Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
a jobb jutott tovább mint ahogy a statokon is látszik
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
grat Mikenak, bár a 6 kapott golból 4 elég viccesre sikerült. volt 2 kapufánk, kihagyott 11esünk meg nem adott lesgólunk. ez ma nem jött össze, sok sikert a továbbiakban
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De mivel te vagy így Hajrá meg lesz az.
BL csoportkor utolso fordulo Juve vezet mogotte Fulham 8ponttal barca 7ponttal 3., utolso merkozesek Barca-Juve, Fulham-Shaktar ha barca x-el fulham jut tovabb mivel 0-1re legyozte otthon a Barcat elso meccs 0-0lett
Eredmenyek: Barca 3-2 Juve, Fulham 0-2 Shaktar csupan erdekesseg de engem mar nagyon idegesit, nemeleg hogy milliardjaik vannak legnagyobb stadionja meg ilyenek is beszaladnak.
Born to win
lehet utána csinálni😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én nem vagyok akkora király, mint Soma, nekem nem sikerült minuszba futnom a kapott gólokkal.
Sõt, ritkán sikerül 14+ meccset lehoznom zsínórban nulla gólra, általában beleszalad az ember 1-1 bekapott gólba minimum(de lehet, hogy csak én ezek szerint) ezért merészeltem megosztani ezt veletek.
ennyi meccs kapott gól nélkül az FM-ben (ahol a gép szeret néha csalni) nem kis teljesítmény.
mindenki örül egy ilyennek,csak nem mindegy hogy a fradival vagy a barcaval éred ezt el.
Azért az nem kis különbség.
Soma, ha képet nézed akkor õ meg 14 meccsen 1 gólt se kapott. 😊
Born to win

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
REAL SZÍV, REAL LÉLEK , MADRIDISTA LESZEK AMÍG ÉLEK.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
don't give a fuck