Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike94

grat neki 😄

Mike94
jáj de szeretem a cseszdki-verést 😄
Garay úgy lett 8s h két öngólja is volt 😄 csak elsõt drogbanak adták, másodikat is drogba rúgta rá

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

BBeno2
hogyhogy csak 3 BL -t ésrõ hely van?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

soma22
jo kapus van, a védelem a géz, nagyon fiatalok, érniük kell, meg mondtam, hogy elment a bajnokság rendesen az uefa és a kupa miatt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Meglett a ligakupa?

Jo ledurrant a csapat mi tortent? Szethordtak oket? Kell oda egy jo kapus!

Born to win

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
A meccsstatisztikából is látszik, hogy nem haladunk rossz úton.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mike94

Gunnersboy
Estét, Salzburgozom újra 😊

Real ellen, denehéz lesz idegenben áhh -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
éjfél körül

tudod a csoportgondok miatt...

Nálam is nagyon bevált mindig,csak sajna most hogy kölcsönbe van nem tudom elhozni 😞
Ngeri
köv fordulo sorsolása mikor lesz?😄

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
Estét mindenkinek, és grat!

Magic Boy
Dobnál egy képet (mindenki dobhat aki nem az elsõ szezonban jár) Fraizer Campbell-rõl?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

oké, srácok, kösziköszi
Magic Boy
Szerintem is a magasabb fizetés és a magasabb státusz a kulcs.
Ígérj rá mindkettõre és ha így se megy akkor felejsd el.

Darkon
VAgy ajanlj neki jobb poziciot pl first-team(kezdo11) , amugy ezzel engem is szivatott.

Born to win

Mike94
mondom adj neki magasabb fizut, én is így csinálom, mindig bejön

de ez a srác baxaxik velem, azt adom amit kér és nem kell neki, marad a szaros lincoln-ban. áá kinyalom
Mike94
adj neki magasabb fizut, nyalj be neki

erre valami megoldás?
Mike94
nézd már, 2009-be jár...

hát itt már visszatért és be is vetette a mu, de momentuma se volt a srácnak. muhahaha
Magic Boy
Fraizer Campbell a játék elején kölcsön van adva a Hull-nak. <#ravasz1>

lehet ám, hogy hüje vagyok, de van egy kis problémám.
meg akarok venni egy srácot, megy érte az ajánlat 2k, elfogadják, megadom neki a szerzõdést, amit kér, de utána mégis a mostani csapatával egyezik meg.
pool - mu
pislogok, még super campbell se tudott segíteni <#boxer>
BBeno2
fecoh-nak ment.

BBeno2
cséé
küldenél egy kéepet a taktikádról , felállásról????

Magic Boy
Ha valakinek esetleg catárgondja lenne és olcsót akar.
Annak ajánlom Fraizer Campbell - Super Campbell megszerzését!

zürich ellen b-csapat játszott... gihi
keret
amint látod, se aurélio, se riise, se insua, meg még csomó embert eladtam a fenébe. dalla valle u-18-ban van még, érik a fiú. le tallec nem vált be nagyon, tarcsiban koptatja a padot. viszont tarcsiban 49 játékos van, asszem tisztogatni kéne.
barzagli tényleg állat, de most breno és agger szerintem megteszi.
baloldalon capel és leto váltják egymást, vkp-n lucas és hamsik.
guilhermét megpróbálom leigazolni. aztán majd rakok fel képeket
mérkõzések
Mike94
egyszerû, tudom bármit is mondasz nincs igazad 😛
és senki nem mondta h én vagyok a jó...

Mor3llo
Nem ? Nagy szurkoló vagy, mégsem érdekel <#vigyor3> ez meg hogy lehet ? 😊
Na mind1, nem próbálok itt hitet téríteni, de azt hiszem a másik fórumozó megérdemel annyit, hogy legalább ne szidják a csapatát.De bizonyára te vagy a jó...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
szidjad ha jólesik, engem nem érdekel

Mor3llo
Hm, de nagy lett így hirtelen az arc...szidhatnám énis a te csapatod, mégsem teszem.Lejelentkeztem...

miki36
volt egy bizonyos 99-es bl döntõ is😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mike94
de ki ám, sziv máskoris...
am ekkora máker gólokat amiket lõttetek...

Mor3llo
gratulálok ember....kitettél magadért.

Mike94
loál 😄
am zuiverloon megéri, részletre sztem jöjjön, de mentésed, te tudod 😊

GTheo
Zuiverloont 9 millió font elhozni, különben jöhetne 😄
Most nézem h a tarcsiban van egy 114/170es 21 éves jobbhátvéd, fejlõdnie kell még és jöhet fel 😊
Pierre Ducasse<153/176> és Blaise Matuidi<161/170> jöhet vkpnak eddig, bár még van kb 1,5 hónapom h igazoljak, szal megvárom a megfelelõ embert.

Ghalyt télen igazoltam, kiegészítõ embernek jó volt, de picit agresszív 😄DDD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mike94
jobb bekk zuiverloon
vkp meg... nézz szét faqba 😄

GTheo
Thx.
Középmezõny beígérve, 24 millió font átigazolásokra, ami szerintem kurvasok 😄 ebbõl lesz egy jó kis jobbhátvéd meg egy vkp.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fecoh
Amint látom a tabellát az Arsenal a bajnokság végére 89 pontra van belõve mint nálam az elmúlt két esztendõben.Tehát rém egyszerû a feladat,aki bajnok akar lenni 89 pontnál többet kell összeszednie ,mintha egy ügyességi gyûjtögetõs játékot játszanál, gyûjts össze egy megadott pontot ,hogy megnyerhesd a játékot <#idiota>

Amúgy nagy gratula a bentmaradásért ebben a roppant erõs bajnokságban <#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

GTheo
Érkezik valószínûleg Raúl, utálom mint játékost, de nem rossz értékei vannak, 1 évig jó lesz, Aarónnak úgyis kell még fejlõdnie. Az utánpótlásom nagyon durva, kár hogy nincs rendes Genie Scout, mutatnék egy képet a tehetségeimrõl 😊
Most fejlesztik az utánpótlást és az edzõközpontot, + 10250 hely a stadionba, vmelyik idei kulcsjátékos távozni fog, sok pénz lesz ez a fejlesztés... Simoes 5,25 millió fontot ér, 7tõl már mehet.

GTheo
Az az erõsítésektõl függ, érkezik Aarón és Saivet elõre, a védelmemet megkéne még erõsítenem, meg egy jó vkp kéne úgy igazán. Uefát szeretnék, de nem vágom miért csak 3 bl és 1 uefa hely van, szóval 10dik hely környékét tervezem kb, bár ha az elsõ félévem olyan idén mint a második akkor meg lett volna már idén.

bubu13
grat a benntmaradásért.Jövõre mit tervezel?

EEE 1899

GTheo
A Tabella:

És a keret: