Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lillebe adtam kölcsön az elmúlt 3 évben, 96 meccs 38 gól. <#rolleyes>#rolleyes>
Elöször a szöveg, aztán ENTER és utána a kép linkje.
átláthatóbb!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
]Bajnokság végeredményeGigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Meg leigazoltam Bodort is, õt is elküldtem kölcsönbe... :D
ha valaki ismeri az fmloader nevû indító progi a játékhoz és meg van neki küldje el legyenszíves emailben, mert sehol nem találom a neten és torrentezni meg nem tudok a netem miatt. [email protected].
fontos lenne mert nem tudok játszani most:(
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
valladolid 10 emberrel otthon megvert, valencia idegenben üt eddig 2-0ra...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Somanak meg kitartást:)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Inter télen Dani alvest, mostmeg lehet jön vissza a barcába :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Korábbi játékokban télleg fos volt, ahogy pl Vicente is, ha õt is elhoztam volna, õ is isten lenne nálam... :P
Télen jött Nani (23.5m font), meg Kalou (6.25m) a sok sérülés miatt... Nyáron megy Van Nistelrooy és Jaaskelainen, jön ALmunia és Jesus Navas, meg kéne egy brutál befejezõcsatár (Tevez, Fred, vagy felhozom a tarcsiból Diogo-t, Lille-ben ontja a gólokat kölcsönpléjaként, de lehet hogy megveszem Torrest 60milkáért :D)
Az szép, grat. Van Persie durván jól tolta nálam, csak megsérült 3 hónapra... :c
Egyébként nálatok is sz@rul igazol az MI? Man Utd 3 év alatt 1, azaz egy(!) játékost igazolt össz-vissz (Baines), aztán már alig vannak a csapatban, 16. lettek a bajnokságban, de voltak 19.-ek is, figyeltem... :D
Elhoztam túlük Nanit, akkor tûnt fel milyen bénák... :S
Le akarom igazolni Tevezt is tõlük, meg C. Ronit, úgyis átadólistán lesznek elõbb-utóbb, ha így folytatják... :D
Arsenal is 1 pléját igazolt 3 év alatt, Riberyt, viszont õk ott vannak azért a topon, 3.-ak lettek idén.
végleges keret...bár carvalhoval nemtom milesz....

a köv 7 meccsen a következõk lesznek az ellenfelek:
valladolid(o)
valencia(i)
sevilla(o)
barca(i)
real madrid(o)
bilbao(i)
almeria(o)
gecinehéz lesz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...