Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kameni
clichy gallas barzagli eboé
rosicky fabregas hleb
van persie
adebayor eduardo
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Adriano utolsó 7 meccsen 11 gólt lõtt, azelõtt 12-t lõtt 28 meccsen :D
Bajnokság vége:
Most jön a VB Nigériával. Anglia, Németország, Paraguay-t kaptam... :S
Sneijder kicsit jó volt idén :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
henri saviet ingyen
töltöm Arsenalt
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Azt hiszem a 35éves Blazek karrierjének most van vége.Legalábbis nálam.A 4 gólból 3-at 30 méteren kívülrõl kaptam.Simán védhetõek voltak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
not well-formed(invalid token) az line 1of Profile0.xml
vagy ezt :S
not well-formed(invalid token) az line 1 of last_saved_game.xml VAGY 1of Profile0.xml aki tudna segíteni pls irja ki
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Megvan a Spanyol kupa... :P
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Talán ez lesz a fordulópont:
Jah, már 2 éve Nigéria szöv. kapitánya vagyok, behúztam az Afrika kupát... :P
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"