Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Portugál elsõ osztály, Vitória Guimaraes, középmezõnyt ígértem, bentmaradás a minimum, igazolni meg nincs pénz :\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elkelt Cuscito nagy hatveg felfedezettem 27M-ert ment a Juvehoz (termeszetesen lehetetlen volt megtartani). Telen bevasarolok...
Born to win
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
genoa ellen uralom egész meccset,54. perc 1:0.. Aztán term feltámadnak utolsó 10 percre,védekezek 4-5-1el , idõhúzás, szûken,ahogy illik. Aztán 87. perc 1:1... 3 perc hosszabbítás.. Gamma be se jön.. 93:24.. szöglet.. samba felugrik,gól 2:1 ide 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Szép kisnagy eredmény, grat!
Én meg elértem a féltávhoz a bajnokságban:

100m igazolni 😄d

ottis vannak azér jópleják bõven, intert milánt juvét alázni aztán😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

egyébként mindenki másnak is gratula, somának a bl-ért, swordnek meg a vb-ért😊
Dolog erdekessege hogy 3.voltam a BL csoportban ez az utolso elotti meccs.
Born to win
olaszoknál lehúztem múltkor elég sokat,és élveztem is,bepróbálkozunk még eggyel 😊
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Ars3nal, meglesz az😊
Asesio
http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=6072
Aki meg nem ismer...hát..ritkán írok ide, a FM08-ban még nem jutottam magyar csapattal 5-ször BL döntõbe(mint a 07ben), sõt egyszer sem. Eddig magyar csapattal a legnagyobb eredményem egy kiesési szakasz az UEFAban a Fradival(csoportkörben otthon Heerenveen 2-0, Otelui idegen 2-1, Fradi-Juve 2-2, Austria Wien 0-1(ez már tétnélküli volt, mivel a Juvét úgyse elõzöm meg), majd a Spartak Moszkva vert ki otthon 1-1vel, idegenbe 3-1el. Volt kb. 25 kapuralõvésem, õk meg válságban voltak, de a 60. perc környékén bevertek egyet, 2-1re modositva az eredményt😞 A vége már Murphy....
látszik az én padawanom<#vigyor1>#vigyor1>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
csak megvan a VB szereplés, pedig a keretük bivalyerõs volt....2. meccsen mégse volt esélyük -.-
Free Image Host
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mára ennyi. jo éjt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...