-2-vel a Serie B-be, 4-5-1-el megnyertem a Dynamo Kievvel mindent BL-en kivül, de másra vágytam. Olvasgattam és ennek hatására felrémlett a CM3-ban még alapnak számító Long Ball taktika. Na ennek valami modern változatát szerettem volna interpretálni, kifejezetten valami drabális csatárral Target Manként és/vagy Poacherrel. Többfelé nézelődtem, de nem találtam a megfelelő csapatot mígnem rájöttem, hogy oda kell mennem ahol ez a taktika a legtovább élt; Skandináviába. Ott is hosszas nézelődés után végül a Halmstadtot választottam, de még nagyon az elején vagyok.

Esetleg, ha valaki ajanlána nagyobb volumenű csapatot azt szívesen fogadom, mert nem vagyok az igazolgatások híve (persze, ha KELL, akkor muszáj) meg amúgy sem szoktam egy mentést 2-3 évnél tovább húzni.
  • Vorangee
    Én is! :)
  • Rudee
    Nem úgy kellene kezelni a fordítókat, mint akik főállásban csinálják.
  • Solt
    Ezt a pénzes sztorit már én is elkezdtem egyszer... akkor nem járt sikerrel, remelem most sikerül!
  • Piko888
    Sziasztok!

A facebookos FM fordítás csoportban 33 ember van jelenleg, abból kb. 3 fordít rendesen, én átemelem a régi részekből a felhasználható blokkokat. A többiek csak kamuznak vagy vissza se jeleznek. Ezért találtuk, ki a pénzes dolgot, talán így több megbízható fordító jelentkezik.
    1100 darab 100 soros blokkot kell lefordítani, ebből 300 van kész december eleje óta. A régi FM-ekben messze nem volt ennyi szöveg, pár év alatt bejött a női manager is és a közösségi média, ezekkel megtriplázódott az állomány.
    Megkérdeztünk egy fordítóirodát és 40 misiért vállalták volna be, ehhez képest a 800.000 ft kismiska.
    Vasárnap óta 30.000 ft felajánlás érkezett és 2 fordító jelezte hogy beszáll.
    Várunk jobb ötletet ennél, mert mi már nem tudjuk mivel lehetne motiválni az embereket.

Üdv, Piko
  • Solt
    Máshonnan nézve pedig 800 júzer / 1000.-Ft. Szerintem lenne 800 olyan emberke, aki hajlandó lenne 1000.-Ft fizetni a fordításért. Főleg, hogy igazából csak egyszer kéne normálisan megcsinálni, utána évente már nincs annyi változás, amit akár pár emberke ne tudna pár hét alatt megcsinálni.

A régi részekben egyrészt kevesebb volt a fordítandó anyag, másrészt lelkesebbek voltak. Az FM 2011 óta nem készült 100%-s fordítás a játékhoz. Szerinted ezen tendencia mentén mikor lenne legközelebb? Az SI-re várhatunk, már az csoda, hogy nem tesznek keresztbe!
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.20. 21:27:27
  • Rudee
    Míg el nem szállnak az árral. A 800 hátralévő blokk az közel 1 millió.
  • Rudee
    Miért ne lenne? Csak nem lesz kész 5 perc alatt. A régi részeket talán 2 ember fordította, idővel mégis elkészült.
  • Solt
    Évek óta megy a kínlódás vele, szinte nulla eredménnyel. Én simán fizetnék is érte...
  • LasDen #104082
    Csak hogy kedvtelésből nem lesz lefordítva. GOndolom ezért próbálnak most ösztönözni így...
  • Rudee
    Rossz ötlet szerintem. Amibe a pénz belekeveredik, az már régen rossz, főleg ilyen témában. Jövőre aztán már a fordítók árazzák be a karaktereket. Meg aki le akarja tölteni, az küldjön emelt díjas sms-t is nekik.
    Aki fordít, az tegye kedvtelésből, mint bárki más.
  • LasDen #104080
    te
  • geo91
    és ki az a nagylelkű patrónus aki kifizeti azt a 800 ezer forintot?
  • Solt
    Mert a 999.-Forint kevés volt, az 1001.-Forint pedig már túl sok! :)
  • zorrobomber
    Miért pont 1000 ft/blokk?
  • Piko888
    Sziasztok!
    Szeretnénk lefordítani a Football Manager 2017.kb. 800 blokk van hátra, blokkonként 100 sor.
    Szeretnénk picit meggyorsítani a dolgot. Az ötlet, hogy valaki(k) pénzért bevállalnának blokkokat. Ehhez olyan megbízható ember(ek) jelentkezését várjuk akik tényleg foglalkoznának a dologgal. 1000 ft/blokkra gondoltunk.
    A pénzt az elkészült blokkok után kapná meg a fordító.
    Várjuk a fordítók jelentkezését.
  • yamato41
    Nooormális?

A net transfer +17M volt. Közben építettünk egy stadiont 200M-ért, a butuska program nem ennek tudja ve a vszteséget. Nevetséges.
  • ozbom
    Igen ő véd. Ez jó kérdés, mert a 15-ben nagyon jó volt. Én most a 16-al játszok és itt is jók képességei. Lehet a védelemmel van gond? :D
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.19. 12:39:37
  • Lancelot1983
    Rulli a kapusod? Ha igen, akkor miért csak 6.89 átlaga van? 2015-ben brutális dolgokat csinált, már nem olyan jó?
  • ozbom
    Szívesen, nem mondom, hogy jó lesz ez a taktika, de egy támpontot adhat. Igaz én se vagyok nagy stratéga, mert amióta játszom ezzel a játékkal soha nem tudtam normális taktikát kitalálni. Aztán jött a 4-4-2-nek az ötlete. Van még egy másik verziója, de az elég durva. Ott rengeteg a lap is, ha a szerbeknél meccsenként 2-őt kaptam, akkor most a spanyoloknál a duplája meglenne. :D Majd azt is felteszem később. Igaz az öreg rókák jobban tudnának ebben segíteni. Ők már tapasztaltabbak ebben a játékban.
  • McEachran3
    Köszönöm, próbálok eszerint csiszolni az enyémen is.
    Tegnap úgy felhúzott a játék, hogy 2 órán felül 3-szor volt Alt+F4 :D
  • ozbom
    Az én taktikám így néz ki. De ahogy lentebb is írtam, van még mit csiszolni rajta.
  • ozbom
    Szia! Én is 4-4-2-es felállásban küldöm fel a csapatot. Általában kétszer annyi gólt lövünk, mint kapunk. Ami a Partizannal elég volt a folyamatos bajnoki cimekhez. Most a Sociedad csapatával játszom, eddig 21 vagy 22 gólt lőttünk és 10 körül kaptunk. Képet majd rakok fel, ha hazáérek. Nekem van elől egy poacher beállítású és egy target man. Szélén két winger, attack vagy support beállítással. Középen egy ap vagy dp support esetleg attack beállítással. Mellette egy ballwinning support beállítással. A védők pedig central defend vagy ball playing, aki tudja. De ő is defendben. A két szélső hátvéd pedig support vagy defend beállítással. Maga a játék felfogás standard vagy kontrol. A játékosok közel vannak egymáshoz, a védelem pedig nincs feltolva, mert sokszor lefutnák őket. Agresszívan kell labdát szerezni és, ha lehet pár húzásból a kapu elé kell érni. Ott a két támadó megoldja. A kontrolt csak most kezdem használni, ott még van jó pár hiba. Idővel majd azokat is remélem sikerül kijavítani. Ja és nálam csak az igazán kreatív játékosnak van szabadkeze. Amúgy csak fegyelmezetten szabad jatszaniuk.
  • McEachran3
    Sziasztok.
    Sosem voltam nagy taktikai zseni, de meguntam, hogy a jelenlegi taktikámmal nem azt a sikert éri el a csapat amit szeretnék, hiába építettem a taktika köré az átigazolásokat, az edzői rendszert stb.
    Elhatároztam, hogy csinálok egy más taktikát, amitől sokkal több gólt szeretnék látni, és remélhetőleg nem túl sokat kapni, elég ha mindig csak 1-el rúgunk többet mint az ellenfél.
    Egy 4-4-2-es taktikára gondoltam két középpályással akik a motorjai lesznek a taktikának, 2 szélsővel akik a sebességet hozzák, és két erőcsatárral akiktől várom a rengeteg gólt.
    Itt a taktika:4-4-2.
    Sajnos nem akar úgy működni ahogy én szeretném látni túl sok gólt kapunk, és nem mindig rúgunk eleget, és segítségeteket kérem abban, hogy mik is lehetnek a problémák vele, és min lehetne javítani.
    A játékosokra nem lehet panasz, szinte mind világklasszis.
  • ozbom
    Sziasztok!

Már hónapok óta nem játszottam és nem is írtam. Most úgy döntöttem elindítok egy mentést, a választott csapat a baszk San Sebastian városának a csapata, azaz a Real Sociedad.
    Igazolások
    Mérkőzések
    Tabella

A célom az, hogy minél rövidebb idő alatt letaszítsam a Barcelonát és a Real Madridot az első helyről. Egyeduralkodóvá válni a Sociedaddal. :D Lehet hamarabb megunom, mint sikerülne. A taktika a Partizannal jól bevált 4-4-2 egy kis módosítgatással.
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.03.14. 09:02:22
  • smylie

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.03.09. 08:33:43
  • dartonite
    Nem oldja meg sajnos, en azon vagyok.
  • Darthmushroom
    akkor már ki is jött, jó pár napja én se léptem be
  • korbin555
    Public Beta verzión vagytok? (17.3.1.)
    Direkt a lassulás miatt adták ki vasárnap. Egy 110 megás fix, elvileg megoldja a problémát. Forrás.
    Személy szerint sajnos nincs tapasztalatom, mert karácsony óta nem játszottam.