Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazolások:
(távozo tõlem egyedül egy kapus)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
küzdök ingyen drenthe aláirásáért, év végén pedig jön a realbol bueno ingyen
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
csapatot kell épiteni a jövöre nézve
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
intertotó-kupa, 3. forduló zetével az utrecht ellen. otthon egy agyontámadott meccsen lezakóztam 1-3ra, és még agyonrúgták davidovot is. idegenben felálltam középen két védekezõ emberkével. 7. perc 1-0 oda. na mondom, ennek reszeltek, kalap-kabát, de legalább az elnökség célkitûzését elértük.
aztán nem tudom, mi történt, de a félidõ végére már 4-1 volt ide, a végét meg kibekkeltük egy kapott góllal, és idegenben lõtt több góllal továbbjutottunk. \o/
most már csak egy kapusutánzat kéne, lehetõleg minél elõbb... =(
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Grat neki, minden szempontból korrekt ellenfél volt! 😊
(Én vagyok a Schalke, õ a Leverkusen)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
amiota csak a mini megy megfelelõen, azota a pleják fejlõdését követem, és a kiszemelt "áldozatokat" nézem meg vele.
sajnos hiába irja egyébként a scout hogy 170-180 pa lesz, nem mindenki hozza azt a formát, igy a saját scoutok által ajánlott pleják jobb üzletek lehetnek
idõközben elvitte a cselzi a balbekkemet 33 misiért, elnökség keze volt a dologban de nem annyira bánom
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Soma: elég csúnya lenne 😛 😄
Ennek örömére fejlesztették az edzéslehetõségeket.

Elsõnek az irányítóm:
A Levszki Szófiától igazolt csatár, akár megtáltosodott félév elõtti idõtõl kezdve
Itt pedig a balszélsõm.A vicc az egészben, hogy anno 100ezer euróért vettem egy argentín másodosztályú csapattól 😄 hát bevált 😊

Kiváncsi vagyok mennyit csal eL😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Capello, Gunners, grat 😊

kapusuk 10est kapott, 2 eltiltottunk volt, inter meg otthon nyert 1-0ra
marad az uefa

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ev kozepalyasa: M. Fernandez
Ev vedoje: David Luiz
Ev jatekosa: masodik Zarate
Born to win