Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94
edu valle 2-3. szezon tájékán kezd beérni de inkább 3.
bundáscsiga2be nem tom mennyire jó, de csak nem olyan rossz :)

myl0
hja:) remélem minden ugy alakul ahogy Lterveztem (bár azkivan csukva:P)

Gunnersboy
csatárnak Doudin, Edu Valle

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bátor vagy :D

zaki

<#wow2>

myl0
Mivel Bajnoki címet igértem, ezért, adtak 6 Millát igazolni. Eléggé erõsítésre szorul a csapat, ugyhogy lesz mire költeni... (Kéne egy jó szûrõ, Egy normális TKPB és egy fiatal, de eredményes és jó csatár, mivel Neuville és Zickler már eléggé vének:))

kösz mindenkinek... :P

ManC - Bir 0-0... Kapusuk lett természetesen a meccs legjobbja...

myl0
az utóbbi:)

megnéztem, de mivel FM07 ezért kölcsönbe van:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
megnyerte a kupát, vagy a fair play tabellán elsõ lett és extra kvótát kapott.

myl0
Találós kérdés:
Hogy lehet az, hogy a Karlruher kiesett a Bundesligából, mégis indulhat az UEFA kupában?

myl0
Nah erre nem számítottam:

Gunnersboy
lazovic neve a keresõbe befigyel :D

azér grat:)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ÁÁÁÁÁÁ gyerekek, szerintetek mit szóltam? :ASDAS BODMER!!!!!

myl0
Jó estét Urak!
Nagy grat mindekinek (valamint kitartást)!
Töltöm a 'gladbachot, bár sztem a 6. hely miatt ki fognak rúgni! <#szomoru1>

Még csak 2 forduló ment le és 1 meccs hátrányom van:)
szóval még korán van:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Grat! "Mennyedik" vagy? :)

ha iránytváltoztatott, akkor öngól :o

Gunnersboy
igazábol nemtudom hogyafaszba lett öngól, csak megpattant rajta -.-

Fabio Capello
gondolom megköszönted Caldwellnek a három pontot <#idiota>:DDD

asszép :D:D:D

Kösz :)

@Gunnersboy

Grat :-)

Gunnersboy

grat:)

Debrecen kiütötte elsõ évbe a Benficat a BL csoportkörébe kerülésért:)
Otthon 4-3 Idegen 1-1 :DDDDDD

tegnap sejtettem, hogy amint én is játszok, pangás lesz :P Amúgy Zapatáról kezdek lemondani, a b*zi Inter is ajánlatott tett... :mad: Jön az Arsenal Majd a Birmingham aztán az Everton....

Nyáron valószínû jön Zapata, s még tervezem Akinfeev leigazolását. Valamint egy Tkpj-t akarok ha Elano lesérülne ( a "jövendõbelie" még túl fiatal).

grat :)

Aquino megszerezte 30. valamint 31. gólját az idényben :) :

Atesz89
Már csak tavasszal kell nyerni :P

(2-1 lett összesítésben)

Hála neki:

Ingyen igazoltam 197 PA, nem hagyhattam parlagon :D

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

kösz. Egyedül a Chelseat nem sikrült hazai pályán ütni :(

Atesz89
Grat !
Végülis a helyzetek alapján megérdemelt...

Gunnersboy
igenigen, közbe megtaláltam, köszi :)

uhh, szorry az elnyújtott hszért... =(

Na Liverpoolt , ha nehezen is, de elkaptuk! :)(szögletgól :))

Helyzetarány:

Jön a Suothampton.

Atesz89
Befújta a szél vagy mi pöcs? :S

5w0rdf15h
ehh <#szomoru1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
ha generálsz jobb PA-s magyarokat semmi akadálya :D

:o 0 kapuralövés?

Fabio Capello
majd rásasolok :)

Atesz89
Köszi igyekszem :D
de Angulon volt vagy 5 milla haszon azon már lehet vásárolgatni...
Mondjuk õt érdemes megvenni ha magyar csapattal játszol :)

zaki
Ez egy vicc komolyan mondom...

Mor3llo
jó keret, de kérek szépen több magyart :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

lokika28
Gunners én szerény személyem volt:)
szal a data/updates mappáknál mindkét peccs mappájában van egy data és abban van egy -egy graphics.fmf emik tartalmazzák a hivatalom képeket meg ijeneket azt kell kitörölni mindkét pecsnél
rem sikerül:)

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Gunnersboy
egéz ütõs kis keret :)

Fabio Capello
szép kis keret <#eljen> :)

Atesz89
Ha már benéztem benyomom a keretem bár már nem igazán hasonlít az eredeti keretre :D
De mondjuk ehhez pár szerencsés eladásnak is köze van pl. Koplárovics 1M€,Botis 1,2M€,Marvin Angulo 5,25M€

Sikerült mázlis sorsolással bekerülni a BL csoportköréba ahol 5 forduló után kemény 1 megszerzett ponttal állunk de jobbra nagyon nem számítottam :)

Magic Boy
Én meg PM3 óta, de az FM-el nem emlékszem, hogy mióta.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Gunnersboy
te vén köcög :D

Magic Boy
Grat!
A Kapusod gondolom 9-10-est kapott.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.