Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Pár" oldallal le vagyok maradva így nem olvasok vissza ha nem baj 😊
(közben én is tologatom a ZTE-vel )
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sry fiúk, egyenlõre elment a kedvem a játéktól ismert okok miatt, talán este megint belekezdek 😊
msn.: [email protected]. nem tom lehet már felvettél de azért leírtam.
töltöm a Werder-t közben.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
És mivel nem szeretném tovább offolni a topikot ezzel, vagy ne reagálj, vagy pm-ben folytathatjuk.
akkor ki kellett volna írni nagy betûkkel hogy TESZTSZEZON VOLT. De így, ráadásul úgy hogy villogtál az eredményekkel, csak azt a képet festetted le magadról, hogy csaló vagy. És ebben a játékban ez nem poén, mert a pénzügy nagyban befolyásolja a csapat lehetõséget. Így ne csodálkozz ha bárki is kétségbe vonja manaGGeri képességeidet, hiszen ezzel az egy dologgal úgy felrúgtad az eddig elért eredményeidet, ahogy van, hiszen ki tudja, hogy mikor mit csináltál, ne csodálkozz ha most senki nem bízik már benned. A kupát már megbeszéltük pm-ben, nagyon jól tudod mi lesz.
Sem én, sem a többiek nem szeretik a magamutagató embereket, fõleg ha egy ilyen fontos tényezõt ELHALLGAT - mert igen, ezt tetted, amikor mindenki látta hogy hoppá itt trágya van a palacsintában, akkor kezdtél el mindenfélével takarózni, és kimagyarázni a szezonodat.
Végezetül: lehet hogy 05 óta tolod, de ettõl még nem leszel "sebezhetetlen", nincs jogod ilyet csinálni, képzeld én a CM3 óta tolom, és soha, egyetlen egyszer sem vetemedtem arra, hogy ilyen módon kreáljak elõnyt magamnak.
Konklúzió:
1. Legjobb ha nem teszel ilyet, mert akkor nem a manageri képességeid kerülnek tesztelésre
2. Ha mégis erre visz a lélek, akkor tüntesd fel nagybetûvel
3. Ha bebukod a dolgot, inkább valld be, de ne támadj vissza másoknak
4. Ha ilyet teszel, akkor legalább ne villogj hogy milyen pénzügyi zseni, és manager vagy, mert EZ NEM IGAZ!
Vedd ezt házigazdai jótanácsnak, ha egy kis erõfeszítést vennél magadon, javítanál a fórumozói stílusodon (bocsáss meg, de itt meg kell említenem azt, hogy a hozzászólásaid IDEGESEK, ÖSSZECSAPOTTAK, RENDEZETLENEK és nagyon sokszor PROVOKATÍVAK- erre figyelj oda!), és összeszednéd magad, kitartanál egy egy csapat mellett, és nem fellengzõsködsz minden apró hibáért amit a többi ember itt a fórumon elkövet (hisz ez a játék - hol minden flottul megy, és sikeres az ember, hol kicsit gondba kerül, és nehezebben megy, gondok támadnak - dehát pont ez a lényeg, hisz a valós életben is fellépnek ezek a problémák!), akkor a fórum hasznos tagjává válhatnál.
Bocsánat a hosszúságért, de ha ezeket megfogadod, és változtatsz, hidd el, mindenki könnyebben el fog téged itt fogadni.
uff, én szólottam
Fabio Capello
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#wink>#wink>