Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy a fejes után ért bele valaki a labdába...

Nagyon lassan haladok a mentésbe :|

Barnet - Roterham 1-0

GTheo
Szögletbõl nincs les.

Dalackraul még mindig nem jelentkezik... :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Megnézem.. 90-100-as CAsokat akarok igazolni, ami naggyából sikerült is... Megnézem 😄

Magic Boy
Süli, Laurinecz.
Zomborit és Pisontot is megpróbálhatod leigazolni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
jo napot mindnekinek! amugy igen már õ az elnõk meg eccleston! egyenelõre még nem tok játcani van egy kis dolgom de utána befejezem a 2. szezont!😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Wycombe - Barnet 2-1 (0-1)

Félidõbe bátorítottam, lehet nem kellett volna. Két fejes gólt kaptunk, második lesgyanús volt. Végülis megérdemeltük a verséget. De még csak a második forduló volt, szóval semmi probléma. Még keresek egy jobb oldali, s egy baloldali védõt, s akkor szinte az egész csapat ki lett cserélve.

reggelt 😛 Töltöm a Barnetet.

fsgh
jó mind1😄Dd a kérdés adott😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mike94
én sztem 8.0.2 😄

fsgh
1 kérdés

a 7.0.2-es pecsben már a Renault fõembere az elnöke a Q.P.R.-nek?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
grat 😊

rayot ujra elkezdtem,a fairplay"szellemében
Mike94
ez itt a Németh shAw 😊 (oh, bocsánat shOw 😄)

Mike94
rekkelt 😊

Mike94
<#eljen><#eljen>

reggelt ól

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
lol, úgy érzem feltámadóban a csapat 😄

Fabio Capello
lol jó nektek hogy ilyen korán kitört 😄 mindenhol azt hallottam hogy szombat-szerdáig tart, nálunk 24-28ig

Mike94
vkitõl aki nagyon az elején jár (2007 nyarán) hagy kérjek már egy képet Némethrõl 😊

Mike94
szünet van ember 😄

ha nem az alapvonalról lett elrúgva a labda, akkor elképzelhetõ a les
elvileg...

Fabio Capello
Rekkelt

Mike te mi az agybajt keresel otthon? 😄

Mike94
teljesen 😄

MrIncredible
Hello mindenki. kicsit sem csaló a játék!!! Nem adott meg egy gólt, ami SZÖGLETbõl született. LES állás miatt😊 ez azért vicces nem? szögletnél hogy lehet les??? senki nem ért a labdához csak a szöglet rúgó és a fejelõ aki gólt fejelt!
Tudom, hogy nem szabályos de úgy felcseszte az agyam, hogy mentés nélkül kiléptem. azóta be sem kapcsoltam.

BBeno2
áhh én lesem feküdtem 😄 LAN party-n vok 😄 és ráadásul minnyá mennem kell vmi matekverszenyre ... szted kicsit is ottleszek agyban?😄😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Mike94
szépjóreggelt, úgy látom ma én keltek mindenkit 😊

ja és köszönöm Soma
hûû már csak eligazodnom kell rajta 😊)))
soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Bocsi hol lehet megtalálni az idei Bundesliga 2-es mezeket?Sajna nem találtam csak a tavalyit😞
BBeno2
addig folytatom a Werderes mentést- pedig akartam küldeni kéopet hogy 21 forduló után 20 !!! pontos elõnyöm van a 2. helyezett Leverkursen elõtt 😄

soma22
mert a cwi szervereit karbantartják, másikat kell keresni

BBeno2
vmiért nem megy a képfeltöltõ

soma22
soma nem jozsef, csak apukája😊
apuka feladta az ivászatot igy én maradok még egy ideig😊

Gthe please jelentkezz majd mert lekéne játszani a meccsünket msn címem [email protected]

Fabio Capello
nemtom... de zombori kiesése nagyon nemjó, õ volt az asszisztkirály... Most jön a szpari ellen ligakupa elõdöntõ, kiváncsi vagyok hány játékosomtól kell búcsúznom

szerk.: egy apró megjegyzés: a hétbõl öt játékos csatár, mind az öt le van rúgva. Á nem arra megy ki a játék, hogy ne lõjek gólt. Télleg nem...

zyndar
Szinte mindenkinek eltört valamije. Ez Thai-box klub vagymifasz? <#vigyor1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

az se rossz:
2 nap - 1 hónap... Végülis nem sok a külömbség.

kraawz
nagyonhelyes. nem tudom,mit sirsz 😄😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
mondtam én kiesel

am megtaláltam pepét,holnap 17.00kor játszunk. eredmények estére lesznek.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
Szóval no comment, az alapkeret 22 fõs

Asszem szétnézek az ingyenpiacon, hátha van pár jó stattal rendelkezõ pléja, aki átmenetileg megoldás lehet... 😞

LigaKupa

Barnet - Ipswich 0-1

Ezzel búcsúzom, jó éjt! Holna szünet , nyomathatom ezerrel... Lesõ évben amúgy csak az élmezõny a cél, jövõre a feljutás 😊

de õ is József😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
soma rokonnévnapot ünnepel-.-

Darkon
'estet en lehet hajnali "savon" leszek. Soma?

Born to win

Fabio Capello
passz, ha így megy tovább, akkor nemsokáig, megint kezdi felkúrni az agyamat a gamma, lerúgták a gólkirályomat is, és az egyetlen épkézláb ifistámat is gyors egymásutánban....

Jóestét!
Ki meddig marad?

Fabio Capello
Elegem van.... 5 meccs alatt hat kezdõmet rúgták le egy hónapra, az ifisták használhatatlanok, kb 3-4 meccs óta 4 cserével tolom, amibõl kettõ kapus... harmadik helyen álltam hat fordulóval ezelõtt, mostmár visszacsúsztam a 11-re, de ha ez így megy tovább, ki tudja hova süllyedünk még