Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
azzal :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Lehet nem igazolok senkit, csak felhozom az elsõcsapatba Diogot :D

Lillebe adtam kölcsön az elmúlt 3 évben, 96 meccs 38 gól. <#rolleyes>

csak egy tipp:

Elöször a szöveg, aztán ENTER és utána a kép linkje.
átláthatóbb!

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fred10
De küldök jó képet is!3éve vagyok a Hamburgnál elsõ évben 2.lettem óriási küzdelemben a rákövetkezõ évben nagyon nem ment majdnem kiestünk, de idén végre újra beindult a csapat és ez történt az évvégén!:)]Bajnokság végeredménye

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

<#duhos2>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zaki
Ja, és itt van még Vanden Borre is, csak kölcsönadtam :D
Meg leigazoltam Bodort is, õt is elküldtem kölcsönbe... :D

Fred10
]Ki van itt is írva

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

ilyen már volt az FM07-be is. Párszor elõjött már nálam.

zaki
Nekem már volt ilyen... :D

MrIncredible
Helló mindenki!
ha valaki ismeri az fmloader nevû indító progi a játékhoz és meg van neki küldje el legyenszíves emailben, mert sehol nem találom a neten és torrentezni meg nem tudok a netem miatt. [email protected].
fontos lenne mert nem tudok játszani most:(

Fred10
Hát igen! Mondom sose láttam még ilyet!<#confused><#confused><#wow1><#wow1>

nem semmi üzleti érzéke van a gyereknek<#idiota><#wilting>
Fred10
remélem most jó lesz ]Kép

soma22
fejlemények:
valladolid 10 emberrel otthon megvert, valencia idegenben üt eddig 2-0ra...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hát ha 8.0.2-vel tolod akkor oda most kell is az ember :D
Fabio Capello
mégegyszer, ha rákattintunk, erroroldal

Fred10
Iyet még nem láttam Mathijsen csak akkor megy el ha kifizetem neki a fizetéskülönbséget amíg az eredeti szerzõdése nem jár le![url=]Mathijsen

Ngeri
kameniban valahogy jobban megbízok...soma várjuk a fejleményeket:P

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Grat Zakinak meg kardikának:P
Somanak meg kitartást:)

5w0rdf15h
Lyon bevásárolt lóvéból amit Ben Arfaért fizettem :DDD megvették Nihatot, Di Natalet most meg Manuel Pasqualet is....

5w0rdf15h
az mihályér???? az l.fasz érte....5 meccs óta nem kapott gólt most, marhajól játszik

Gunnersboy
lol nálam Sevilla elsõ év végén megvette Henry-t :D
Inter télen Dani alvest, mostmeg lehet jön vissza a barcába :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
:D ez a Zaki-hatás :D alattad mindenki megtáltosodik :P

5w0rdf15h
azigen ütõs kis keret bár egy igazi csatár tényleg hiányzik (:

zaki
Nálam világklasszis szélsõ :D
Korábbi játékokban télleg fos volt, ahogy pl Vicente is, ha õt is elhoztam volna, õ is isten lenne nálam... :P

Fabio Capello
ezisigaz, csak azért mondtam mert nálam sose volt meggyõzõ, de ha robinho menni akar akkor inkább menjen õ :)

zaki
Nem fogom, qrva jól játszik, ráadásul Robinho el akar menni, szal maradjon csak...

Fabio Capello
joaquint simán elpaterolhatod, még amíg pénz jön belõle szvsz

Ngeri
LOL ALMUNIÁT tõlem is meg akarta a man city oda is adtam 10 milkáért

zaki
Nálam a Milan igazol szépen, mondjuk rájuk is fért :D

zaki
Az én keretem:

Télen jött Nani (23.5m font), meg Kalou (6.25m) a sok sérülés miatt... Nyáron megy Van Nistelrooy és Jaaskelainen, jön ALmunia és Jesus Navas, meg kéne egy brutál befejezõcsatár (Tevez, Fred, vagy felhozom a tarcsiból Diogo-t, Lille-ben ontja a gólokat kölcsönpléjaként, de lehet hogy megveszem Torrest 60milkáért :D)

5w0rdf15h
jah hát nem igazoltak most nyáron senkit....chelsea megvette Diegot werderbõl, liverpool megvette Pandevet, man.city meg megvette ignaschevichet és vmi valvidiat és elpasztak 20 mihályt....ja meg Almuniat akarják már minden áron :D

5w0rdf15h
hát középpályára kellet 2 stabil ember még :) õk D'Alessandro és Ben Arfa, aztán Modricot meg a fél világ akarta megvenni bagóér mondom akkor jöjjön :PP carvalhot meg igazából cserének vettem de így nem tom használni...

nálam angol, olasz, spanyol, bajnokságba olyan szinten igazolgatnak, hogy nemigaz :S akár melyikben kezdek az aktuális nagyok mindig úgy beigazolnak, hogy csak nézek mint a moziba :S
soma22
mindenképp uefát szeretnék

zaki
Jah, el is vertek itthon 2-1-re... :S
Nagyon jó keret, sok sikert.

Fabio Capello
te baszki vásárlási mániás vagy vagy csak kevés a támadó szellemû középpályásod? <#idiota> :DDDD

zaki
Thx.

Az szép, grat. Van Persie durván jól tolta nálam, csak megsérült 3 hónapra... :c
Egyébként nálatok is sz@rul igazol az MI? Man Utd 3 év alatt 1, azaz egy(!) játékost igazolt össz-vissz (Baines), aztán már alig vannak a csapatban, 16. lettek a bajnokságban, de voltak 19.-ek is, figyeltem... :D
Elhoztam túlük Nanit, akkor tûnt fel milyen bénák... :S
Le akarom igazolni Tevezt is tõlük, meg C. Ronit, úgyis átadólistán lesznek elõbb-utóbb, ha így folytatják... :D
Arsenal is 1 pléját igazolt 3 év alatt, Riberyt, viszont õk ott vannak azért a topon, 3.-ak lettek idén.

meglesz az! :D
5w0rdf15h
uhhh hát nagy kalappal, elsõ 6ba kerülés volt a cél ugye?

5w0rdf15h
és a Getafe milyen jó :o

végleges keret...bár carvalhoval nemtom milesz....

soma22
7 meccs van még az idénybõl, eddig stabilnak tünik az 5. hely de:
a köv 7 meccsen a következõk lesznek az ellenfelek:
valladolid(o)
valencia(i)
sevilla(o)
barca(i)
real madrid(o)
bilbao(i)
almeria(o)

gecinehéz lesz

zaki
Csak most, 1. évben 7., 2. évben 8.-ak lettek. Inkább a Sevilla milyen sz@r... :D

Ngeri
haver nem elég bõ a középpályád??????<#mf1><#wow1>

5w0rdf15h
én ezt nem értem [email protected] carvalhonak mi a rákért nem adnak munkavállalásit???? f.szom

Ngeri
touré és barzagli váltogatják majd egymást...na örülök newcastle ellen idegenben kezdek..

5w0rdf15h
Touréval micsináltál könyörgöm? :SSSS

5w0rdf15h
nagy Gratula Zaké papa :))))

hihetetlen ez a Hahnemann.....élete meccsét játszotta, bakker a csatárok 1v1be nem tudtak gólt lõni....2 szöglet meg tizi

soma22
depor ilyen xar lenne nélkülem?:D

na az húzós csoport :S nem lesz egyszerû továbbjutni