Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Banner, leírások... ;)
www.smart-bus.hu
a bajnokik elkezdõdtek és 3 forduló után utolsó helyen állok.
esetleg valami jó taktikát tudtok mondani a nagyobb csapatok ellen?(bayern,bvb...)
Feladat teljesítve,õsztõl 15 év után újra Premier League klub leszünk.Már a télen látszott,hogy sima lesz,és az is lett.
Meccsek.
Tabella.
Pontosan 50-el kaptunk kevesebb gólt mint tavaly,miközben elöl megtartottuk a gólerõs játékot.23 bajnokin egyáltalán nem kaptunk gólt,ez minden várakozásomat felülmúlta.
Az average ratig alapján a három legjobb játékosom:
Pekarik.
Garcia.
Jönsson.
Az FA kupából hamar kiestünk,a Capital One kupa döntõjérõl már beszámoltam.
Néhány érdekesség:Miénk a legalacsonyabb nézõszám:7384.De miénk a legmagasabb látogatottság:96,5%,és a legtöbb telt ház:11.(viszont három év albérlet után végre hazaköltözünk)
Továbbá kiderült még,hogy 6 gólt szereztünk szögletbõl,szabadrúgásból pedig csak egyet.Eddig is tudtam,hogy nincs pontrúgóm,ezen feltétlenül változtatnom kell.
És most már tudok is.Büdzsé.Jól csinálják ahhoz képest,hogy aznap kaptunk új tõke injekciót,és a szezont 6M veszteséggel zártuk.De a klub anyagi helyzete már nem insecure,hanem okay.Finances.A lényeg az,hogy az átcsoportosítás után van 425k elérhetõ bérkeretem,és ebbõl tisztességesen meg tudom erõsíteni a csapatot.A keret fele nem PL szintû játékos,meg kell tõlük szabadulnom.És lassan be kellene indítani az ifiképzést.Két éve nem kaptam ifit,nincs junior coaching,youth recruitment,és persze ifiedzõk sem.Itt már dõl a lé,nem jelenthet problémát.
Ez volt a nyugis 3.szezon,jön a következõ feladat,egy stabil helyezés a PL-ben.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
@korbin: ez a végére simán lesz 32 pont elõny <#banplz>#banplz>
@DM: az a +70-es gólarány igen meggyõzõ, gratulálok.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Köszönöm Nektek a segítõ kritikákat és észrevételeket. Igyekszem ezeket megfogadni és sikereket elérni! Mindig tanul az ember, a jobbtól pedig nem szégyen kérdezni és okulni :)
Folytatom a Modena karriert és meglátom mit tudok kihozni belõle! Természetesen beszámolok a fejleményekrõl!
Olyan kérdésem lenne, ami tudom, hogy egyén függõ, de kíváncsi vagyok, hogy Ti megnézitek-e a meccset vagy sem? Esetleg csak a fõb eseményeket? Ki mit preferál? :)
Sebaj,a bajnokságban nincsenek ilyen gondjaink.Aki elénk kerül,annak annyi.Meccsek,és a tabella.
De látom a Coventry is nagyon hasít minden fronton.
Dynamo Dresden 4.szezon: "az elsõ kupák"
Szinte végig nagy küzdelembe a Dormunddal folyt a szezon, de végül õk nem bírták a nyomást és az utolsó 4 bajnokijukat elveszítve (még az EL döntõt is) mi hódítottuk el a bajnoki címet. Így a klub az elsõ Bundesliga címét ünnepelheti, nem mellékesen hatalmas gólrekordot állítottunk fel. Elsõ BL szereplésünk se sikerült rosszul mert a csoportkörbõl továbbmentünk, de sajnos igen nagy falatott kaptunk a következõ körben a Barcával aki végül 5:2s összesítéssel búcsúztatott minket, de a hazai kupában vigasztalódtunk mivel eljutottunk a döntõig ahol bár hosszabbításra kényszerített a Schalke végül simán nyertünk. A keret nem rossz bár kicsit sok a kölcsön játékos meg a felesleges játékos is. A szezon játékosa egyértelmûen a kölcsön lévõ Gnarby lett aki második lett a góllövõ listán Batshuayi mögött, de a legtöbb gólpasszt adta a ligában és felállított egy új átlag rekordot is. Sajnos az értékét majdnem megháromszoroztuk szóval kicsi a valószínûsége h végleg megbírjuk szerezni.
Közben fél lábbal bent vagyunk a Capital One Cup döntõben.Könnyen az EL-ben találhatjuk magunkat,ha a másik ágon az MU is bejut.Õk vezetik a PL-t,tutira mennek a BL-be.
A bajnokságban 17 forduló után 2.-ok vagyunk a Real mögött 5 pont hátrányban,a 3. helyezett Betis elõtt pedig 4 pont elõnnyel. A BL-ben a Man City-Marseille-Maccabi Tel Aviv csoportból elsõként jutottunk tovább 5 gyõzelem,1 vereséggel. A 16 között a CSZKA Moszkva vár ránk. A kupában már a 16 között megkaptuk az Atleticot,elég komoly párharc lesz már most januárban,ki derül mire lehet képes a csapat tavasszal. Nyáron meg most télen nem igazoltam senkit,viszont nyárra már megvan az elsõ érkezõm,Ter Stegen érkezik 30 millió euróért,és egy argentín 25 éves kapus a padra,ingyen júliusban. A cél ugye a triplázás,aztán majd kiderül mi lesz
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Éppen olyan jók vagyunk,mint amit el is vártam.Az AMC helyett a DM meghozta hátul a kívánt stabilitást.Bár az utolsó két meccsen beszedett öt gól kicsit rontott a képen,de így is messze a legkevesebb gólt kaptuk.Az új igazolások közül senkivel nem nyúltam mellé.Hullámvölgyünk sem volt,a novemberi gyengélkedés oka a két kezdõ középhátvédem sérülése volt.Az egyetlen meccs,ami miatt csalódott voltam,az akkor tök utolsó Baglyok elleni hazai vereség volt.
Meccsek.
Championship.
Van 8 pont elõnyünk,és egy meccsel kevesebbet is játszottunk.Be fogunk sétálni a Premier League-be.
A szezon eddigi legszebb gyõzelmét pedig a Capital One kupában a West Ham ellen szereztük.Lebecsültek bennünket,és pórul jártak.Negyeddöntõ.
Raadasul iden otodszorre jutott be a Haladas a BL-be, es az EL-ba is 6szor odakerultek, szovan szinte minden evben ott vannak vmelyik kupa csoportkorebe. Ennek ellenere a stadion a regi, jatekosok atlagosak, klub erteke 32.5m font. Ja, es a szovetsegi kapitany meg 2027ben is pinyo xD
Kapok 25 millát Muniainért, de nincs kire elkölteni. Nincs egy azonnal leigazolható jó játékos csak évek múlva beérõ tehetségek. Minek a sok della, ha nincs mire elkölteni? :(
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy még mindig befuthat, 24 év körül lehet talán.
Nálam szarul játszik, de dlp-t játszatok vele a pálya közepén, védekezõ módban. Lejárt volna a szerzõdése decemberben asszem és lecsaptam rá , 1 miláért jött. Azt hittem, Martinezt elviszi majd valaki, de nem jelentkezett be érte senki. Õ stabil kezdõ az amc poszton, így Ganso, mivel szeretem és nem is cserének igazoltam, egy sorral hátrébb próbálkozik.
A Lech Poznan ellen most kipróbálom Gansot amc-ben, kíváncsi vagyok.
Ganso