Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar honba nyomom és vki mondja már el miez a baromság, vmelyik kupában, hogy elsõ meg második fázis?😄
Csajszira odafigyelni, csinoska a "drága"😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
javithatatlan hibát kaptam, elszáltt egy Tottenham verés, egy Werder verés és
egy FA cupa meccs, meg a válogatottal a kijutas EB-re
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
most olvastam el a mit csináltál részegen v hasonló nevû topikot,egy jobb bulival felért😄DDDDDDDDddd
jóéjt
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
döglassú volt nálam amúgy...de még éppen játszható sebességû.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elsõ meccsen elsõ félidõben én írányítottam a játékot de második félidõre nagyon feljavult a Fener
Második meccs jobban sikerült nekem...jobb helyzetkihasználás
jó meccsek voltak😊 Grat Vmvr-nek! (nem hanyagolható el hogy 2 megnemadott gólja is volt)
pandev - 2 hónap
bianchi - 4 hónap
egyedül maradt rocchi. ez 4 meccs leforgása alatt történt.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Folytattam a qpr-es mentésemet. Gyenge kezdés után erõteljes vissza esés jellemezte a játékunkat. Az utolsó 3 bajnokin mindig 11bõl lõtt gólt az ellenfél és ezzel 3 ill 1 ponttal rövidített meg minket. A Blackpool és a Colchester elleni 2-2 es eredmény után, nem túl nagy magabiztossággal fogadtuk a West Ham-et. Geráék rögtön az elején berámoltak 1et. Ezt követõen Németh Krisztián percei következtek, majd a West Ham (kigondolná) egyenlitett bünetõvel :S Amikor már azt hitte a közönség, hogy döntetlen lesz az eredmény, a Stancu helyett érkezõ Blackstock hozzánk irányitotta a 3 pontot és ezzel 10 forduló tán a 10 helyen tartózkodik a csapatom...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kikapott a Schalke, x-elt a Bayern.hmhmhmhmmmm...😄

nyáron mindenképp kell a védelmen és a középpályán is erõsíteni, nagyobb csapatok megesznek másképp
érdekesség, hogy a kapusom eddig 100%-al fogja a büntetõket😄
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Born to win
Arsenallal sokszor kezdtem már játékot, de az elsõ szezon még sose sikerült úgy hogy BL+PL (FA elõdöntõ, Liga elsõ körben halál). Azthiszem elég halálos taktikát állitottam össze+volt egy rakat pénzem igazolni.
Bl menetelés:
csoportkör:
1.Arsenal 15
2.Porto 12
3.Anderlecht
4.Lazio
nyolcaddöntõ: Rangers-Arsenal össz: 1-6 (1-4, 0-2)
negyeddöntõ: Arsenal-Porto össz: 4-1 (3-0, 1-1)
elõdöntõ: Real Madrid-Arsenal 5-6 (4-3, 1-3) Ez egy nagyon kemény meccs volt, a 60. percben 4-1re vezettek az elsõ meccsen, de visszahoztam egy gól hátrányra😄
döntõ:
Igazsághoz hozzá tartozik hogy egy nappal elõtte a keretük Olasz kupa döntõt játszott😄