Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
megnezem oket, thx

Tisza ezzel 24 meccsen 14 gólos

csá
magyar honba nyomom és vki mondja már el miez a baromság, vmelyik kupában, hogy elsõ meg második fázis?😄
soma22
rafael carioca, thiago a barcábol(😎, wesolowski

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
kellene vennem két vkp-t Almeyda és Beinlich is 6.6 körül teljesít így semmi szûrés nincs a középpályán:c

soma22
akkor játszd ujra õket😊

nekem jön sevilla-lyon-barca😄

soma22
nem kis üzletek he😊

soma22
nem olvasok szánalmas urban legendeket.😉

Csajszira odafigyelni, csinoska a "drága"😊

én vagyok😊
javithatatlan hibát kaptam, elszáltt egy Tottenham verés, egy Werder verés és
egy FA cupa meccs, meg a válogatottal a kijutas EB-re

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

BBeno2
Ustari...😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
tökjó nem rég tértem rá hogy elõbb érdeklõdöm aztán tzeszek ajánlatot .

Getafe csõdben igy felvásárolom a jobb playákat a Castilla-ba Matías Fernandes ingyen jött pedig 10M-et is adtam volna.

kraawz
á már nem 😊 inkább ramizok 😊

most olvastam el a mit csináltál részegen v hasonló nevû topikot,egy jobb bulival felért😄DDDDDDDDddd
jóéjt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
mindenki bulizik?

soma22
hazaértem melobol, remélem folytatodik a menetelés😊

jah azthittem a meccs 😊

fsgh
nekem úgy alapból volt az...mire kihozta 1 pléjám értékét lement a nap...😄 biztos a netem rossz...de mint mondtam nem vészes...még türhetõ😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

mind2töknél be kell álíítani a sebességet meg, hogy a kulcsmomentumokat mutassa

fsgh
thx😊

döglassú volt nálam amúgy...de még éppen játszható sebességû.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#eljen>

fsgh
Na Vmvr-el lejátsziottuk az oda visszavágót a csoprtunkban. Itt vannak az eredmények.

elsõ meccsen elsõ félidõben én írányítottam a játékot de második félidõre nagyon feljavult a Fener

Második meccs jobban sikerült nekem...jobb helyzetkihasználás

jó meccsek voltak😊 Grat Vmvr-nek! (nem hanyagolható el hogy 2 megnemadott gólja is volt)

kraawz
de tudtam,hogy annyi a csatárosomnak

pandev - 2 hónap
bianchi - 4 hónap

egyedül maradt rocchi. ez 4 meccs leforgása alatt történt.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ars3nal
én már végeztem a kocsmával mára, csak 3ba voltam😄

Ars3nal
hali&grat all

myl0
West Ham = West Brom LoL

myl0
Biztos mindenki kocsmázik 😄DDDD

myl0
Üdv mindenkinek!
Folytattam a qpr-es mentésemet. Gyenge kezdés után erõteljes vissza esés jellemezte a játékunkat. Az utolsó 3 bajnokin mindig 11bõl lõtt gólt az ellenfél és ezzel 3 ill 1 ponttal rövidített meg minket. A Blackpool és a Colchester elleni 2-2 es eredmény után, nem túl nagy magabiztossággal fogadtuk a West Ham-et. Geráék rögtön az elején berámoltak 1et. Ezt követõen Németh Krisztián percei következtek, majd a West Ham (kigondolná) egyenlitett bünetõvel :S Amikor már azt hitte a közönség, hogy döntetlen lesz az eredmény, a Stancu helyett érkezõ Blackstock hozzánk irányitotta a 3 pontot és ezzel 10 forduló tán a 10 helyen tartózkodik a csapatom...

Ngeri
MI EZ A PANGÁS???

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Ngeri
stuttgart vok😄 jeeee

miki36
a tottenham elleni gyõztes meccs után biztosra vettem a bennmaradást, de nem volt az annyira sima:

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

BBeno2
átigazolásaim:

tavaly 51M ért hoztam el Agüero-t .
most egy kicsit többet adtam C.Ronaldo-ért.

miki36
gratula! aztán behúzni ám!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
köszi! viszont most tépek haverhoz pájpolni, este meg egy kis pókeres-sörözés.Szal valszeg holnap fejezem be itt a dolgokat 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
grat!!

soma22
<#eljen>

Mor3llo
Mellesleg ha szerzek 1 pontot, a BL-hely mindenféleképpen megvan.Ahhoz képest, hogy év elején az UEFA kupában 4. kiemelt voltam csak 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hmm...elképesztõ, fantasztikus.Szavak nincsenek.Piszok fegyelmezett játék, kapusbravúrok, higgadt, nem elkapkodott helyzetek.Mostanában csak így tudnám jellemezni a csapatot.

Kikapott a Schalke, x-elt a Bayern.hmhmhmhmmmm...😄

miki36
bepróbálom Javi Florest, 1.4 m-ért jön is😊

miki36
bennmaradás meglesz, 14. hely környékén mozgunk.
nyáron mindenképp kell a védelmen és a középpályán is erõsíteni, nagyobb csapatok megesznek másképp

soma22
tabellán hogy álltok?szép eredmény egyébként

miki36

érdekesség, hogy a kapusom eddig 100%-al fogja a büntetõket😄

Ngeri
van itt csoporttársam?? jáccanék meccset.. darth gabee vortob? aki tud az irjon

soma22
hajrá Leder!

Mor3llo
Nyert ez a ::.#@as+%!+...!%/ Schalke :S

Mor3llo
Az megvan, kivételesen 😄 félévtõl idáig kaptunk összesen kb 10-11 gólt...az elõzõ félévi 35-40-hez szerintem kiváló 😄DD

Fabio Capello
Bazz a végén télleg bajnok leszel 😄

csakígytovább 😊 (és erõsíccsed meg a védelmet 😄)

Mor3llo
Már csak 3 forduló van hátra.A 'Lautern rendkívül nyomott a végén, meglátszott, hogy a védelmembõl hiányzott Sebastion, és Spiranovic is.De így is elégedett vagyok a srácokkal, egyre inkább sanszos, hogy meglesz egy BL hely 😊

Mor3llo
Gratulálok !!! 😊

Fabio Capello
nagygrat 😊

Darkon
Passzameg a Murciaban 9danos karatenagymesterek fociznak 3 emberemet hoztak le a meccsen, cserebe kaptam egy 5-ost.

Born to win

Kicsit akkor bemutatom miken ügyködök az utóbbi idõkben😊
Arsenallal sokszor kezdtem már játékot, de az elsõ szezon még sose sikerült úgy hogy BL+PL (FA elõdöntõ, Liga elsõ körben halál). Azthiszem elég halálos taktikát állitottam össze+volt egy rakat pénzem igazolni.
Bl menetelés:
csoportkör:
1.Arsenal 15
2.Porto 12
3.Anderlecht
4.Lazio
nyolcaddöntõ: Rangers-Arsenal össz: 1-6 (1-4, 0-2)
negyeddöntõ: Arsenal-Porto össz: 4-1 (3-0, 1-1)
elõdöntõ: Real Madrid-Arsenal 5-6 (4-3, 1-3) Ez egy nagyon kemény meccs volt, a 60. percben 4-1re vezettek az elsõ meccsen, de visszahoztam egy gól hátrányra😄
döntõ:

Igazsághoz hozzá tartozik hogy egy nappal elõtte a keretük Olasz kupa döntõt játszott😄

Fabio Capello
😊 Naugye, kár volt aggódni