Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemgond, rosszabbra szamitottam. Van itt egy par remenyseg, beszurom oket mindjart.
Born to win
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
darkonnak ismét csak gratulálni tudok,eszméletlen amit mûvel 😊

Born to win
Born to win
Kozben bl dontoben vagyok Liverpool ellen lesz nem sok az esely(Aguero-Torres esstb)
Realt elvertem 3-0ra 3emberemet rugtak le csak-.-
9perc hosszabbitassal 102percben fujta le a biro
Born to win

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
[/url][/img]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Born to win
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Grat!
Amúgy gratula!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kapuralövések---> 29/11 - 2/0 ilyenkor meg senki se fejezi be a támadásokat..-.-
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ma is izzítom a gammát, 6meccs van még a szezonból, be kéne fejezni, köv szezonra keret bõvítés kell meg egy jobbhátvéd, mer a kezdõcsapatom jó, csak ha kidõl vki akkor nincs kihez nyúlni... (kivéve magamhoz <#idiota>#idiota> )
Keztem egyet Honvéddel pár hete de mivel ismerjük a magyar viszonyokat 2011-es idény végén leéptem BL mindigmegvolt (csoportkör) uefa negyeddöntõ, és 4 bajnoki cím + kupák.
Kis munkanélküliség után Uruguayhoz jelentkeztem egész jól megy a VB selejtezõ velük Argentínokat is megvertük, most viszont 2012 januárban FC Bayernhez leszerzõdtem asszem nem kicsi kiugrás egy magyar edzõnek 😊))
Természetesen nagy grat mindenkinek az eredményekhez.
GanXstaZolee#2709
meccs elõtt 5 emberem volt sérült a kezõbõl, + Németh sem játszhatott, így Jason Kennedy volt Stancu mellett, sajátnevelésû srác....

a másik meg sikeresen eladtál mindenkit akinek volt angol állampolgársága ill. Arsenal nevelés volt....blbe nem fogsz tudni kiállítani egy normális csapatot azt elõre megmondom
(Megjegyzem Pandev csítpléja😄)
Na mind1 remélem majd sikerül rácáfolni a kritikákra és csinálni egy jó kis szezont😊
jólenne ha elérnék ma jan. 1 ig... szeretnék fosztogatni:Asdad
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Walcott, Bendtner, Vela csodagyerek alapból....Eduardo ezerszer jobb mind a nyomorék Adriano....Diaby tökéletes csere Fabregas mellé, Djorou szintén középsõ védõként, Sagna meg alap jobb védõ....szal ügyesen eladtál szinte minden jó játékost XD grat
Mert nálam Romaba nem annyira jó most.
HA gólt lõ az olyan, hogy hetekig emlegetem, de néha beleszürkül a mezõnybe.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
én asszem hagyom mára a francba ezt a fosgurigát.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Born to win