Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Megnyugodtam.Hurrá! 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Már játszottam, itthon, 3-0-ra nyertem.Utolsó elõtti forduló igen érdekes lesz.Én fogadom a Hannovert, míg egy igencsak jó meccsnek ígérkezõ Bayern-Schalke lesz 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Kikapott a Schalke, így 2 pont maradt az elõnyük 😊 tökéletes 😊

zyndar
Schalkéval játszol még esetleg? Anélkül is meglehet mondjuk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Azt elhiszem, hogy örülsz neki 😄

Mor3llo
Újabb 3 pont 😊 Dortmund - Hannover volt még ebben a fordulóban, és 0-0 lett, így 4 ponttal megléptem a Dortmund ellen 😊

zyndar
Ezzel a kerettel vágok neki a 4. szezonnak, Farfánnak kifejezetten örülök 😊

Image Hosting

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gunnersboy
brrrrrrrrr, kezdtem új gammát arsenalos áramszünet közbe elcsattant : (
Portugál elsõ osztály, Vitória Guimaraes, középmezõnyt ígértem, bentmaradás a minimum, igazolni meg nincs pénz :\

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darkon
Nemrossz!

Elkelt Cuscito nagy hatveg felfedezettem 27M-ert ment a Juvehoz (termeszetesen lehetetlen volt megtartani). Telen bevasarolok...

Born to win

Fabio Capello
Teveznek kissé felszökött az ára... hat és fél mihályér vettem szezon elején, szezon háromnegyedénél 20 misit ér <#idiota>

Mor3llo
Én már egy 3. BL-t érõ hellyes is bõven megelégednék 😊 remélem hosszabítanak velem...bocsika mindekitõl de télleg parázok 😄

Mor3llo
najóvan mostmá, mennyé innen 😄DD

miki36
Grat! végén még bajnok leszel😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Darkon
Az a gyenge atigazolasi keret!

Born to win

kraawz
na,szeret a gamma 😊

genoa ellen uralom egész meccset,54. perc 1:0.. Aztán term feltámadnak utolsó 10 percre,védekezek 4-5-1el , idõhúzás, szûken,ahogy illik. Aztán 87. perc 1:1... 3 perc hosszabbítás.. Gamma be se jön.. 93:24.. szöglet.. samba felugrik,gól 2:1 ide 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
De kelendõ lettél XD

zyndar
Egyiket sem.

zyndar
Haggyanakmá békén 😛

Gyenge a védelmed, erõsítsd meg! <#hehe>
Szép kisnagy eredmény, grat!

Én meg elértem a féltávhoz a bajnokságban:

kraawz
megint csak grat

100m igazolni 😄d

Mor3llo
Mi pedig szorgos kis hangyák módjára gyûjtögetjük a pontokat 😊

miki36
elis felejtettem hogy nemindulsz kupán😄
ottis vannak azér jópleják bõven, intert milánt juvét alázni aztán😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Elfogadod ?

zyndar
Üdv Urak!

kraawz
lazioval vok 😊

Fabio Capello
O.o nagygrat

miki36
😮OO gratula😊
egyébként mindenki másnak is gratula, somának a bl-ért, swordnek meg a vb-ért😊

Darkon
Megint osszeallt a csapat.

Dolog erdekessege hogy 3.voltam a BL csoportban ez az utolso elotti meccs.

Born to win

miki36
kvájárella, gyan, zapata és felipe világklasszisok lesznek posztjaikom, megtartani õket😊

kraawz
szintén
olaszoknál lehúztem múltkor elég sokat,és élveztem is,bepróbálkozunk még eggyel 😊

Ngeri
Na nekilódulok egy stuttgartos karriernek, annak okán hogy a kupán is velük leszek( tapasztalatszerzésbõl)

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Darkon
Ugylatom nemcsak velem tortennek ilyen balesetek.

Born to win

Fabio Capello
Majdnem asztalszétbaszás volt a meccs végén, de elég szégyen hogy a végén nekünk kellett kapaszkodni az egy pontért.... 😞

Ars3nal
Bayern ellen 3 kapuralövéssel lett 3-3😄

Ars3nal
csicska werder is csak igy tud nyerni akciogol nelkul raadasul:C

Fabio Capello
Gyakorlatilag fej-fej mellett haladunk az MU-val, hol õk, hol mi vagyunk a tabella élén, remélem ez megtöri a jeget, és kicsit elhúzhatunk tõlük 😊 (plusz ráadásul még a BL-ben is velük játszunk :S)

Mor3llo
üdvözlet, gratulálok mindenkinek, kiváltképp Somának a BL bravúrokért!
Ars3nal, meglesz az😊

Ars3nal
a pillanatnyi állás, kis szerencsével egy UEFAt el lehetne csípni talán...

Ars3nal
halilalipapi&grat all

töltöm Rostockot

egy nagyon jó kis skin!!!!

Asesio

http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=6072
Fabio Capello
Üdv és grat all!

Nem könnyû csoport jött össze, kiváncsi vagyok mit érek élõ ellenséggel.😊 Szerintem egyenlõ erõk küzdelme lesz, ahogy néztem a csoportbeosztást.
Aki meg nem ismer...hát..ritkán írok ide, a FM08-ban még nem jutottam magyar csapattal 5-ször BL döntõbe(mint a 07ben), sõt egyszer sem. Eddig magyar csapattal a legnagyobb eredményem egy kiesési szakasz az UEFAban a Fradival(csoportkörben otthon Heerenveen 2-0, Otelui idegen 2-1, Fradi-Juve 2-2, Austria Wien 0-1(ez már tétnélküli volt, mivel a Juvét úgyse elõzöm meg), majd a Spartak Moszkva vert ki otthon 1-1vel, idegenbe 3-1el. Volt kb. 25 kapuralõvésem, õk meg válságban voltak, de a 60. perc környékén bevertek egyet, 2-1re modositva az eredményt😞 A vége már Murphy....

5w0rdf15h
<#mf2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Jóvaty^^
látszik az én padawanom<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
Gratula kecikém ^^
csak megvan a VB szereplés, pedig a keretük bivalyerõs volt....2. meccsen mégse volt esélyük -.-

Free Image Host

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
😮OOOO 4-0ról....LOÁL

Darkon
Aztacsalocsiterfuckjuuuu!

NEkem is ennyi mara joejt!

Born to win

soma22
sok van még, lyon is ütötte az intert, ott még nagyot küzdünk.

mára ennyi. jo éjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

5w0rdf15h
😄DDD banyek

kötelezõ továbbjutás innentõl!!!!!!!