Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
A másik minõségi igazolás lehet számodra még Guilherme. Fiatal és potom pénzért szinte elhozhatod. Rodrigo Palacio os minõségi igazolás nagyon teknikás csatár,csak nálam sajna sokat volt sérûlt két év alatt, így inkább Aguero-ra beváltottam.
Illetve érdemes még Henri Saivet, Lauri Dalla Valle és Damien Le Tallec-et szinte ingyen elhozni. Még nagyon fiatalok ,de jó edzéstervel pár éven belûl minõségi támadó játékosok vállhatnak belõlük.
Y\'oull Never Walk Alone
amugy grat mindenkinek
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nálam is rotáció van, mert különben besírnak a játékosok. csatárposzton viszon erõsítenem kéne, mert átálltam a 2 csatáros taktikára és így csak 1 csatárom maradt cserének. gondolkozom az aárón gyereken vagy sturridge-on. majd meglátjuk hogyan alakul a költségvetés.
Y\'oull Never Walk Alone
Sokan gondolják azt ,hogy egy nagycsapat irányítása milyen könnyû, de ha nem jönnek az eredmények(nem gyõzelmek) hanem kupdiadalok vagy bajnoki cím akkor a vezetõség kibax mint macskát xarni. Ezért is volt nehéz az elsõ 2 szezonom,mert hazárdíroztam rendesen <#vigyor3>#vigyor3> Igértem fût fát az elnökségnek bajnokság, kupák ezért jött több lóvé játékosokra,de ha eredmények nem jönnek akkor agyõ...
A Premier Liga 3 év távlatában kibaszott nehéz egyébként. Arsenal, MU, Chelsea mellett nem nagyon lehet hibázni. Azt vettem észre ,hogy egy BL-t könyebb megnyerni mint az angoloknál helyt állni a bajnokságban vagy kupákban ,mint az életben.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone

Y\'oull Never Walk Alone
A Community Shield végre megvan, eddig kettõt buktam...
Y\'oull Never Walk Alone
A jelnlegi keretem:
Bármilyen erõs pénzügyi kerettel rendelkezem sajnos én se tudok bárkit elvinni lásd. Villa vagy Silva a Valenciánál(isten pénze nem lenne elég õket elhozni) vagy a PL pár csapata fõleg riválisok.Ezért próbáltam már az elején a fiatalokra lecsapni. Sajnos nálam valamiért nem megy sem a miniscout sem az FMscout legfrissebb verziója így kénytelen vagyok a játékban alkalmazni a tehetségel és számomra szimpatikus pléják leresését fõleg játékosfigyelõk segítségével, Ez sok idõ ,de megéri pepecselni.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
3-3as idegenbeli dontetlen utan, 0-2nel mar nempicit voltam ideges...

Born to win
nagykirály vagy mint mindig
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
héten jó meccsek voltak.. az eredményektõl függetlenül :S:S
arsenal meccs is jó volt,ez is.. csak egyik favorizált csaptom sem ment tovább
hétvégén meg juve-milan , inter-fiorentina
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A köv. 3 napban szerencsére elérhetõ leszek, mivel pesten vagyok. Nos áthámozván magam mintegy 200 üzeneten, mit is tudnék mondani:
Soma, Darkon: sajnálom, hogy visszaléptek a kupából, ilyen helyzetre sajnos nem készültem fel, de a következõképp döntöttem: A csoport nem áll le, folytatódik, a két hely felszabadulásával két jelentkezõt várnék holnap estig. Amennyiben Frost igényt tartasz rá, kérlek jelentkezz, és az egyik hely mindenképpen a tied, ha nem, akkor az elsõ két jelentkezõ viszi. Ha senki nem jelentkezik a holnapi határidõig, a két bennmaradó erõnyerõ lesz és automatikusan továbbjut.
A II. körrel kapcsolatban: amint ez az ügy elrendezõdik, kiteszem a sorsolást, itt is és a portalon is olvashatjátok majd.
Egyébiránt gratula mindenkinek, ha valami felett átsiklottam volna, küldjetek privit, köszönöm
FC