Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecoh
BL csoport:

Kieséses szakasz:

Bayern Munich - Liverpool 1-2
Liverpool - Bayern Munich 2-2

Liverpool - AFC Ajax 1-0
AFC Ajax - Liverpool 0-2

Liverpool - Manchester UTD 1-0
Manchester UTD - Liverpool 2-1 idegenben lõtt góllal.

Döntõ:

Most a holt szezonban megpróbálom egyben tartani a csapatot.(Carragher és Riise ment) többiek maradtak illetve fiókcsapatként a Mallorca-val kötöttem szerzõdést. A többit majd meglátjuk <#smile>

További szép játékot mindenkinek!

üdv!.: fecoh

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
AViszont vígasztalódtam a Liga, F.A és BL megnyerésével.

Liga kupa:

Liverpool - Norwich City 4-1
Preston - Liverpool 0-1
Sheffield UTD - Liverpool 0-5
Liverpool - Tottenham 0-0
Tottenham - Liverpool 0-2

Döntõ:

F.A. kupa:

Sunderland - Liverpool 0-4
Liverpool - Wigan Athletic 4-1
Aston Villa - Liverpool 0-2
Bolton Wdrs - Liverpool 2-4
Liverpool - Newcastle UTD 4-2

Döntõ:

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Sziasztok managerek!

Végigment a 4-ik szezon is felemás érzésekkel. Elõszõr sikerûlt begyûjteni az összes kupát(kivétel klubV😎. Viszont a PL címvédése minden erõfeszítésem ellenére képtelenség volt hozni az ágyúsok hihetetlen szériájának köszönhetõen(grat nekik)

A Charity Shield végre sikerûlt elhódítani:

A Premier League viszont fej-fej mellett haladt végig köztem és az Arsenal között. Jogosan bíztam ,hogy a vége elött 2 fordulóval 1 pont fural hozom a bajnokságot. Nekem a MU idegenben 1-1 és a Blackburn idegenben 2-0 siker ellenére az ágyúsok hoztál mindkét idegenbeli meccsüket, MU ellen 2-0 és Cheslea ellen 4-0... no comment. Így 1 pontal lecsúsztam a dobogó legfelsõ fokáról. Nem gondoltam volna ,hogy idegenben a két õsi ellenfélt simán legázolják az ágyúsok <#wow2>

Y\'oull Never Walk Alone

Darthmushroom
1 mecs, elsõnek vertünk nagyot:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
igazolásaim az uj szezonra:

Darthmushroom
hát 3gyára bõvitik elsõnek még kis osztályba voltunk 15ülöhelyel bõviteték valahol van is itt forumon kép! utána tavaly aszem 1500zal, most meg ez ugy nagyobb bõvités!

Utley: majd irok kb mennyien lesznek az Upton Parkba

GTheo
Hányadszorra bõvítik? Nekem amikor a PLbe feljutottam akkor bõvítették 10ezerrel, de elõtte, utána semmi 😞
#14895 vki ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nagyon mész velük 😊 Én tavaly nyomtam velük,de a div 2-nél megtört a lendület...Kiváncsi vagyok biztos lesz vagy 20.000 emberke az Upton Parkba
Darthmushroom
végre nagyobb bõvités mondjuk még igy kb 11e lesz a stadionunk de legalább az upton park az jó!!!😄😛

GTheo
Munkavállalásinál a "nagy"válogatott meccsek számítanak csak vagy az utánpótlás meccsek is? Lulinha távozni szeretne, megkérem az árát, és ha meg is adná vki megvan az utódja, Alex Nimo, amerikai srác, 21 éves, 142/170, 73/83-as ratinggal 😊 [ Lulinha most 73/76os, jobbfutót játszik, középre nem fér be, ott Tales az úr 😊 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

háát igen kijött a tudásbeli egyezésünk kardocskával:Asdadasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
nah Olykával letoltuk a meccseinket 😊)) miket makkolt a kis geci :Asdadsad
1. meccs:

2. meccs:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
<#vigyor3><#dumcsi>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
palacio papa aprít 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
jövõre eléri a csúcsot lloris.. richards.. corluka.. eduardo.. javi martinez .. gyan .. farfán.. mi lesz itt 😊

kraawz
2 meccsen is 4-4et szórt egymaga. Aztán mindenki heaps praise on Elano , Red Hot elano ezt meg azt csinált.. és rajtamaradt 😄

Darkon
Amugy miert lett "red hot"???

Born to win

Darkon
Ilyet ide irni!

Born to win

fsgh
linkelted nálam egyenlõ= betetted volna képként. Nem úgy linkelni hogy hazudsz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

thx
Mor3llo
Fifa manager...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kraawz
mért linkeltem volna?

kiegyenlített meccs, júlio césar benyalt egyet, lloris nem 😊 am kösz

Hi!!
Olyan foci manager játékot keresnék amelyikben te tudod a stadiont is igazgatni...
Tudtok segíteni?
fsgh
ezt a meccset fordított esetben vörös fejjel linkelted volna, hogy csal a gép!?😄😛

Amúgy grat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

😄tényleg
Mindegy, ma már nincs kedvem hozzá, kezdõdik a Jóbarátok. 😄
De holnap pótolom akkor.

fsgh
Hát nem is a 2 szép szememért jöttek😄DDASDA

kraawz
lloris egy isten egész szezonban eddig 😊

bubu13
boccs de minek kell a photosop a képekhez painttel is megtudod csinálni

EEE 1899

bubu13
Hy all!
Folytattam a Newcastle-ös mentésem a bajnokságban 8. vagyok lehetne jobb is de a kapusok nem remekelnek.Fa kupában a döbtõbe jutottam ott a Liverpool lesz az ellenfelem.Majd hozok képeket.

EEE 1899

Hi!!
Olyan manager játékot keresnék amelyikben te tudod a atadiont is igazgatni...
Tudtok segíteni?
Szevasztok!

Folytattam ma a QPR-rel, vége felé közeledik már a nyári átigazolási idõszak 2009ben, én már nem is tervezek több új játékost.
Õk érkeztek idén nyáron:
Carrizo - Lazio - 5,75M eur
Barnes - Derby - 3.4M eur
Hoyte - Arsenal - 3.8M eur
Andreasen - Fulham - 11.75M eur
Fernando - Bordeaux - 9.5M eur
+ néhány fiatal, köztük a magyar csodagyerek 😊
Távoztak is páran, de nem volt köztük jelentõs, de vinnék a fél támadó soromat, egyelõre senkiért nem kaptam megfelelõ ajánlatot.

Amúgy meg fél lábbal már a BL-fõtáblán vagyok, a 3. selejtezõkör 1 meccsén hazai pályán 4-1re vertem a Benficát (isteni Gignac mesterhármas), innen már illik bejutni a csoportkörbe.

Képeket most sajnos nem tudok mutatni, mert szarakszik a photoshop, de majd talán pótolom.

Ja, és Grat mindenkinek! 😊

Összevásárolt csapat szagot érzek 😄

fsgh
Most ez a kezdõ 11-em.

Darthmushroom
na befejeztem elsõ szezonom a premier ligába! elég jol sikerült simán bent maradtunk! fa kupába elõdöntöig menteltünk! jövöre szeretnék uefakupás helyet elérni ha nem sikerül akkor valamelyk kupát megnyerni!

én sem vagyok, mert szerenád van :S 😄

Mor3llo
ez mekkora kec 😄DDDD

Darkon
Meg jo hogy az ars poetikadat is felnagyitotta<#hehe>

Born to win

Mike94
az jó, én kapásból nem leszek akk

kraawz
egy nak lemaradt 😊

kraawz
FELHÍVÁS az ötös szintû fórumtagok!

Mivel több hete nem volt gyûlés,és senki nem tud intézkedni,ezennel az e heti gyûlést 2008. április 25-re(péntekre) meghirdetem, 21.00kor. Aki teheti,legyen 😊

Mor3llo
Feltöltöttem a második meccset.Érdemes megnézni Zidan 2. gólját.Nem mindennap látni ilyet szvsz😊
2.meccs, Zidan-show

Darthmushroom
grat mind2nek! jo mecsek lehetek

Mor3llo
fsgh(shaktar)-lederhose(hsv)
1. meccs:

2. meccs:

Gratulálok!

fsgh
betöltöttem picit: Chelsea is megvan😊

StephenKing
Kösz!! Kipróbálom aztán majd tudósitok az eredményrõl!<#nezze>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kraawz
<#worship>

kraawz
röviden.. a hazai ellentéte legyen 😄

a mentalitás úgy 12-13 körül,épp hogy támadó.
A tempó gyors legyen. Rövid passzokkal el tudod dugni a labdát, én speciel kontrára játszik idegenben,szóval mixeden van. A szûk játék elõnye, hogy nehezen feltörhetõ hátul a védelmed,de elõre techinkás játékosok kellenek,akik megoldják kis területen. Ha szélesen vagy, akk elõre kevésbé techinkás,inkább gyors emberek kellenek,viszont akkor hátul nyílsz ki. Szal erõs és techinkás emberekkel narrow, gyorsakkal wide. A letámadás szinte maxon van,és emberefogást játszass idegenben. Szal amint megkapja az ellen a labdát,máris támadják le,és ha megvan, A szerelés normál . Könnyû szerelésnél könnyen elmennek,nehéznél meg a játékot tördeled állandóan,és kva idegesítõ 1 büntetõvel kikapni. A creative freedom is lehet 10es körül, védõknek alacsony , középpályán magasabb.. De ha gyors kontrára játszol, akk inkább ne trükközgessenek. Ennyi kb 😊

Pedig a parma angyon fogatkozott meccs elõtt! 😊

BBeno2
én teljesen megvagyom elégedve a miniscout-tal nem kell tudnom milyen lesz a rank-ja ha felnõ mert tudom befolyásolni ha jól edzem õt...

ráadásul én nagy adatbázissal átlag 10 bajnokság 10 másodosztályáig megyek + alapcsapat harmadosztály.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

StephenKing
Sziasztok! Egy kis segítség vagy ötlet kellene. A Plymouth-al nyomom az angol championship-ben egy sima 4-4-2-es taktikával gyors szélsõkkel zónavédekezéssel, hazai pályán minden szép és jó szinte bármelyik más csapatot verem több góllal viszont idegenben mintha elfelejtene a csapat focizni mindenki összevissza kóvályog nincs labdaszerzés nem tudnak két normálisat passzolni és már az is nagy szó ha eljutunk az ellenfél kapujához és persze igy mindig vereség a vége Sokmindent próbáltam már de eddig semmi sem vált be, próbáltam két védekezõ középpályással védekezõ taktikával de semmi javulás próbáltam szoros emberfogással full letámadással de igy se lettek jobbak és még sorolhatnám a próbálkozásaimat. Azt kérdezném hogy kinek van valami ötlete tapasztalata hogy idegenben mi a jó taktika??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!