Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
túl nagy a mentésed, nemtudod már használni a scoutot hozzá, ajánlom további használatra a mini scoutot

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sziasztok!lenne egy kérdésem nem megy a genie scout a mentés betöltésénél vmi olyat ír ki hogy Data file seems to be corrupt. Wanted to read 4 byte, could only read 0 bytes.Pls Segítsen valaki!!!!
Ehez képest újra megcsináltad 😄

ok köszi! jobban figyelek! 😊[url=]...
Mike94
jaja, de a döntõn is látszott h te vag a jobb 😊
hónap ifije Garay lett, én meg a hónap menedzsere 😊
4meccsbõl 4et nyertem 😊

Mike94
öklözési hajlam :-c

kraawz
20x ifi válogatott, 18 éves srác nem kap wp-t :c

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
sg.hu linket vedd le elejérõl legközelebb

[url=]...
[url=]..
kraawz
hát,a két döntõs 😊

Mike94
megy ez 😊
de nekem is 😊

fsgh
<#eljen><#eljen>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kraawz
KILLING SPREE

kraawz
accept

Mike94
én elfogadom 😊

sztem megérthetõ 😊

bár ezt nem csak az én tisztem eldönteni

részemrõl oké

Gunnersboy
nemtom Capello nézed e a topikot vagy valami, de nem indul el az FMem, úgyhogy ujra kell letöltenem, így nemhiszem hogy adott határidõn belûl letudom játszani a kupa 2.fordulójának a 2. meccsét amire kivan írva :sss

megoldható egy halasztás? 😞
vagy ha valamelyik 5ös szintû tudna választ adni megköszönném, de ha nemfogadjátok el indoknak akkor a 3 pontot megkaphatja NGeri

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Nem tudom mi van ma, újoncként aprítunk

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mike94
thx 😊
hát elsõ 4 meccsemen kapásból kikaptam 😞 most elõzõ fordulóba nagy nehezen nyertem és most MU ellen, 14. helyre kapaszkodtam fel 😊
így játszanánk minden meccsen simán BL-s helyen lennék 😊

fsgh
látom Te is MU-t vertál 4-1-re😄 De Te kisebb csapattal szal nagy respect😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mike94
hát Andrew Taylor, O'Neil, Wheater, Young és Cattermole ha kell belép (Cattermole ha 3csatárról visszaállunk kettõre akkor pl bejön) és Bent rotálódik

zyndar
Gratu! <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
grat hanyadik vagy amugy?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Nemes bosszú <#vigyor1>

kicsit szoros lett a vége, de csak megvan elsõ évben a feljutás 😄DDDD

myl0
A Ligakupa döntõjében a csapat a Portmouth elleni 3-1es gyõzelem után. Az ellenfél a Cselzi lesz.

fsgh
Visszakapták😄 Multkor ugye megvertek 5-2-re...

zyndar
Grat. Hány angolod maradt, aki játszik is?

Mike94
nah kezdeti "botladozások" után kezdenek ráérezni a srácok 😊

myl0
Szép napot és grat mindenkinek!
Egy kis helyzet jelentés a Liverpool háza tájáról.
A PL féltávhoz érkezett és az Arsenal vezeti 49 ponttal, mi a 2. helyen állunk holtversenyben a Cselzikvel 39 ponttunk van.
UEFA: 1. fordulóban a skót Iverness-t búcsúztattuk 6-1es összesítéssel.
Aztán a Palermoval, a Spartak Moszkvával, a Hajduk Splittel és a CSZKA Szófiával kerültünk egy csoportba. Ebbõl a csoportból 1. helyen mentünk tovább ugy h nem találtunk legyõzõre a következõ körben a Real Zaragoza lesz az ellenfél.
Új játékosok: Az új játékosok közül Agüero esete felettéb érdekes.
Az elsõ 5 tét meccsén nem lõtt gólt. Aztán talált egy gólt valami kis csapat ellen ez után 11 meccsen mindössze 4 találatot jegyztett. Gondoltam egyet leraktam a tarcsiba 3-4 meccsre. Amikor visszatért a Cselzit az õ 3 góljával vertük 3-2re. Aztán a Blackburn ellen 2 gólt szerzett, majd az Everton ellen is betalált. Remélem igy is marad. Az FA kupában az eõdöntõben vagyunk. A Portsmouth lesz az ellenfél.
Az FA kupában most volt az elsõ meccsünk az Ipswich ellen 1-1 lett:S
További jó játékot.

zyndar
Üdv Urak!

<#fejvakaras>

fsgh
jó én nem vagyok Realos.

szerk: Igaz megvettem Kaka-t Interesként... xd

Pl Inter játékost nem szívesen vennék...nem akarok belenyulni a keretükbe...

BBeno2
oké mongyuk én elvbõl nem veszek barca palyát. nemhogy Dinnyét.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

srácok, a szürke mezeket hogy is lehet kiszedni?
fsgh
Jajj most miért nem élhetem ki magam?😄 Mindenki jön komolykodni itt ez csak 1 gém😊

BBeno2
hát bazzeg te kiadtál egy szaros dinnyéért 20 M FONTOT aki ráadásul 30 éves??? jól átba..ott a barca... Etooval is ...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

fsgh
Montolivot most adta el az elnök...Kurv@ száját...:S

Bár sokan voltunk már ott a középpályán...

fsgh
Mert kibaxott olcsók a sztárok😄DDd De csak õk ketten jöttek ebben az átig szezonban és más nem is jön már...

#14813: Sarki csöves olcsoé jött😄 heti fizetésnek beérte 1kiló kenyérrel és 2üveg pálesszel is😄DDd

5w0rdf15h
össze-vissza vásárol....már a sarki csövesnek is szerzõdést ajánlott szvsz :dd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mért akarod megvenni az egész barcát? 😄DDDDD
fsgh
😞

fsgh
NANE!!! Messinek 40M fontos elengedési záradéka van?😮O

Bár õ nem hinném hogy akarna jönni:S

fsgh
Nem is öregek!! Õk hozzák a rutint a csapatba😄Ddd

(5db 180PA-s 16-17 éves kölök lapul a tarcsiba szal el van már itt tervezve a fiatalok beépítése is😛)

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
De sokan fognak köpködni... De megmutatom😄
2 akkora igazolásom volt!!

Ronaldinho!(20M Fontért!!!)Gondolom a kora miatt engedték ilyen olcsón.(a Barca csak 7. volt a bajnokságban...)

És ha már a Barca kiárusítást tart az idõsebb pléjákból akkor itt van õ 27M fontért!!!

Henry náluk 32évesen már szinte ingyen jönne😄Ddd de õ már nem kell...

fsgh
mit nem kapok?😄 Teljesen jól megy a gém^^ Na csak hogy leesen az állatok(nekem is leeset mikor jött:o) Mutatok olyan igazolást olyan olcsón hogy bexartok😄

Darkon
Ezert nem kapsz "zsilike dijat" azt tudod ugye?😛

Born to win