Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Editorba feltettem a St. Pölten csapatát a 2.ligába.Amióta Détári annó odaigazolt azóta a kedvenc Osztrák csapatom.Kegyetlen vakok a játékosaim,és igazolni megint csak vakokat tudok...Remélem idén sikerül a bentmaradás,és jövõre megcélozzuk az 1-3 at
fsgh
Ismerõs...Ha szoros a meccs szinte esélyed sincs nyerni...Ha elsõprõ fölényed van akkor nyersz ha szoros akkor bemákolnak 2-3-at....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kraawz
engem elfelejtett szopatni idén.. se piros lapot nem kaptam még,se büntetõt,se 90. perces gólokat..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22

csak annyit:
miért van az, hogy egy huszáros hajrá után egálnál a gép MINDIG tud lõni egyet, és mindig 1 percre az egyenlitõ golom után...

ma is sok értelme volt betölteni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
zarate megoldja

city : newcastle 3:1
jóéjt

Darkon
En most az egeret majdnem a falnak vagtam Villareal-Portsmouth 0-1, jon a visszavago ha nem nyerunk kisse zaklatott leszek.

Born to win

fsgh
Hello sorstársam😄Dd én is csak szenvedek a 08-al😄 Arsenalall lettem éppenhogy 4. elsõ évemben:S😛

Talán idén.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
szar a forma, és jön a bayern elleni elsõ uefa csoportmeccsünk.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fsgh
õ rajta is gondolkodtam😊 Csakhát õ is került vagy 40millió fontba:S

kraawz
fingom nem volt,hogy ennek a srácnak ilyen értékei vannak egyáltalán. Riquelme , Alex , Van Der Vaart elbújhat mögötte :c

2 év elõnnyel csak pár gól elõny...

xar:ASdadas

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

McFrost
most miért nevettetsz meg?
nézd már meg a dátumokat és a végén az összesítést , assziszt nélkül

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BBeno2
nálam ilyen egy jó csatár:

hozzáteszem Vela az 😄

nézzétek az aszisztok számát is.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
hát én ennél sokkal többet várok el a csatáraimtól . minnyá mutatok egy példát.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

fsgh
csodálkozol? Inter drukker vagyok😄 Viccet félretéve sose nemzetiség szerint igazoltam...És az igazat megvalva amúgy sincs annyira sok angol az Arsenalban...

Nem tetszik, nincs egy angol se a keretbe.
Tiszta Inter Angolba:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
LOOL

Born to win

fsgh
akkor nem ha addig gyorsan nyerek pár dolgot😛

fsgh
Ennyit csinál majd Pandev is😊

De hiszek neked, nektek mert többet toltátok már a 08-al mint én sõt többet is nyertetek...

Na azt már megbeszéltük hogy hülye voltam az eladásokkal...😄 és maga a keret hogy tetszik nektek?😊 Vélemény?😄 (elõre félek😛)

Darkon
Kar volt beszurni citrom dij lesz ebbol meglasd😊

Born to win

McFrost
mondhatnék számtalan dolgot , de nem akarok okoskának tûnni , de :

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Vela-t mint mondtam nem én adtam el.

Darkon
Kolcsonbe kell oket adni az a baj tul sok ott a penz😊

Born to win

fsgh
jó hogy jöttem mi?😄 van mirõl beszélni😊

akkor vmit elbasztál Eduardoval mert az bizony kurvakevés gól...
Walcott csatár és 2 év mulva uti összes csatárodat.
Vela is...:o

fsgh
akkor lettem volna az ha megtartom õket...Még mindig nem érzem úgy hogy az értük kapott pénz kárba ment volna😊 majd meglátjuk...

McFrost
rövidebben Bfasz

fsgh
😄 Bendtner hogy vagy hova férne be Adebayor,Mutu,Pandev,Adri csatársorba?😊

Eduardo dettó...tavaly adtam neki 15meccset plusz sokon csere volt aztán lõtt vagy 4 gólt..

Walcott szintén nem fér el😛 (féltem ezt leírni😄)így is sokan vannak
középpályán😊

MENTSÉGEMRE szóljon hogy Vela-t nem akartam eladni😊 csak az elnök elfogadta helyettem-.- (én több pénzt kértem volna érte...:S) Bendtnert is elfogadták helyettem bár én is elfogadtam volna😄

kraawz
bendtner
eduardo da silva
djourou is rohatt jó védõ

walcotott már mondani sem merem.
diabyiért is kár,sagna is kva jó jobb szélsõ.
röviden mindent elbasztál 😄

Bendtner, Diaby, Eduardo, Vela, Walcott, Mérida

ennyi sztem elég
Eduardo már most jobb mint Adriano, Walcott meg Vela isten lesz. Szal ezek kb.

kraawz
én a taktik guide helyett fmportalra 2 taktikát csináltam,hát hogy is mondjam...Eddig menedzseri pályafutásom alatt a legjobb lett,benne van minden tudásom,ami azért akad Nincs az a csapat,aki ellen ne lenne esélyünk. Szépen játszik a csapat,eredményesen, és ez még csak az elsõ év.

<#wink>

fsgh
csítpléják kíméljenek-.- Mondom én aki leigazoltam Pandevet😄

mind1 így verek meg mindenkit!

am Vela-n kívûl kik azok a nagy isten pléják?😄 meséljétek már el😊

Darkon
Ezt megusztuk. Persze Port. megvan utanna konnyusulyu ellenfelek v. Liver v. Juve
MU-t kiejtette a Celtic <#nyes>

Born to win

kraawz
akk egy véleményen vagyunk 😄

kezdésként vmi 60 misi

McFrost
az eladottak között 7 csítpléja van, balfasz vagy -.-

djourou,vela,bendtner-t eladtad hát grat....

ARSENAL&POKER

Darkon
Azert ott befigyel 40millo font deficit<#wow3>. Atigazolasra mennyit adnak altalban?

Born to win

kraawz
<#fejvakaras>

mivel nem 1x évesen kéne kezdõként játszatni😊

ded te mentésed azt csinalsz amit akarsz

fsgh
csodagyerekek lósz@rt se csináltak meccseken. Már bocsánat:S

Tapasztalt, már bízonyított labdarugókban jobban bízok.

#14412: Köszi😊

háát, ez elég vicces... 1 angol sincs a keretben.
minimum 5 csodagyereket eladtál..
<#szomoru1>

McFrost
Mensah

fsgh
Télen be kéne ruházni 1 középsõ védõre is mert most arra nem igazán futotta...:S

fsgh
akkor itt van pár kép😊

Õk jöttek:

Látszat ellenére nem volt ennyi átigazolási pénzem...csak eladtam a csapatból a nem használt pléjákat...

És végül akkor a keret:

elég izmosra sikeredett szerintem, remélem idén már ott leszek az elsõ 2 helyen😊

kraawz
almunia 9es..

fsgh
Adriano😛 igen az Interbõl😄

kraawz

palacio 4 góljából egyet adtak meg. Egész meccsen jobbak voltunk, 2 percre éreztük a kaput. A négy nagy ellen szereztünk 7 pontot. ( liverpool 1:1,chelsea 3:1)

GTheo
Grat, de visszacsúsztál 😞 Mondjuk én tudom milyen nehéz tartani ilyen szintû csapattal, Tottenhammel 3-4 mentésem is volt, 1x sikerült bajnok lenni, a másik 2-3ban ált 3-5 hely körül az elsõ évben.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zyndar
Egy menyuverés mindig szép. Fõleg városi derbin. <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi