Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ mindent elmondtam 😛 ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Grat mindenkinek! !
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
( Balázs17-nek szóltam 😊 )
(csakpojén 😄)
és természetesen grat az 5. helyért, jövõre elõre az uefakupacímért és a bl helyezésért <#worship>#worship>
[b]Végeredmény:[b]
Keret:
Pénzügy:( már megkaptuk a 16 milliót az 5. helyért )
Játékos statisztikák:
Gólkirályom: ( a nagy Aquinooo 😄 )
na tépek, nyalom befele a bioszt! mindenkinek további szép estét, és jó gammát, sziasztok!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#10470: köfi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
bl-ben elsõként jutottam tovább a csoportból, mögöttem a Barca...
januárba jön Dzsudzsák 7 misiért és van még 10 millám amibõl nemtudom, hogy kit vegyek<#rolleyes>#rolleyes>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]