Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nekem az építészet tanáromnak voltak ien elszolásai aki mellesleg arab volt, a bemutatkozó szövege:
- XY-nak hívnak, ja és nem kell félni nem robbatok:)
Born to win
-Zeusz hadisten volt
-Jupiter felesége Minerva
-Az ókor vége 529 mert akkor volt az ókor vége.
Szegénykém kicsit zizz :D
Grat mindenkinek + kitartást.
Kezdtem egyet a Real Madriddal:) (A Gladbach most pihen+ megnéztem a Real Madrid a film c mozit és nem tudtam kiagyni:)
remélem ez a gyõzelem fellendíti a csapatot!Csessze meg Liverpoolt kaptam BL csoportkor utan!
Owen ez mondjuk milyen kerdes ilyen aguerokkal megtuzdelt csapattal meg ahol stancu csere?!
Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A newcastle-vel tolom 3.évben vagyok a banokságban jol állunk 4pont lemaradás az elsõtõl a bl-ben nyomom most jutottam tovább a csoportbol lyon besiktas és egy szerb csapat volt bent!
a kezdõm most 2010-ben:Lloris-Onouha-Garay-Taylor-Criscito-Veloso-Milner-Menez-Van der Vaart-Agüero-Cavani
Cerék:Given,Crétien,De Cegliéri,N.de Jong,N-Zogbia,Barnes,Owen,Stancu!
Szerintetek jó ki mit gondol?és nem azt kérem hogy ezt hogy sikerült stb nekem sikerült ha jol csinálod a pénzügyed neked is menne!
Sziasztok!
Grat Dakon! Zyndar kitartás :)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Amúgy grat mindenkinek!
Lyon:Chelsea 3:4
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
BL-ben csak 2x es 1xmasodikak
Born to win
de fm reinstall is segit sztem
de a bajnokságban túlzóan csinálták meg õket...bár most 2. vagyok 3 ponttal lemaradva a barca mögött :)
Valamint van esely hogy a Barca nem fog tovabbjutni a BL csoportjabol, vegre megtorhet a Barca hegemonia, amibol mar kicsit elegem van. Gondolom nemcsak nalam van ez igy hogy a Barca mindent visz, minden evben.

Born to win

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Encsak azt lattam hogy kerdezoskodik taktikarol meg csapatvalasztasrol es semmi kivetnivalot nemlattam sem hangnemben sem ugy altalaban (bar lehet lemaradtam valamirol) ezutan mindenki leszanalmasozta meg ilyenek.
Born to win
Egyáltalán nem nehéz döntés. Elkezdi valamelyikkel, megunja, elkezdi a másikkal, megunja, elkezdi az x-edikkel, megunja, elkezdi egy kisebbel, megunja stb. addig amig nem kezdi megint el a laoszi megyei bajnokság biztos kiesõjével a szenvedését.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem altalaban(najo mindig:) LaLiga-ban a Villarreal(penz semmi, meg sajat stadionja sincs, utanpotlas/felnott letesitmenyek lerobbanva csapatba vannak csiszolatlan gyemantok) szoval szerintem kihivas elerheto a bl,uefa
Vagy javasolnek Serie A kisebb csapatot Atalanta,Samp stb. vagy Serie B-s erosebbet
Born to win
Mutatom a bajnokság állását, úgyis már csak erre kell koncentrálni, mert a kupákból kiesett a cserecsapat :P

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Idegenben 4-1re kikaptam, nemtudom mi volt a csapattal, de otthon sikerült :)
0-1 pedig elég ideges voltam :@
Elõdöntõben jöhet a Real, húzós lesz nagyon.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Amúgy meg igazatok van. Magic azt mondták kezdj valamelyik top liga él csapatával. Szerintem tudod a fogalmát az élcsapatnak és a topligának is...innentõl kezdve rendelkezésedre áll vagy 20 csapat...Hát döntsd el melyikkel akarsz lenni!! Ha a Sportingal akkor ne érdekeljen már hogy Kis Pista szerint az nemjó:SSss
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!