Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0-0 lett. Még összekell szokni a csapatnak.

Hamarosan jön az elsõ forduló a Barnet padján... ÁLéó áléó áléó áléó, Barnét é áléó... 😛

Citys mentésembe leigazoltam... Nem olyan rossz

Hú gondoltam kicsit pihentetem a St. Helens mentésem,és csemegézek,hogy kivel legyek.Nézem a játékosokat,és a Fulham-be van ez a Leon Adreasen,hát ez egy isten csaszi játékos lehet...
péntekig van a határidõ...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
pepet már 4. alkalommal keresem,de nem tudom elérni ..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
Dalackraul még mindig nem jelentkezik :S:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Üdv! Kicsit izzítom a Barnetet, bár nem nagyon tudok igazolni :S

Darthmushroom
grat mind2nek!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

soma22
nemtudom, de ujfalusi 5-ösén, meg a védelem 6os osztályzatán picit felbasztam az agyam.

a jobb jutott tovább mint ahogy a statokon is látszik

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
pepe ..egy msnt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Magic Boy
Grat!
Mindkettõtöknek.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mike94
igen, nem kevés mákom volt ebbe, statok csalókák, grat neked is, máskor nem ez lett volna az eredmény <#worship>

Fabio Capello
grat mindkettõtöknek, mike grat a továbbjutáshoz 😊

Darkon
Fejben elfaradtak a fiuk?

Born to win

soma22

grat Mikenak, bár a 6 kapott golból 4 elég viccesre sikerült. volt 2 kapufánk, kihagyott 11esünk meg nem adott lesgólunk. ez ma nem jött össze, sok sikert a továbbiakban

Darthmushroom
thx hát innen min a feljuttásnak meg kell lennie!😊

Magic Boy
Azért a Betis és a Werder se gyenge csapat.

Magic Boy
Ha nem te lennél akkor az mondanám, hogy az Oxford és az Exeter jobban megérdemli a feljutást.
De mivel te vagy így Hajrá meg lesz az.

Darthmushroom
igy állok jelenleg:

Darkon
Barca hegemoniahoz meg hozzatartozik ezevi kis bravurja:

BL csoportkor utolso fordulo Juve vezet mogotte Fulham 8ponttal barca 7ponttal 3., utolso merkozesek Barca-Juve, Fulham-Shaktar ha barca x-el fulham jut tovabb mivel 0-1re legyozte otthon a Barcat elso meccs 0-0lett
Eredmenyek: Barca 3-2 Juve, Fulham 0-2 Shaktar csupan erdekesseg de engem mar nagyon idegesit, nemeleg hogy milliardjaik vannak legnagyobb stadionja meg ilyenek is beszaladnak.

Born to win

soma22
én nem huztam le senkit, hanem beirtam hogy nálam mit csinál vele a gép.ebbõl már õk vitték tovább rosszfele az egészet.

9csöves9
most nem értelek,ismered te is ezt a játékot kurva nehéz(szinte lehetetlen) ilyen sorozatot produkálni bármilyen csapattal.

lehet utána csinálni😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Darthmushroom
grat all! töltöm wimbledont!😊

soma22
sértõdj be hogy nem hajlopngok egy BARCELONÁVAL elért ilyen sorozatért, ráadásul egy erõs csapat a real volt benne...

Rég óta játszok már én is managerrel, még a CM-es korszakban kezdtem, csak ritkán írok ide, pont az ilyen esetek miatt.
Én nem vagyok akkora király, mint Soma, nekem nem sikerült minuszba futnom a kapott gólokkal.
Sõt, ritkán sikerül 14+ meccset lehoznom zsínórban nulla gólra, általában beleszalad az ember 1-1 bekapott gólba minimum(de lehet, hogy csak én ezek szerint) ezért merészeltem megosztani ezt veletek.

Magic Boy
Akkor rosszul gondoltam, de a lényegen nem változtat.
ennyi meccs kapott gól nélkül az FM-ben (ahol a gép szeret néha csalni) nem kis teljesítmény.

soma22
õ is régebb ota tolja már, de mindegy
mindenki örül egy ilyennek,csak nem mindegy hogy a fradival vagy a barcaval éred ezt el.

Magic Boy
Te profi vagy, neki meg szerintem az egyik elsõ játéka.
Azért az nem kis különbség.

soma22
nem akarok semmit mondani erre, de ha a gép 4et kapott, akkor én minuszba futnék a kapott gólokkal. ettõl függetlenül "gratulálok"

Magic Boy
Grat!
Soma, ha képet nézed akkor õ meg 14 meccsen 1 gólt se kapott. 😊

Darkon
Ezt a csapat nevet ne is halljam ha most is megnyeri nalam a bajnoksagot editorral kiirtom oket<#ravasz1>

Born to win

Én ettõl még ugyanúgy örülök a csapatom teljesítményének.<#wink>

soma22
a 2. idényben 16 meccs alatt 4et kapott a barca...

Fabio Capello
Oo

😮OOOOOOo

Jól mûködik a csapat védekezése.<#wink>

Magic Boy
A Svéd védõm (oggerheim) akkorát kap, hogy eltörik az órcsonta és 6nap-2 hétre kidõl erre a bíró szerint nem történt semmi (még szabadot se kaptunk). <#szomoru1>

Lebasztam az egyik középpályásomat, erre a köv meccsen lõtt egy szimpla négyest😊 pedig semmi extra, csak KPK pozició😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kosz😄
Fabio Capello
FAQ

Mike94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.fmhungary.hu

valaki tudna segiteni?😄 hol talalok magyarosítast ehez a jatekhoz?😄 mert regen jatsotam már vele.... de elveszet😄 meg hogy lesz e következõ bajnokság?😄 mer arra lehet neveznék😄
gilgames00
egy érdekes kép...bl selejtezõ elsõ forduló 2007-es év (nem én vagyok velük)

BBeno2
a GOAL 2 is a REAL ról szól. ugy összesítve.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
amugy kajak jó film tényleg én már milliószor megnéztem és kb igyérzek mint a kissrácok meg a sok millió drukker mikor veszít a REAL .

REAL SZÍV, REAL LÉLEK , MADRIDISTA LESZEK AMÍG ÉLEK.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

namivan mindekivel?

Gunnersboy
nembaj, még nemláttam, köszi 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

shad0w

don't give a fuck