Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
hehe énis pont õket irányítottam 2008-as VB kvalik és maga a torna alatt :o aztán lemondtam -.- most olaszokat irányítom 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
nálam még durvább szezonokat tolt 😊))

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
na látom Te elfogadtad😊 Grat és hajrá😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
hát jah lõtt 1-2 gólt😄D

más: El kellett adnom Van Persie-t 25millió fontért....Új kihívást akart:/ szerzõdése se tartott volna már sokáig...😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
Adebayor OMFG 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
😊)) De nem fogadtam el...elég lesz az Arsenalra koncnetrálni...

fsgh
Jee kaptam új 2éves szerzõdést😄 és még 2 év haladékot hogy bajnok legyek😛😄Dd De azért mostmár jó lenne annak lenni köv szezonban😛

BBeno2
ha a sajtó mondja akkor ne higgy nekik😄

nálam volt hogy UEFA kupát nyertem a Werderrel és + 22 pottal X fordulóval a szezon vége elõtt Bundesliga nyerrtes voltam és ilyet írtak az újságok hogy Már keresik az új menedzsert a helyemre.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

fsgh
Jaa ami lemaradt...nem akarnak elvileg uj szerzõdést adni nekem...😛 szal lehet itt volt vége a kariernek, de azért hátha

fsgh
Vége Második szezonomnak az Arsenalnal...Nyertem 1 ligakupát és ennyi...😄 Mind1 fej fel és megyek tovább😛

Tabella...Szezon eleje és vége jol ment...közepén úgy kipukadt a csapat hogy csak na:S

Utolsó 7 meccsen küzdött a csapat nagyon de a Chelsea nem akart hibázni:S

Legjobb játékosom😊

És végül egy kis stat:

Gunnersboy
nemtudom te miben látod a gyenge értékeit, nem csatár hanem jobbhátvéd
minden ehhez kellõ értéke pedig megfelelõ

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

BBeno2
pff ez most hogy jött ide. megmondtam hogy szerintem a te csapatodhoz gyenge. ennyi. én szeretnék-e igy jáccani??? LOL.

Gunnersboy
szeretnél te így játszani 😊

BBeno2
sztem egy atletico-hoz gyenge. de te tudod.

Gunnersboy
azthiszem 1,5 éve igazoltam, azóta a B csapatban játszott illetve kupameccseken a nagycsapatban is néha, remélem beváltja a hozzá fûzött reményeimet 😊
José San Roman

BBeno2
BL. döntõ.:
elsõ évem a REAL-lal a 802 patch.el.

Gunnersboy
és egy kis összegzés a 2. szezonról 😊

Gunnersboy
majd jövõre <#smile>

Gunnersboy
na egy kis összefoglalo az Atl. Madrid háza tájárol:d
BLben a Celticet 5-5ös összeredmény után idegenben lõtt több góllal bucsuztattam, a következõ körben a Valenciát szintén ugyanígy 😄
az elõdöntõben pedig a Blackburnt 3-3 után idegenben lõtt több góllal 😄D
döntõ:
Atl Madrid - Barcelona

Darthmushroom
pedig kiváncsi lettem volna h mi lesz a csoportunkba!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy
najo igazábol kisebb teknikai probléma miatt vasárnap jáccuk a második meccset 😄

[/img]
A keretem az elsõ osztályra
Gunnersboy
közbe NGerivel toljuk a kupameccset, itt az elsõ, a másodikat nemsokára lejátszuk😊

Ngeri (Stuttgart) - Gunner (Schalke)

fsgh
Na ez legalább sikerült😊

fsgh
Utálom az ilyen meccseket!! Stat alapján nekem kellett volna 4-2-re nyerni:S ilyenkor persze senki se fejezi be a támadásokat...Ki is estem sztem(93.percben lõtt gól se segített...:@@@)

Darthmushroom
OFF:
Kérlek titeket katt rá
http://s2.battleknight.hu/index.php?loc=hire&ref=MTI2ODc2
remélem nem baj h kiraktam!😄

fsgh
11nap alatt játszom a Bajnokságban,Fa kupában,Liga kupában,Bl-ben...laza kis sorozat lesz:S

Ez az Osztrák bajnokság úgy ahogy van el van baltázva...semmi kupa nincs nevetséges...
Mor3llo
15 meccs, 4 kapott gól ? fújderossz 😄 gratula!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Blackburn a kupán:
rugot: 13
kapot: 8
játékos golok:
Samba 4gól
Roque 3gól
Reid 2gól
Nelsen 1gól
Bentley 1gól
McCharthy 1gól
Derbyshire 1gól

fsgh
szép, grat😊

Ha valami jólesik, akkor az ez😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
javitani unalmasabb volt, (stat alapján sok helyzetünk volt amugy nem)

Igen, az elsõ meccsen is szögletgól volt. A végén 5-2nél márcsak magamban egy "mégegy?" szót ejtettem el😄

Darthmushroom
vortob letoltuk a mecseinket! elsõ elég uncsi mecs volt számomra a 2. a szögeletek jöttek reid golja kivételével mind szöglet gol volt!

de azért gratulálok vortobnak és további sikereket!

Gunnersboy

Darthmushroom
Grat mindenkinek!

[/img]
Õ a harmadik kapusom,még lehet belõle vm!eddig szinte csak ingyenes igazolásokkal sikerült szerzödtetni,de megtérült!ennyit a szezonomról,megérte a 2év másodliga
[/img]
Ja és az eddigi érkezõk a következõ elsõosztályú szezonhoz,de igazolnom kell mindenképpen!a pénzügy is növekszik lassan!
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]Ez volna a keret
[/img]Megvan!!!végre!
Sziasztok. lenne egy kérdésem nem pont 2008assal kapcsolatban, dehát manager 😊
naszal: elkezdtem nosztalgiázni: fa premiere leaguse manager 2001 es 2002, de mindkettonel uaz a probláma: hibauzenetekkel dobál ki mindig a winbe, gondolom azert mert nem egészen xp -re lettek irva.. Erre van megoldas? keresgeltem patcheket de nem nagyon találtam
fsgh
halálcsoportból megvan a továbbjutás... Reallal nem bírtam...1-0 idegenben és 2-2 hazain:S

Darkon

Born to win

Darkon
Zamora argentin import Central-tol, 5,5M vettem ket eve szerintem jobb mint Buffon mar most jobb.(elso szezonjaba egy tizeddel jobb volt)

O se rossz ahhoz kepest hogy elso szezonja es ingyen jott a sportingtol

Ocampo nem fert be legiosok miatt ev fiatlaja lett Valencianal volt kolcsonbe

Born to win