Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
hónap ifije Garay lett, én meg a hónap menedzsere 😊
4meccsbõl 4et nyertem 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
bár ezt nem csak az én tisztem eldönteni
részemrõl oké
megoldható egy halasztás? 😞
vagy ha valamelyik 5ös szintû tudna választ adni megköszönném, de ha nemfogadjátok el indoknak akkor a 3 pontot megkaphatja NGeri
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
hát elsõ 4 meccsemen kapásból kikaptam 😞 most elõzõ fordulóba nagy nehezen nyertem és most MU ellen, 14. helyre kapaszkodtam fel 😊
így játszanánk minden meccsen simán BL-s helyen lennék 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Egy kis helyzet jelentés a Liverpool háza tájáról.
A PL féltávhoz érkezett és az Arsenal vezeti 49 ponttal, mi a 2. helyen állunk holtversenyben a Cselzikvel 39 ponttunk van.
UEFA: 1. fordulóban a skót Iverness-t búcsúztattuk 6-1es összesítéssel.
Aztán a Palermoval, a Spartak Moszkvával, a Hajduk Splittel és a CSZKA Szófiával kerültünk egy csoportba. Ebbõl a csoportból 1. helyen mentünk tovább ugy h nem találtunk legyõzõre a következõ körben a Real Zaragoza lesz az ellenfél.
Új játékosok: Az új játékosok közül Agüero esete felettéb érdekes.
Az elsõ 5 tét meccsén nem lõtt gólt. Aztán talált egy gólt valami kis csapat ellen ez után 11 meccsen mindössze 4 találatot jegyztett. Gondoltam egyet leraktam a tarcsiba 3-4 meccsre. Amikor visszatért a Cselzit az õ 3 góljával vertük 3-2re. Aztán a Blackburn ellen 2 gólt szerzett, majd az Everton ellen is betalált. Remélem igy is marad. Az FA kupában az eõdöntõben vagyunk. A Portsmouth lesz az ellenfél.
Az FA kupában most volt az elsõ meccsünk az Ipswich ellen 1-1 lett:S
További jó játékot.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
szerk: Igaz megvettem Kaka-t Interesként... xd
Pl Inter játékost nem szívesen vennék...nem akarok belenyulni a keretükbe...
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Bár sokan voltunk már ott a középpályán...
#14813: Sarki csöves olcsoé jött😄 heti fizetésnek beérte 1kiló kenyérrel és 2üveg pálesszel is😄DDd
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bár õ nem hinném hogy akarna jönni:S
(5db 180PA-s 16-17 éves kölök lapul a tarcsiba szal el van már itt tervezve a fiatalok beépítése is😛)
sp_3960_90.jpg)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2 akkora igazolásom volt!!
Ronaldinho!(20M Fontért!!!)Gondolom a kora miatt engedték ilyen olcsón.(a Barca csak 7. volt a bajnokságban...)
És ha már a Barca kiárusítást tart az idõsebb pléjákból akkor itt van õ 27M fontért!!!
Henry náluk 32évesen már szinte ingyen jönne😄Ddd de õ már nem kell...