Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
van ilyen film? :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Megvertük a Milánt 1-0-ra kár hogy az elsõ meccsen 3-0-ra kikaptunk így õk vannak a dõntõben de azért egy Chievo-val elég szép teljesítmény az Olasz Kupa elõdöntõ :) (bajnokságba 11. vagyok UEFA kupás helyet igértem nem lezs meg :S)

myl0
:DDDD
Nekem az építészet tanáromnak voltak ien elszolásai aki mellesleg arab volt, a bemutatkozó szövege:
- XY-nak hívnak, ja és nem kell félni nem robbatok:)

Darkon
Nektek volt mar olyan hogy nemakartak hosszabitani sztarjatekosok holott pl M.Fernandez nagyon jol erzi magat a csapatnal (csapatkapitany is) de azt irja nincs szandeka szerzodest hosszabitani.<#fejvakaras>

Born to win

Fabio Capello
Köszöndmeg világvallások eredete tanáromnak (amúgy pap), múlt órán annyi baromságot mondott, egy pár pl. ezen kívül:
-Zeusz hadisten volt
-Jupiter felesége Minerva
-Az ókor vége 529 mert akkor volt az ókor vége.

Szegénykém kicsit zizz :D

myl0
az aláírásaidon mindig besz_rok :DDDD

myl0
köszi, bár Deco kiállítása nagyban hozzájárult...

Fabio Capello
wowgrat :)

myl0

Fabio Capello
simának kell lennie.

nálam ez a Real Madriddal van....real hegemonia van....
myl0
BL Csoport: (elég huzos sztem)

myl0
hali all!
Grat mindenkinek + kitartást.
Kezdtem egyet a Real Madriddal:) (A Gladbach most pihen+ megnéztem a Real Madrid a film c mozit és nem tudtam kiagyni:)

remélem ez a gyõzelem fellendíti a csapatot!
Darkon
Koszi pin!

Csessze meg Liverpoolt kaptam BL csoportkor utan!

Owen ez mondjuk milyen kerdes ilyen aguerokkal megtuzdelt csapattal meg ahol stancu csere?!

Born to win

Fabio Capello
:D

capello!!!! Visszatért a PÉNZÜGYMINISZTER!!! <#worship><#worship><#worship>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sziasztok!
A newcastle-vel tolom 3.évben vagyok a banokságban jol állunk 4pont lemaradás az elsõtõl a bl-ben nyomom most jutottam tovább a csoportbol lyon besiktas és egy szerb csapat volt bent!
a kezdõm most 2010-ben:Lloris-Onouha-Garay-Taylor-Criscito-Veloso-Milner-Menez-Van der Vaart-Agüero-Cavani
Cerék:Given,Crétien,De Cegliéri,N.de Jong,N-Zogbia,Barnes,Owen,Stancu!
Szerintetek jó ki mit gondol?és nem azt kérem hogy ezt hogy sikerült stb nekem sikerült ha jol csinálod a pénzügyed neked is menne!
Sziasztok!
J reggelt!
Grat Dakon! Zyndar kitartás :)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
:( Bocsesz, neked kitartást :)

zyndar
Kösz! --> #11022 <#rolleyes>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
109 új üzenet, ebbõl minimum 50 arról szólt hogy milyen csapattal kezdjen Magic. De átrágtam magam rajta :D mindenestre ismételt kérésem lenne, hogyha az ilyeneket feltétlen szeretnétek hosszú oldalakon át taglalni, akkor nagyon szépen kérem az offtopik használatát. :)

Amúgy grat mindenkinek!

kraawz
ha olaszországban játszol,inter csinálja ezt.

Lyon:Chelsea 3:4

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
fu nemtudom pontosan nálam elsõ évben pontazonossággal nyert valamejik jobb gk-el, a 3. valencia is jó 10 pontra volt lemaradva, jómagam a 4. helyen meg ojan 15re :-cccc

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Pillanat osszeszamolom: 6szezonbol 6x voltak ezidaig bajnokok-.-
BL-ben csak 2x es 1xmasodikak

Born to win

Gunnersboy
hát nekem alaplapcsereóta jó minden igazábol:D

de fm reinstall is segit sztem

windows? :P Azt én is tervezem.. :/

Gunnersboy
nekem reinstall óta nemcsinálta ezt

Gunnersboy
nálam csak a bajnokságban van ez, BLben a Real eljutott a döntõig, de a Lyon elverte õket :)
de a bajnokságban túlzóan csinálták meg õket...bár most 2. vagyok 3 ponttal lemaradva a barca mögött :)

Picsába, már itt is hibát ír ki :@@@@

Darkon
Realveres volt, 91.percben gol

Valamint van esely hogy a Barca nem fog tovabbjutni a BL csoportjabol, vegre megtorhet a Barca hegemonia, amibol mar kicsit elegem van. Gondolom nemcsak nalam van ez igy hogy a Barca mindent visz, minden evben.

Born to win

zyndar
Utolsó két meccsem mára, jó éjt urak! <#zavart2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
kösz lédercseszaoli :)

Darkon
Nalam nehez dontes mert mindig sokaig jatszom egy csapattal. Azaz ha kivalasztok egy csapatot akkor azokkal tuzonvizen stb.
Encsak azt lattam hogy kerdezoskodik taktikarol meg csapatvalasztasrol es semmi kivetnivalot nemlattam sem hangnemben sem ugy altalaban (bar lehet lemaradtam valamirol) ezutan mindenki leszanalmasozta meg ilyenek.

Born to win

Elkezdtem igazolni a Barnettel.. Ez a mentés szimpi, jó ez a playakeresés :D

Nemértek veled egyet!
Egyáltalán nem nehéz döntés. Elkezdi valamelyikkel, megunja, elkezdi a másikkal, megunja, elkezdi az x-edikkel, megunja, elkezdi egy kisebbel, megunja stb. addig amig nem kezdi megint el a laoszi megyei bajnokság biztos kiesõjével a szenvedését.

fsgh
nem érted a lényeget, nem a kihívás most a fontos hanem a "tarolás" :)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Darkon
Szerintem semmi baj nincs Magic-kel nehez dontes ez plane ilyen csapatok utan, netamadjatok ezert neki.
Nekem altalaban(najo mindig:) LaLiga-ban a Villarreal(penz semmi, meg sajat stadionja sincs, utanpotlas/felnott letesitmenyek lerobbanva csapatba vannak csiszolatlan gyemantok) szoval szerintem kihivas elerheto a bl,uefa
Vagy javasolnek Serie A kisebb csapatot Atalanta,Samp stb. vagy Serie B-s erosebbet

Born to win

zyndar
Estét urak! Mcfrost ez nem piskóta.
Mutatom a bajnokság állását, úgyis már csak erre kell koncentrálni, mert a kupákból kiesett a cserecsapat :P

Grat Kraawz/a többi alreg, most nemjut eszembe:D

nice hand

Mor3llo
<#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Just B
Elég LOL<#csodalk> és köszike<#wave>

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

GrAt :)

kraawz

GTheo
Igeeeeeeeeeeen :D
Idegenben 4-1re kikaptam, nemtudom mi volt a csapattal, de otthon sikerült :)
0-1 pedig elég ideges voltam :@

Elõdöntõben jöhet a Real, húzós lesz nagyon.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

karbantartás szvsz

komolyan, minden évben ezt csinálja :S

Just B
Tudna vki válaszolni eme jelentéktelen problémámra : #10992

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

fsgh
:DSADASD gonoszak vagytok!:DDd

Amúgy meg igazatok van. Magic azt mondták kezdj valamelyik top liga él csapatával. Szerintem tudod a fogalmát az élcsapatnak és a topligának is...innentõl kezdve rendelkezésedre áll vagy 20 csapat...Hát döntsd el melyikkel akarsz lenni!! Ha a Sportingal akkor ne érdekeljen már hogy Kis Pista szerint az nemjó:SSss

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!