Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
<#eplus2>

Nemgond, rosszabbra szamitottam. Van itt egy par remenyseg, beszurom oket mindjart.

Born to win

kraawz
hú.. részvét 😞

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
meccs után tottenham edzõje repült.

kraawz

darkonnak ismét csak gratulálni tudok,eszméletlen amit mûvel 😊

Darkon
Tul szep lett volna. Azert nagy meccs volt.

Born to win

Darkon
A bajnoki cim nalunk marad😊 Utolso meccsen hatradolhetunk cserecsapat fog jatszani, BL-re koncentral a csapat.

Born to win

Darkon
Lerugta az a <#kocsog> Real Renato Augusto-t aki tobb golt termelt szelsokent mint Zarate v. E.Dominguez(akik utobbi 10meccsukon ketten egyutt ha 2 golt szereztek) Valamit kitalalok, lehet E. Domingueznek es Zarate-nek(utaljak egymast) egyutt kell majd palyara lepnie. Ben Arfa-ban nagyon bizom.

Born to win

soma22
szerintem megnyered azt a bl-t😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Tul lassu😊

Kozben bl dontoben vagyok Liverpool ellen lesz nem sok az esely(Aguero-Torres esstb)

Realt elvertem 3-0ra 3emberemet rugtak le csak-.-
9perc hosszabbitassal 102percben fujta le a biro

Born to win

kraawz
jó igazolás volt,egy szem csatárként tolja elõl ( gyengébbek kedvéért palacio az )

Ars3nal
ki tud állítani keretet, de 25 helyett 19 fõs... és akkor nem kéri a 6 angolt meg a 3 hazait

BBeno2
vki tudna küldeni kifejezetten IFI edzésterveket?? nagyon megköszönném.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

elsõ játékom én is a Villarrealal kezdtem , de a védelmem annyira fos hogy hitetlen , arra nem költekeztem, meg is lett az eredménye ...de góllövésben eddig jeles
[/url][/img]

Darkon
Ezt a birot tiszteletbeli tagga avatjuk<#smile>

Born to win

BBeno2
pls írjátoik le hogy kik a "csítplayák" mármint a nevüket. mert érdekelne:d

Darkon

Ezt kipitaltuk!

Born to win

5w0rdf15h
Adebayor az egyik ez nem kérdés...ha õ formába lendül akkor minden meccsen az 1 gól adott

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

BBeno2
nálam egyszer Casillas (kapus) -,- lõtt gólt 15 mp alatt . képet keresem hátha még megvan.

Darkon
Azthiszem valakinek volt mar 10mp alatt is.

Born to win

Darkon
Most o a nagy felfedezettem, tavaly jott a csapathoz gyorsan beepult es meg kozel sincs vege a szezonnak. Winger-kent tobb golja van mint a befejezo csataraimnak.

Born to win

fsgh
leggyorsabb gól címre jelentkezhetek?😄 (nem tudom mi jelenlegi rekord)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
szép😊 grat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gyõzött a jobbik. 😊
Grat!

Mor3llo
Ha nem lennék Bayernes, azt mondanám h faja a háttered 😄 de így...😄
Amúgy gratula!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

2-ik meccsünk nagyon szoros volt és jó meccs volt mind a 2-õ!!!!

Gratula neki!!!

Üdv mindenkinek!!!
1 meccsünk Taibivel rögtön rakom a 2 meccsünkrõl a képet!!!

fsgh
Arsenal - West Brom 0-0

Kapuralövések---> 29/11 - 2/0 ilyenkor meg senki se fejezi be a támadásokat..-.-

BBeno2
védelmed nagyon rossznak tûnik...

fsgh
ez a meccs se így indult...Jó ez Tottenham nagyon...Adriano 4.meccsén mutatott végre valamit, ráadásul csere volt...Viszont mostmár problémás kezdp csatársort választani mert mind a 4en jó formában vannak:S

fsgh
belefér😛

McFrost
ne hallgass senkire , jó vagy , csak elbasztad 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
4 embert kellett flehozni u18ból...nem vészes bõven utõképes a bl csapatom így is😊

Mike94
mai elsõ meccs:

Mike94
ez még tegnap esti meccs volt
ma is izzítom a gammát, 6meccs van még a szezonból, be kéne fejezni, köv szezonra keret bõvítés kell meg egy jobbhátvéd, mer a kezdõcsapatom jó, csak ha kidõl vki akkor nincs kihez nyúlni... (kivéve magamhoz <#idiota> )

GanXstaZoleeWrk
hali mindenkinek

Keztem egyet Honvéddel pár hete de mivel ismerjük a magyar viszonyokat 2011-es idény végén leéptem BL mindigmegvolt (csoportkör) uefa negyeddöntõ, és 4 bajnoki cím + kupák.

Kis munkanélküliség után Uruguayhoz jelentkeztem egész jól megy a VB selejtezõ velük Argentínokat is megvertük, most viszont 2012 januárban FC Bayernhez leszerzõdtem asszem nem kicsi kiugrás egy magyar edzõnek 😊))

Természetesen nagy grat mindenkinek az eredményekhez.

GanXstaZolee#2709

Mike94
nesze neked te csíter fasz
meccs elõtt 5 emberem volt sérült a kezõbõl, + Németh sem játszhatott, így Jason Kennedy volt Stancu mellett, sajátnevelésû srác....

Fabio Capello
Napot, és gratulációm mindenkinek!

zorrobomber
most már én is kiváncsi vagyok a bl-keretedre <#vigyor1>

Sztem is jól igazoltál, és még egy jó kapust is sikerült venned, ami talán a legfontosabb. Djorou, Diaby sosem férne be, Velának kellene még pár év, Whalcott helyett ribery fasza, sagna helyett ott van eboue. Bendtner, hoyte, eduardo se nagyon jutna szóhoz. Adriano meg ennyit bõven megér, én 20-30-ért sem tudom sosem leigazolni. Csak azt nem tudom, Bl-be hogyan fogsz benevezni játékosokat, oda kellene angolok nem?
5w0rdf15h
mostmár legalább tudod mér vagy sikertelen 08-ba...pont emiatt h a keret 3/4ét lecseréled....adriano hiába szívügyed mert 08-ba és irl is egy nyomorék...

a másik meg sikeresen eladtál mindenkit akinek volt angol állampolgársága ill. Arsenal nevelés volt....blbe nem fogsz tudni kiállítani egy normális csapatot azt elõre megmondom

zorrobomber
veled vagyok, mindenki úgy igazol ahogy akar és ettõl még nem lesz bfasz

fsgh
áhh Arsenálosokkal nem tárgyalok...Adriano amúgy is szívügyem...szal inkább õ mint Eduardo.
(Megjegyzem Pandev csítpléja😄)

Na mind1 remélem majd sikerül rácáfolni a kritikákra és csinálni egy jó kis szezont😊

nah tölötm fm-et...
jólenne ha elérnék ma jan. 1 ig... szeretnék fosztogatni:Asdad

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Jo'van szegeny mar megkapta ma<#nezze><#smile>

Born to win

5w0rdf15h
ekkora baromságot 😄DDDD atyaúristen....az összes tehetséges játékost eladtad és vettél helyettük ilyen pandeveket, nyomorék mutut meg tehetségtelen bokorugrót mind adriano....uramatyám
Walcott, Bendtner, Vela csodagyerek alapból....Eduardo ezerszer jobb mind a nyomorék Adriano....Diaby tökéletes csere Fabregas mellé, Djorou szintén középsõ védõként, Sagna meg alap jobb védõ....szal ügyesen eladtál szinte minden jó játékost XD grat

Darkon
NAgyon! Mindig ez van lo 6golt egy meccsen utanna semmi raszolok megint berobban.

Born to win

Darkon
Liverpool-Celtic, Villarreal-Lyon (Celtic MU utan a Barcat is verte-.-)

Born to win

ZAráte nálad is ilyen rapszódikus?
Mert nálam Romaba nem annyira jó most.
HA gólt lõ az olyan, hogy hetekig emlegetem, de néha beleszürkül a mezõnybe.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
gratula!

én asszem hagyom mára a francba ezt a fosgurigát.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Huhhh! Nem is tudom mikor volt utoljara ilyen izgalmas meccsem. Bevallt a regi trukkom Zarate-val. 5-6meccse semmit nem produkalt 6os atlagok gol nelkul(!) meccs elott oda lett neki szolva hogy ez nagyon gyenge, erre kicsit felporgette magat. Valamint a csapatot is feltuzeltem meccs elott szinte mindenki PR-es volt.

Born to win