Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kieséses szakasz:
Bayern Munich - Liverpool 1-2
Liverpool - Bayern Munich 2-2
Liverpool - AFC Ajax 1-0
AFC Ajax - Liverpool 0-2
Liverpool - Manchester UTD 1-0
Manchester UTD - Liverpool 2-1 idegenben lõtt góllal.
Döntõ:
Most a holt szezonban megpróbálom egyben tartani a csapatot.(Carragher és Riise ment) többiek maradtak illetve fiókcsapatként a Mallorca-val kötöttem szerzõdést. A többit majd meglátjuk <#smile>#smile>
További szép játékot mindenkinek!
üdv!.: fecoh
Y\'oull Never Walk Alone
Liga kupa:
Liverpool - Norwich City 4-1
Preston - Liverpool 0-1
Sheffield UTD - Liverpool 0-5
Liverpool - Tottenham 0-0
Tottenham - Liverpool 0-2
Döntõ:
F.A. kupa:
Sunderland - Liverpool 0-4
Liverpool - Wigan Athletic 4-1
Aston Villa - Liverpool 0-2
Bolton Wdrs - Liverpool 2-4
Liverpool - Newcastle UTD 4-2
Döntõ:
Y\'oull Never Walk Alone
Végigment a 4-ik szezon is felemás érzésekkel. Elõszõr sikerûlt begyûjteni az összes kupát(kivétel klubV😎. Viszont a PL címvédése minden erõfeszítésem ellenére képtelenség volt hozni az ágyúsok hihetetlen szériájának köszönhetõen(grat nekik)
A Charity Shield végre sikerûlt elhódítani:
A Premier League viszont fej-fej mellett haladt végig köztem és az Arsenal között. Jogosan bíztam ,hogy a vége elött 2 fordulóval 1 pont fural hozom a bajnokságot. Nekem a MU idegenben 1-1 és a Blackburn idegenben 2-0 siker ellenére az ágyúsok hoztál mindkét idegenbeli meccsüket, MU ellen 2-0 és Cheslea ellen 4-0... no comment. Így 1 pontal lecsúsztam a dobogó legfelsõ fokáról. Nem gondoltam volna ,hogy idegenben a két õsi ellenfélt simán legázolják az ágyúsok <#wow2>#wow2>
Y\'oull Never Walk Alone
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utley: majd irok kb mennyien lesznek az Upton Parkba
#14895 vki ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kiegyenlített meccs, júlio césar benyalt egyet, lloris nem 😊 am kösz
Olyan foci manager játékot keresnék amelyikben te tudod a stadiont is igazgatni...
Tudtok segíteni?
Amúgy grat😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mindegy, ma már nincs kedvem hozzá, kezdõdik a Jóbarátok. 😄
De holnap pótolom akkor.

Folytattam a Newcastle-ös mentésem a bajnokságban 8. vagyok lehetne jobb is de a kapusok nem remekelnek.Fa kupában a döbtõbe jutottam ott a Liverpool lesz az ellenfelem.Majd hozok képeket.
EEE 1899
Olyan manager játékot keresnék amelyikben te tudod a atadiont is igazgatni...
Tudtok segíteni?
Folytattam ma a QPR-rel, vége felé közeledik már a nyári átigazolási idõszak 2009ben, én már nem is tervezek több új játékost.
Õk érkeztek idén nyáron:
Carrizo - Lazio - 5,75M eur
Barnes - Derby - 3.4M eur
Hoyte - Arsenal - 3.8M eur
Andreasen - Fulham - 11.75M eur
Fernando - Bordeaux - 9.5M eur
+ néhány fiatal, köztük a magyar csodagyerek 😊
Távoztak is páran, de nem volt köztük jelentõs, de vinnék a fél támadó soromat, egyelõre senkiért nem kaptam megfelelõ ajánlatot.
Amúgy meg fél lábbal már a BL-fõtáblán vagyok, a 3. selejtezõkör 1 meccsén hazai pályán 4-1re vertem a Benficát (isteni Gignac mesterhármas), innen már illik bejutni a csoportkörbe.
Képeket most sajnos nem tudok mutatni, mert szarakszik a photoshop, de majd talán pótolom.
Ja, és Grat mindenkinek! 😊
Mivel több hete nem volt gyûlés,és senki nem tud intézkedni,ezennel az e heti gyûlést 2008. április 25-re(péntekre) meghirdetem, 21.00kor. Aki teheti,legyen 😊
2.meccs, Zidan-show
1. meccs:
2. meccs:
Gratulálok!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
a mentalitás úgy 12-13 körül,épp hogy támadó.
A tempó gyors legyen. Rövid passzokkal el tudod dugni a labdát, én speciel kontrára játszik idegenben,szóval mixeden van. A szûk játék elõnye, hogy nehezen feltörhetõ hátul a védelmed,de elõre techinkás játékosok kellenek,akik megoldják kis területen. Ha szélesen vagy, akk elõre kevésbé techinkás,inkább gyors emberek kellenek,viszont akkor hátul nyílsz ki. Szal erõs és techinkás emberekkel narrow, gyorsakkal wide. A letámadás szinte maxon van,és emberefogást játszass idegenben. Szal amint megkapja az ellen a labdát,máris támadják le,és ha megvan, A szerelés normál . Könnyû szerelésnél könnyen elmennek,nehéznél meg a játékot tördeled állandóan,és kva idegesítõ 1 büntetõvel kikapni. A creative freedom is lehet 10es körül, védõknek alacsony , középpályán magasabb.. De ha gyors kontrára játszol, akk inkább ne trükközgessenek. Ennyi kb 😊
ráadásul én nagy adatbázissal átlag 10 bajnokság 10 másodosztályáig megyek + alapcsapat harmadosztály.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!