Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
GTheo: dalack a Romával van
Mike: sorry ezt dobta a gép <#idiota>#idiota> amúgy lesz helyosztó is 😊
Soma: grat a Barcahoz, kitartas😛
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
depor-barca:2-1
coloccini duplázott szögletbõl.
4-ek vagyunk
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
nem elég hogy egy sevilla-real-barca sorsolásom van, de a real a 90. percben bemákolt kibaszott lepattanoval nyer 2-1re, egy olyan meccsen ahol sokkal jobbak voltunk.
asszem elsõ évben nem enged a gép a barca real duo elõtt végezni
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ksözönöm szépen a skint nagyon király😄
Egyébként nem tudom mivan mostanában velünk...alig lövünk gólt, ilyen egygólos kínszenvedések vannak csak :S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azér grat, de mivel nekem holnap reggel meccsem lesz, megyek fekszem, jó8 mindenki 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(persze jóbarátom volt a load/save panelka is😛)

Nálam ilyen Jaakalainen:S
Különben felvettelek msnre dalackraul, holnap olyan 2-3 után jó lenne olyan 6-7-ig ráérek, vasárnap semmiképp sem jó, meccset vezetek 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Továbbá aki Arsenallal zúzza és esetleg tud valami offline csodataktikát az privibe elárulhatná nekem😛
Megköszönném😊
gamecopyworld.com, ott fennvan a képfájl amivel elindul majd
van egy olyan gondom, hogy laptopon játszom ezért csak a játék van fent de nincs cd-kép fájlom, ezért egy fm-loader nevû progi segített nekem az indításnál. na most mára ez a progi eltûnt a géprõl, nem tudom hogyan.most nem tudom elindítani. és mivel mobil netem van torrentoldalak kizárva. valaki tud segíteni ezen progi beszerzésével kapcsolatban??? nagyon jó lenne!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...