Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
fener ellen, idegenben.nyerni kell ha bl-t akarok, uefa már tuti

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
6. meccs?

Born to win

Mor3llo
Bennt.Megérdemelték, mivel a kupában is döntõsek voltak, de a Hannovertõl kikaptam 1-0-ra.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Utolsó fordulóban Fenerbahce ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az szép! Grat!

(Végül a Werder csak bentmaradt...)

Oly majd ha ráérsz írj privit vagy msn-en vegyél fel azt tolhatjuk [email protected]

soma22

persze fujj be kamu 11-est, és állitsd is ki a reklamûlot a fasságod miatt paraszt. fenert verni kell ha tovább akarunk menni.uefa tuti

Ngeri
darthmusroom ilyenkor hol kóbórol? jó lenne már lejáccani a meccseket😛

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
Üdv és nagygrat mindenkinek 😊

Portálon felfrissítem a csoportállásotokat 😊

<#wow2><#idiota>

Remek doktoraink vannak,Grosics Gyula bácsi "kutyafüle" ehez képest<#nevetes2>
dudusrac
Ja, még csatár kellene.

dudusrac
A francba, most olvasom, hogy csak júliusba jön. Nem tudtok valakit ingyen Stark helyett.

dudusrac
Máté lesz a kiszemelt, ingyen jön, úgyhogy marad pénzem is.

dudusrac
Tudtok valami jó védõt 500e euróért, aki eljönne gyõrbe

soma22
majd kinövöd😊

kraawz
gratulálok ledernek és darkonnak 😊
este hátha lesz egy kis idõm játszani,bár keddig nem valószínû 😞

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
meglesz az,köszi 😊 több ez,mint diákszerelem. jóvaltöbb 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
de sok szép 8-as osztályzat 😊 gratula!

Mor3llo
Carsen-Bracker-rel nem jártál rosszul.Jóéjt, és köszi!
Énis megyek, majd holnap re 😄

Darkon
Az ERO velunk van. Legnagyobb szegyen a Real szamara, hogy a 87 percben beallt 18eves felfedezettem is golt vagott.

Born to win

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps><#taps>

jött Carioca,Benjamin(Honvédos😄),Carsen-Bracker,Ben-Hatira(kölcsön), még kell pár kölcsönpléja és jó is lesz

na mentem jó8

Mor3llo
Itt is bekerült a kis huncut:

Ui.: elég sok a Bayern játékos 😄

Mor3llo
Köszi, a mondatod elsõ felét nem láttam 😄DD

Darkon
Bar utalom a nemet futballt, eredmenyhez maximalis elismeresem.

Born to win

Mor3llo
Év menedzsere én lettem:

Sajnos az év játékosa nem Cicero lett, ha az utolsó meccsén 8-ast kap, akkor megelõzte volna Petricet és Klosét.De így is szép eredmény.Majd hozok még képeket, de lehet csak holnap, persze csak ha már nincs nürnbergi-hányingeretek 😄

Darkon
<#worship> Nemolyanrossz😊

Born to win

Mor3llo
félévkor 9.-ként zártunk.Azt hittem, örülök a pofámnak majd ha elcsípek egy UEFA-kupás helyezést.Erre ezt kapom 😄 hihetetlen!A második félévben egyszer, azaz egyszer kaptunk ki!!!

miki36
hatalmas gratula😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Hát, megvan 😊 el sem hiszem, bajnok csapat lettünk!!!!!!!!!!!!!!!

Gunnersboy
sokallom 😄dd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
fuhh namára ennyi, zuzok aludni

2. barimeccs:

jó8 mindenki

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Megtalaltad a legszarabb italokat😛. Amugy tudjuk hogy bacardi blíízer volt az, 1,5uveg.

Born to win

Gunnersboy
éns diregt csinaltam 😄
namindegy, ritkasághaiszom, csakholna nincs meccsünkk

Mor3llo
bleeeh, inna a halál ennyi mindent össze 😄 vodka + sör...legjobb ^^

Gunnersboy
pezsgõbomba, vadász, sör, hubertus, többit nemvágtam mivoltaz :CCC

Mor3llo
iciripicirit sok lett az az ital 😊
mi ittá keci, vodkát ? 😛😄

Mor3llo
Igen 😊
Piszok kemény meccs volt, a Bochum is odatette magát.Könnyen lehetett volna fordítva is ez az eredmény.De szerencsére van egy Jean Carlos-om 😊
1 meccs...és lehet bajnok leszek.El sem hiszem, komolyan 😊
Utolsó forduló: Nürnberg - Karlsruhe
Bayern - Schalke

Gunnersboy
hátha aféle mber is számit _Dd

Darkon
Reggelt! VAn itt meg valaki?

Born to win

Gunnersboy
ezt a mecstmlg fél8 elott jacottam csak azota voltam haverkkall kocsmazniés csakmost rakom bemajd be

jólondul :9)

Ars3nal
a végeredmény is megszületett,Tisza 17 gólnál hagyta abba a gólgyártást, jövõre is alapember természetesen😄 összességében jól sikerült a szezon, szerencsével hadilábon állt a csapat, mert általában a hajrában kaptunk gólokat,de ez majd idõvel javul

soma22
asszem mára elég, 3 meccs alatt kaptam 11 golt, és 3-at rugtam...jo éjt

Ars3nal
kiesés elkerülve😊 még négy meccs, a csapat kezd összeérni de még nem az igazi... jövõre középpályát kell stabilizálni, és hajtani a nemzetközi kupaindulásért

soma22
barca is ütött 4-1re...elõjött a védelem gyengesége a két szélen ahol a fiatalok játszottak mindketten 5öst kaptak, medkettõrõl rugott 1-1 11est roni...

Ars3nal
jaja nagy állat😄 most is lõtt egyet

soma22
lyon-depor:3-1
közünk nem volt a meccshez, brutál csitercsapat a lyon, baros-fred csatársor, barzagli védelemben, keita a kp-n kapuban meg az a redves kameni

Mor3llo
szép jó estét, végeztük pókerrel...így hát a lezárom a szezont 😊
#13553 Tisza ennyire vereti ? 😄

akkor jó<#ravasz1>
soma22
ugyhivják hogy ligakupa, és a készitõk rendesen elbaszták.