Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!

www.smart-bus.hu

?
Szia!

Banner, leírások... ;)

www.smart-bus.hu

Meg is fogtam a srácot.A work permit sem volt gond,elsõre megkapta.Még 8 ilyen,aztán jöhet a PL.<#smile>Na mára ennyi,reggel 6 óta tolom,elég volt.
Sziasztok!Kezdtem egy karriert a Bundesligában a Hannover-el és a csapatnak a felkészülés jól ment 1 x-ünk volt csak..
a bajnokik elkezdõdtek és 3 forduló után utolsó helyen állok.
esetleg valami jó taktikát tudtok mondani a nagyobb csapatok ellen?(bayern,bvb...)
Ez a gyerek még mindig klub nélkül lézeng.Csak nem tudom a work permit miatt érdemes-e kísérleteznem vele?Bár válogatott játékos,talán van rá esély.
Szép eredmények, sok sikert egy osztállyal feljebb is. A csatároknál pedig nem csak a gólok, hanem a gólpasszok is szépen jöttek.

Coventry City 2015-2016.

Feladat teljesítve,õsztõl 15 év után újra Premier League klub leszünk.Már a télen látszott,hogy sima lesz,és az is lett.
Meccsek.
Tabella.
Pontosan 50-el kaptunk kevesebb gólt mint tavaly,miközben elöl megtartottuk a gólerõs játékot.23 bajnokin egyáltalán nem kaptunk gólt,ez minden várakozásomat felülmúlta.
Az average ratig alapján a három legjobb játékosom:
Pekarik.
Garcia.
Jönsson.
Az FA kupából hamar kiestünk,a Capital One kupa döntõjérõl már beszámoltam.
Néhány érdekesség:Miénk a legalacsonyabb nézõszám:7384.De miénk a legmagasabb látogatottság:96,5%,és a legtöbb telt ház:11.(viszont három év albérlet után végre hazaköltözünk)
Továbbá kiderült még,hogy 6 gólt szereztünk szögletbõl,szabadrúgásból pedig csak egyet.Eddig is tudtam,hogy nincs pontrúgóm,ezen feltétlenül változtatnom kell.
És most már tudok is.Büdzsé.Jól csinálják ahhoz képest,hogy aznap kaptunk új tõke injekciót,és a szezont 6M veszteséggel zártuk.De a klub anyagi helyzete már nem insecure,hanem okay.Finances.A lényeg az,hogy az átcsoportosítás után van 425k elérhetõ bérkeretem,és ebbõl tisztességesen meg tudom erõsíteni a csapatot.A keret fele nem PL szintû játékos,meg kell tõlük szabadulnom.És lassan be kellene indítani az ifiképzést.Két éve nem kaptam ifit,nincs junior coaching,youth recruitment,és persze ifiedzõk sem.Itt már dõl a lé,nem jelenthet problémát.
Ez volt a nyugis 3.szezon,jön a következõ feladat,egy stabil helyezés a PL-ben.
ohh kösz, örök hálám, nem is figyeltem hogy a steam más meghajtóra pakolja fel.

Zenszkij
hmpf, arra a meghajtóra installáld fel, amin a játék is van, problem solved

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
kultúráltan ha lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megvettem a játékot, letöltöm a data editort és nem mûködik, azt írja hogy nem találja a language datát meg hogy nincs nyelv kiválasztva, hát mi a lónak a fasza ez?<#violent><#boxer><#rinya><#nezze>

Darthmushroom
hát idén szerettünk 6 vagy akár 7 góllal nyerni ,volt h akár idegenbe is :D mondjuk a legdurvább egy 7:3s hazai meccs volt :D csak nem értettem h 6:0nál miért kell 3 gólt kapni :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Dehogy is. :) Csak most hirtelen kedvet kaptam az oroszhoz, de nem tudom, hogy belefogok-e.

Én hagyom úgy, ahogy az alapbeállításban van, nem variálok vele semmit.

zyndar
Abbahagyod a török mentést?

@korbin: ez a végére simán lesz 32 pont elõny <#banplz>

@DM: az a +70-es gólarány igen meggyõzõ, gratulálok.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sziasztok,

Köszönöm Nektek a segítõ kritikákat és észrevételeket. Igyekszem ezeket megfogadni és sikereket elérni! Mindig tanul az ember, a jobbtól pedig nem szégyen kérdezni és okulni :)
Folytatom a Modena karriert és meglátom mit tudok kihozni belõle! Természetesen beszámolok a fejleményekrõl!

Olyan kérdésem lenne, ami tudom, hogy egyén függõ, de kíváncsi vagyok, hogy Ti megnézitek-e a meccset vagy sem? Esetleg csak a fõb eseményeket? Ki mit preferál? :)
Most meg a kiesõ helyen álló Wolves-tõl kaptunk egy ötöst.Néhány ember szerintem már úgy gondolja,vége a szezonnak.Öt ember,név szerint Ellegaard,Romagnoli,Cahais,Crescenzi,és Cirigliano két heti fizetéslevonást kapott.Romagnoli ugyan megpróbált visszapofázni,de itt csak egy embernek lehet igaza,és az nem õ.
Darthmushroom
90%ba amc poszt és AP attack, nagy ritkán szélsõ volt és akkor IF support.

Kellett nekem dicsekedni.Ipswich.A szezon legpocsékabb meccse volt.Még a rotációs kerettõl is elfogadhatatlan.
Le is mostak bennünket.Pedig a kezdõ 11 pihent,az MU meg a cserecsapatával játszott. Úgy látszik,ma ennyit tudtunk.Capital One Cup.
Sebaj,a bajnokságban nincsenek ilyen gondjaink.Aki elénk kerül,annak annyi.Meccsek,és a tabella.
Tapasztalatok orosz második ligából, kezdett már valaki onnan karriert? Egy hete gondolkozom ezen, sõt bele is néztem egy-két csapatba, edzõmeccsekre. Max 30K az átigazolásra fordítható összeg, de gondolom késõbb dõlne a pénz, elvégre az orosz ligáról beszélünk. :) Bár mondjuk nem a pénz lenne az elsõdleges szempont liga/csapat választásnál.

Gnarbyt amúgy milyen poszton és azon belül miben játszattad? Iszonyatosan termelt.

Nem probléma.Újoncként lesz dolgom anélkül is.
Darthmushroom
ha megnyeri akkor ér :D

A Liga Kupa döntõ nem ér EL-t, csak az FA kupa! Tapasztalat :)
Grat, így még édesebb lehet a siker, ha így húzod be a címet. Szép kis csapat lett ez a Dresden.

De látom a Coventry is nagyon hasít minden fronton.

Darthmushroom

Dynamo Dresden 4.szezon: "az elsõ kupák"

Szinte végig nagy küzdelembe a Dormunddal folyt a szezon, de végül õk nem bírták a nyomást és az utolsó 4 bajnokijukat elveszítve (még az EL döntõt is) mi hódítottuk el a bajnoki címet. Így a klub az elsõ Bundesliga címét ünnepelheti, nem mellékesen hatalmas gólrekordot állítottunk fel. Elsõ BL szereplésünk se sikerült rosszul mert a csoportkörbõl továbbmentünk, de sajnos igen nagy falatott kaptunk a következõ körben a Barcával aki végül 5:2s összesítéssel búcsúztatott minket, de a hazai kupában vigasztalódtunk mivel eljutottunk a döntõig ahol bár hosszabbításra kényszerített a Schalke végül simán nyertünk. A keret nem rossz bár kicsit sok a kölcsön játékos meg a felesleges játékos is. A szezon játékosa egyértelmûen a kölcsön lévõ Gnarby lett aki második lett a góllövõ listán Batshuayi mögött, de a legtöbb gólpasszt adta a ligában és felállított egy új átlag rekordot is. Sajnos az értékét majdnem megháromszoroztuk szóval kicsi a valószínûsége h végleg megbírjuk szerezni.

Darthmushroom
Hoppá Dortmund 0:1 Hannover, Dortmund 1:3 Hoffenheim. BAJNOK CSAPAT!!! annyira idefigyeltem h szinte észre se vettem :D

Darthmushroom
Dresden 3:0 Wolfsburg, Mainz 0:7 Dresden, mi mindent megteszünk. egyik pót meccsen döntetlent játszott a Dortmund de ez még mindig kevés nekünk.

Darthmushroom
a remény hal meg utoljára, hozni kell a meccseinket (1 már megvan) és bízni hátha hibáznak

Gratulálok.Vagy még ne kiabáljam el?
Darthmushroom

Darthmushroom
asszem ezzel eldõlt a bajnoki cím sorsa. hatalmas szerencse kéne a részünkrõl. bár 6 ponttal vezettünk elõttük de 3 meccsel kevesebbet játszottak.

Darthmushroom
Kulcsfontosságú gyõzelem a bayern ellen, így továbbra is harcban maradunk a dortmunnddal a bajnoki címért.

Remélem,amikor majd lesz pénzem,akkor is találok ilyeneket.
Közben fél lábbal bent vagyunk a Capital One Cup döntõben.Könnyen az EL-ben találhatjuk magunkat,ha a másik ágon az MU is bejut.Õk vezetik a PL-t,tutira mennek a BL-be.
Közben eszembe jutott,és megnéztem Guidetti hová került.38500€ fizetésért leigazolta a Blackburn.Hogy hol áll a Blackburn,a félidei kis riportomnál látható.
Darthmushroom
A barcához még kevesek vagyunk, am Belfodilnak van egy válogatott statja..

Nálam az egyik karrierben csak a Fradi nyert bajnokságot 2027-ig.Másik karrierben meg a Kaposvár parádézott egy évtizeden keresztül,a Fradi meg NB2-es volt.A Diósgyõr és az MTK még a játékból is eltûnt,kiestek az NB2-bõl is.Az NB1-ben meg olyan csapatok voltak,mint a Dunaharaszti,vagy a Komló.Random az egész.Ha nincs betöltve az NB1+NB2,akkor még inkább.
Darthmushroom
az szép h általam kedvelt két klub kiesõ helyen van.. Bournemouth meg a Baglyok is... :D

bakkerman
egy kicsit visszatértem a gammához,Barcaval nyomulok jelenleg,féltávnál járunk január 2.-án.
A bajnokságban 17 forduló után 2.-ok vagyunk a Real mögött 5 pont hátrányban,a 3. helyezett Betis elõtt pedig 4 pont elõnnyel. A BL-ben a Man City-Marseille-Maccabi Tel Aviv csoportból elsõként jutottunk tovább 5 gyõzelem,1 vereséggel. A 16 között a CSZKA Moszkva vár ránk. A kupában már a 16 között megkaptuk az Atleticot,elég komoly párharc lesz már most januárban,ki derül mire lehet képes a csapat tavasszal. Nyáron meg most télen nem igazoltam senkit,viszont nyárra már megvan az elsõ érkezõm,Ter Stegen érkezik 30 millió euróért,és egy argentín 25 éves kapus a padra,ingyen júliusban. A cél ugye a triplázás,aztán majd kiderül mi lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Coventry City.3.szezon,félidõ.
Éppen olyan jók vagyunk,mint amit el is vártam.Az AMC helyett a DM meghozta hátul a kívánt stabilitást.Bár az utolsó két meccsen beszedett öt gól kicsit rontott a képen,de így is messze a legkevesebb gólt kaptuk.Az új igazolások közül senkivel nem nyúltam mellé.Hullámvölgyünk sem volt,a novemberi gyengélkedés oka a két kezdõ középhátvédem sérülése volt.Az egyetlen meccs,ami miatt csalódott voltam,az akkor tök utolsó Baglyok elleni hazai vereség volt.
Meccsek.
Championship.
Van 8 pont elõnyünk,és egy meccsel kevesebbet is játszottunk.Be fogunk sétálni a Premier League-be.
A szezon eddigi legszebb gyõzelmét pedig a Capital One kupában a West Ham ellen szereztük.Lebecsültek bennünket,és pórul jártak.Negyeddöntõ.
zaki
Egy kis erdekesseg. Most kezdtem el a Juveval a 27/28-as idenyt, egy pillatatot ravetettem a magyar bajnoksagra kivancsisagbol, hogy kik lettek a bajnokok. Hat elegge erdekes eredmenyek szulettek:

Raadasul iden otodszorre jutott be a Haladas a BL-be, es az EL-ba is 6szor odakerultek, szovan szinte minden evben ott vannak vmelyik kupa csoportkorebe. Ennek ellenere a stadion a regi, jatekosok atlagosak, klub erteke 32.5m font. Ja, es a szovetsegi kapitany meg 2027ben is pinyo xD

Darthmushroom
Én a helyedbe hanyagolnám a 442t, én idei fmen kívül 99%ba csak azt használtam, valamikor két IFel vagy két DMel de egyszerûen ideibe nem tudtam összerakni egy értelmeset se. Egyszerûen akármit próbáltam nem mûködöt, pedig szinte próba karrierbe próbáltam 1t összehozni, de semmi eredményesség nem volt.

LasDen
Ez a legrosszabb...
Kapok 25 millát Muniainért, de nincs kire elkölteni. Nincs egy azonnal leigazolható jó játékos csak évek múlva beérõ tehetségek. Minek a sok della, ha nincs mire elkölteni? :(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na, lám. Akár még rotálni is tudsz ezzel a lehetõséggel, ha megtartod ezen a poszton. :)

Tényleg rossz helyen játszatom szegény Gansot, Martinez helyén, az Amc poszton, irányítóként a meccs embere lett.
Amúgy még mindig befuthat, 24 év körül lehet talán.
Köszi. Hát tényleg nem hoz kimagasló értékeket. Most a valós életben szóba hozták a Napolival, de kb. olyan rizikós vétel lenne, mint a Fiorentinának Rossi.

Én is sokszor leigazoltam, tetszett a neve nagyon, meg tudtam, hogy igaziból is nagy játékos lesz. Vagyis arról volt szó. De sajnos a sérülések kinyírták a karrierjét. sérülések Azért olyan fiatalon egy 6 és egy 7 hónapos sérülés , durva.
Nálam szarul játszik, de dlp-t játszatok vele a pálya közepén, védekezõ módban. Lejárt volna a szerzõdése decemberben asszem és lecsaptam rá , 1 miláért jött. Azt hittem, Martinezt elviszi majd valaki, de nem jelentkezett be érte senki. Õ stabil kezdõ az amc poszton, így Ganso, mivel szeretem és nem is cserének igazoltam, egy sorral hátrébb próbálkozik.
A Lech Poznan ellen most kipróbálom Gansot amc-ben, kíváncsi vagyok.
Ganso
Ganso hogy teljesít? Emlékszem FM11-ben mindig a Chelsea igazolta le már a játék elején és kb 10 éven keresztül bezsebelt minden Év játékosa, középpályása, plusz Aranylabda díjakat. Aztán a valós életben meg szép lassan eltûnt a porondról, pedig anno óriási tehetségnek volt kikiáltva.