Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
15mihályért eduardo ratinho aláirt a deporhoz. jeee

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ngeri
hello. te itt új vagy nem?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Markov
Hi all!

una volta per sempre INTER!

Gunnersboy
napot, ujra nekiültem portugáliának 😊

igazolások:

(távozo tõlem egyedül egy kapus)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
majd.most sajna más gépen netezek és máson gammázok. mindenesetre minden posztra jött kb két ember.
küzdök ingyen drenthe aláirásáért, év végén pedig jön a realbol bueno ingyen

Darkon
Helyes, helyes!

Kept!

Born to win

5w0rdf15h
képeket 😮

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
a télen bevásároltam, eddig 7en jöttek, közülük 2-3 játékos valoszinüleg már játszani is fog.

csapatot kell épiteni a jövöre nézve

Ngeri
Valaki nem tudja mivan darthmusroomal kupa miatt?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
Köv. körben a Sparta Prahával játszom

ja a kép:

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nem bírtam ki, csak elkezdtem újra a játékot. =)
intertotó-kupa, 3. forduló zetével az utrecht ellen. otthon egy agyontámadott meccsen lezakóztam 1-3ra, és még agyonrúgták davidovot is. idegenben felálltam középen két védekezõ emberkével. 7. perc 1-0 oda. na mondom, ennek reszeltek, kalap-kabát, de legalább az elnökség célkitûzését elértük.
aztán nem tudom, mi történt, de a félidõ végére már 4-1 volt ide, a végét meg kibekkeltük egy kapott góllal, és idegenben lõtt több góllal továbbjutottunk. \o/
most már csak egy kapusutánzat kéne, lehetõleg minél elõbb... =(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

soma22
persze, nekem is megvan arrol a véleményem aki aszerint rak össze egy csapatot, majd örül. én tudom magamrol mire és mekkora mértékben használom😊

Csatlakozom én is, mindkettõ hatalmas meccs volt, bár az elsõn elég szánalmasan toltuk. Labda volt , helyzet nem hogy úgymondjam.

miki36
énmeg kurvaszarul állok, kiesõ helyen vagyunk decemberben

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
a védelem meglesz, csak fiatalitottam, inkább picit a kpra gyurok rá belõle, mert lehet viszik thiagot is.

Darkon
Tudod mi a velemenyem az ilyen "segedprogramokrol".

Born to win

miki36
annyiból kijön egy komplett védelem kb😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Gunnersboy
Letoltuk vortobbal a meccseket, mitnemondjak, irl is szivesen látnék ijen izgalmasakat 😊
Grat neki, minden szempontból korrekt ellenfél volt! 😊

(Én vagyok a Schalke, õ a Leverkusen)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
lehet ésszerûen használni a scoutot.

amiota csak a mini megy megfelelõen, azota a pleják fejlõdését követem, és a kiszemelt "áldozatokat" nézem meg vele.

sajnos hiába irja egyébként a scout hogy 170-180 pa lesz, nem mindenki hozza azt a formát, igy a saját scoutok által ajánlott pleják jobb üzletek lehetnek

idõközben elvitte a cselzi a balbekkemet 33 misiért, elnökség keze volt a dologban de nem annyira bánom

Mor3llo
<#puszis>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
Vegre valaki!<#law>

Born to win

soma22
már nem is érdekelnek a nagyok elleni meccsek. idei év megint ilyen tanuloév lesz.

Mor3llo
Egyébként rájöttem, sokkal élvezetesebb scout nélkül tolni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
😄DD

Mor3llo
Kaptam 25 millió eurót igazolni...abból már csak kijön egy jobb jobbszélsõ, és egy balhátvéd 😄 bár a balhátvédet lehet megoldom ifibõl.

Darkon
MArcsak 7szezon es meggyengulnek<#vigyor3>

Born to win

soma22
bármi elõfordulhat sajnos

soma22
érdekesség hog a világ legjobb játékosa dijat barca pleja kapta, ugyanugy mint a 2. és 3. helyet is...abszolute nem csiterek a kis gennyek

Mor3llo
Gratula, csak így tovább 😊
Soma: elég csúnya lenne 😛 😄

soma22
uefában zenit-et kaptam, csak nehogy vágjanak 4et😄

Fabio Capello
Menetelünk tovább a BL-ben, sikerült legyõzni a nagy mumust 😊

Mor3llo
Pénzügyek: mikor ideérkeztem, akkor 5 millió volt az egyenleg 😊 azóta sikerült 1 kicsit fentebb tornázni.
Ennek örömére fejlesztették az edzéslehetõségeket.

Mor3llo
Itt vannak a húzóembereim😊
Elsõnek az irányítóm:

A Levszki Szófiától igazolt csatár, akár megtáltosodott félév elõtti idõtõl kezdve

Itt pedig a balszélsõm.A vicc az egészben, hogy anno 100ezer euróért vettem egy argentín másodosztályú csapattól 😄 hát bevált 😊

nah lejátszom az elszállt meccseket😊
Kiváncsi vagyok mennyit csal eL😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Soma, az UEFA-kupa menni fog 😊
Capello, Gunners, grat 😊

Darkon
Itt a teli elso igazolas. (szokasos Barcaban mellozott jatekos aron alul)

Born to win

Gunnersboy
lassan de biztosan 😄

soma22
mennyi önbizalom srácok😄

Fabio Capello
Egy újabb rivális elleni sikerélmény 😊 Még mindig két ponttal vezetek MU elõtt, szoros lesz a befutó (9 forduló van hátra)

Fabio Capello
de az uefát biztosan megnyered 😉 😊

Darkon
<#szomoru1>
UEFA-ban menetelni kell!

Born to win

miki36
:SSS de talán jelenleg nagyobb esély van azért az ueafára, nem?

soma22

kapusuk 10est kapott, 2 eltiltottunk volt, inter meg otthon nyert 1-0ra

marad az uefa

Darkon
<#vigyor3>

Born to win

miki36
<#wave>

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

mennyivel jobban néz ki ez táblázatba<#zavart1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Ev focistaja: masodik M.Fernandez
Ev kozepalyasa: M. Fernandez
Ev vedoje: David Luiz
Ev jatekosa: masodik Zarate

Born to win

soma22
igen!

egyébiránt a vezetõség adott még egy kis pénzt, összesen 10 misi, fiatalokat igazolok