Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dalackraul még mindig nem jelentkezik... :\
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Zomborit és Pisontot is megpróbálhatod leigazolni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Félidõbe bátorítottam, lehet nem kellett volna. Két fejes gólt kaptunk, második lesgyanús volt. Végülis megérdemeltük a verséget. De még csak a második forduló volt, szóval semmi probléma. Még keresek egy jobb oldali, s egy baloldali védõt, s akkor szinte az egész csapat ki lett cserélve.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a 7.0.2-es pecsben már a Renault fõembere az elnöke a Q.P.R.-nek?😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
elvileg...
Tudom, hogy nem szabályos de úgy felcseszte az agyam, hogy mentés nélkül kiléptem. azóta be sem kapcsoltam.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
apuka feladta az ivászatot igy én maradok még egy ideig😊
szerk.: egy apró megjegyzés: a hétbõl öt játékos csatár, mind az öt le van rúgva. Á nem arra megy ki a játék, hogy ne lõjek gólt. Télleg nem...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
2 nap - 1 hónap... Végülis nem sok a külömbség.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
am megtaláltam pepét,holnap 17.00kor játszunk. eredmények estére lesznek.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Asszem szétnézek az ingyenpiacon, hátha van pár jó stattal rendelkezõ pléja, aki átmenetileg megoldás lehet... 😞
Barnet - Ipswich 0-1
Ezzel búcsúzom, jó éjt! Holna szünet , nyomathatom ezerrel... Lesõ évben amúgy csak az élmezõny a cél, jövõre a feljutás 😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ki meddig marad?