Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allez Lyon!!! 😊

[ mindent elmondtam 😛 ]

Mike94
szvsz a liont verd el 😊

[tudja h szar pojén volt <#idiota>]

kraawz
lyon .. werder.. lyon.. werder.. lyon..werder <#confused>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
namost akkor tessék eldönteni 😄

üdv 😊

Fabio Capello
de 😄

üdv pinnacle 😊

köszi 😄 Na most arra hajtok 😛 Nem, inkább a hét menedszere posztra... Csak ahhoz gyorsan megkellene nyernem a kupát 😛 UEFA Kupát.. 😊

nah jó estét!
Grat mindenkinek! !

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mike94
kotsog utólag nemér betenni a képet 😄

Mike94
pontosabban egy tímgájszt

Fabio Capello
adidaslabda 😄

Megkérdezhetem, hogy a négyes szintnek milyen képe van? 😛 Mert nem látok négyes szintû fórumozót :o

Fabio Capello
😄DDDD

Mike94
nekem jöhet 😄

(jah és még annyi h amikor itt van a hülyeség helye akkor te is hülye vagy 😄 )

<#gonosz1> Kösz... Mondjuk most is sokszor ideges voltam, csak inkább magamba tartottam 😊 Uefa címhez kellene gey kisebb szerencse is 😛 BL helyezés viszont kötelesség idén 😄 Amúgy kösz, ez jól eset *círó smile* 😛

( Balázs17-nek szóltam 😊 )

Fabio Capello
ezt nekem kéne mondani, hallod a házigazdajogot ne vágjam hozzád? 😄DDDD <#idiota>

(csakpojén 😄)

Mike94
örömmel látom h változtál és pozitív irányba, most már pl: nem szidod szegény gépnek az édesanyját annyira 😄 meg régebben még beszóltál amikor épp nem kellett volna, legyen az bárki is, sokkal normálisabb és érettebb lettél, ezt vedd dicséretnek 😊
és természetesen grat az 5. helyért, jövõre elõre az uefakupacímért és a bl helyezésért <#worship>

😄😄😄 Az überelhetetlen 😄

Fabio Capello
😄 mint az én karatetudásom, annyira gyilkos 😄

kösz. Jövõre a Bl a cél, jó lenne elérni. Kapus kell egy, meg talán egy támadó játékos a jobb oldalra. Hát Aquino meg gyilkos lesz 😄

Fabio Capello
grat 😊 a pénzügy szép, jövõre akár dobogó is lehet 😊 Aquino meg <#worship>

Mike94
jézusszûzmáriámuramatyámistenem mindjárt lefordulok a székrõl 😄SDdfasdSdf

Na gyerekek lement az idény. Utolsó fordulóban 1-0-ra nyertünk, így megvan az UEFA - hely.

[b]Végeredmény:[b]

Keret:

Pénzügy:( már megkaptuk a 16 milliót az 5. helyért )

Játékos statisztikák:

Gólkirályom: ( a nagy Aquinooo 😄 )

Mor3llo
alap 😄DDD
na tépek, nyalom befele a bioszt! mindenkinek további szép estét, és jó gammát, sziasztok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
jobb vagyok mint csáknorrisz-.- 😄

Mor3llo
Aki arcoskodik, harcoskodik, azért jön Don 'Dzsekicsen' Capello, és lekaratéz mindenkit a francba 😄 Be aware ! He is comin' 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
hátigen... csak reménykedem abban hogy nem 😄😄D

kraawz
szerintem kiesel 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Nemsokára jön a Blackpool elleni záróforduló. Utána rakok fontosabb képeket 😊

csak így tovább!

Fabio Capello
Elindult a második szezon 😊

5w0rdf15h
thx...jah azt érdekesen nézi azt a gép, mikor sorba jöttek a helyzetek 😄 Almunia szunyókált a kapuba még kirúgást se végzett el 😄

#10470: köfi

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Találtam egy 199 PA-s (!!!) játékost, szerzõdést akartam neki ajánlani, erre mit látok...? Csatlakozik az Udinesehez <#mf1>

Grat ;-)

Fabio Capello
lol de mégis többet volt náluk a labda 😄 amúgy grat 😊

5w0rdf15h
sok közük volt a meccshez... 😄

Nem, valami Végh 😄 😄 De szerintem generált 😊

Gunnersboy
Balikó Milán? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szereztem egy milkáért egy tehetséges csatárt, meg egy magyar kapust fogos a Siófoktól :ASDSAD 174-es PA

de elegem van a csítcsapat Chelseabõl...

Mike94
ha irl összejött ingame is összefog 😉

5w0rdf15h
jellemzõ....nem volt elég irl a milan....pffff

na féltávnál második vagyok a bajnokságban a Lyonnal 6 ponttal lemaradva a PSG mögött
bl-ben elsõként jutottam tovább a csoportból, mögöttem a Barca...
januárba jön Dzsudzsák 7 misiért és van még 10 millám amibõl nemtudom, hogy kit vegyek<#rolleyes>
GTheo
Na srácok töltöm a Spurst, elég lassan haladok, megjöttem végre az elsõ bírói meccsemrõl, részletek helptopikban 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Hát az, de jövõre acélos védelem kell. kapuba még nyáron megveszem Akinfeevet. Azt szerintem más nem is nagyon jön. Balra keresek valakit, bár nem nagyon találok, szal megfelelõ lesz Garrido.

Mor3llo
Uhh ! Az szép kis summa...!

19 Milka + 50 % eladás.

Mor3llo
Mennyi ? 😛

Na, meglett Zapata, bár nem volt olcsó.

myl0
thx😊