Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mini scout-ot hogyan lehet mûködésre bírni?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
szerintem nincs miért szégyenkeznünk... az is emberfeletti dolog volt, hogy a a negyedik szezonban idáig eljutottunk... 😄
gondolkodtam én is amatõr csapaton csak nemtudom hogy mikor változik meg a klub státusza mert anélkül fölösleges:c
(jóideje managerezek de ilyen izgalmas és szakmailag kemény idényem soha semelyik csapatnál nem volt)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Amatõr csapat lévén sem a játékosok, sem a szakmai stáb nem kap fizetést, profi szerzõdéseket nem tudunk kötni, átigazolásra nincs pénz (a klubkasszában kb 10.000 font van összesen), bérleteseink száma körülbelül 100 fõ (az átlagnézõszám optimista becslések szerint 800 fõ), a szakértõk az utolsó helyek valamelyikére várnak. Egyedül a 4-5000 nézõ befogadására alkalmas Can Misses "stadionra" nem lehet panasz.
Mindezek ellenére nem gondoltam meg magam és óriási kutatómunkába kezdtem. A média és technika minden formáját felhasználva elkezdtem olyan játékosok után kutatni, akik alsóbb osztályban játszanak, ugyanakkor profi múlttal rendelkenek, mindendemellett hajlandóak csatlakozni hozzánk és segítségünkre lehetnek. Franciaországi utam során csak pár hetem volt arra hogy a kiszemelteket élõben is megtekintsem. Többségében sikerrel jártam, annak ellenére, hogy fizetést nem garantálhattam nekik, csak egy esetleges prémiumot feljutás esetén (amit a TV-s jogdíjakból szándékoztunk meríteni). Ilymódon csatlakozott hozzánk az ex-strasbourgi Teddy Bertin (késõbbi csapatkapitányunk), illetve a korábban Nantes-Marseille-Rennes csapataiban profiskodó Jocelyn Gourvennec, a Nancy-Ajaccio csapataiban megfordult Michael Marquet és további 7 francia játékos.
Az egyik legnagyobb fogás mégis a Valencia-Villareal-Zaragoza tartalékcsapataiban is szerepelt Dani Garcia volt.
A szezon folyamán végig a tûzvonalban voltunk, a körbeverések és szoros élmezõnynek köszönhetõen a végjáték fantasztikusan izgalmasra sikerült. A Hospitalet csapata kiemelkedett a mezõnybõl, így már több fordulóval a vége elõtt megnyerte a B3-as csoportot. A további 3 rájátszást érõ helyért azonban 4 csapat folytatott ádáz küzdelmet: a Lleida, az Alicante, a Terrassa és Mi!
Mini-tabella az utolsó bajnoki forduló elõtt:
1. Hospitalet 89 pont
2. Lleida 77 pont
3. Ibiza-Eivissa 75 pont
4. Alicante 74 pont
5. Terrassa 74 pont
6. Alcoyano 72 pont
A mérkõzés nem a mi szánk íze szerint alakult, mert Maikel duplájával a féliben 2-0-ra vesztésre álltunk. Az öltözõben aztán rendesen leordítottam a srácokat, és számon kértem rajtuk az elképzelés nélküli játékot. Miközben egyfolytában kaptam a híreket a többi pályáról, tudtam hogy a tûzzel játszunk, de a fiúkkal nem közöltem az aktuális eredményeket:
Félidõben Alcoyano - Terrassa 1-1, Villajoyosa - Lleida 1-0, Alicante - Castelldefels 1-0
Jóval motiváltabban mentünk ki a második félidõre, ahol elõbb szerencsénk volt (kihagyott büntetõ hazai oldalon) majd a 66' percben Marquet góljával szépítettünk. 70' perc: Dani Garcia gólja az egyenlítést jelentette, 2-2. Bravó!
A 72. percben a lehetõ legrosszabb hír érkezett - a Terrassa vezet az Alcoyano ellen, így majd' 20 perccel a mérkõzések vége elõtt leszorultunk a rájátszást erõ elsõ 4 helyrõl. Közben Alicante - Castelldefels 2-0, Villajoyosa - Lleida 2-0. Egyetlen választásunk maradt tehát: megnyerni a mérkõzést. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül és beszóltam a fiúknak a pályára; "Gol o muerte!". A fiúk pontosan értették mire célzok és rátettek még egy lapáttal.
A 77. percben aztán Marquet buktatásáért büntetõhöz jutottunk, a labda mögé a csapatkapitány Bertin állt és...
Fordulatos meccsen túlteljesítettünk, még akkor is ha kikaptunk:
A mérkõzésen felbillent a pálya, momentumunk alig volt, mégis valami olyat láthatott 4000 szurkolónk (!), amiben csak titkon reménykedtünk:
Fortuna tehát nem eresztette el a kezünket, így a csodával határos továbbjutás után készülhettünk a playoff döntõjére a Lorca csapata ellen. Az esélyek akárcsak a Burgos ellen. Idegenbeli mérkõzésünket egy 85' percben lõtt Marquet góllal döntetlenre mentettük (1-1), így már egész jó esélyekkel indultunk neki a hazai visszavágónak (4x odds a gyõzelmünkre). Hihetetlen, hogy mennyire erõsek lettünk mentálisan, mennyire fontos pillanatokban tudtunk eredményesek és higgadtak maradni - köszönhetõen a tapasztalt játékosoknak.
Elérkezett a sorsdöntõ nap, a klub 13 éves fennállásának eddigi legfontosabb mérkõzése. Az 4000-es 'stadionban' telt ház én pedig csak annyit mondtam a fiúknak; tegyenek egy amatõr csapatot profivá, játszanak a szurkolókért és ne felejtsék mennyi küzdelem árán jutottak el idáig. Senkit nem kellett motiválni..
Természetesen a 0-0-ás eredménnyel mindenki kiegyezett volna a mérkõzés elõtt. Én is. Így aztán a csapat 4-2-3-1 hadrendben állt fel, két szûrõvel, egy csatárral, abszolút bunkerfocira berendezkedve. Egyetlen esélyünk az volt ha megöljük a focit és realizáljuk a 0-0át. Amire -mindenki tudja- hogy nem lehet játszani. Nekünk muszáj volt. A 32. percben mégis mi szereztünk vezetést Dani García révén... ám les miatt anulálták a találatot. A félidõben emlékeztettem a fiúkat: csak 45 percet kell kibírni!
Ehhez méltóan tisztességgel védekeztünk, és lemondtunk a góllövésrõl, arról amit egész szezonban mindenkinél jobban és hatékonyabban csináltunk. A Lorca védelme túl szilárdnak bizonyult. Az utolsó 10 percben már 4 csatárral rohamozták a kapunkat, de komoly lehetõségig így sem jutottak, egyszerûen nem hagytuk õket játszani. 90 perc alatt összesen 3 kaput eltaláló lövés, alapesetben rémálom a szurkolóknak, ám nem itt és most miután lefújták a mérkõzést!
A mérkõzés után megkezdõdött a fiesta a Can Missesben
A sajtóban természetesen hõsökként ünnepeltek minket mindamellett hogy erõs kritkával illették a 0-0ás antifocinkat.
Elsõ rövid nyilatkozatomban csak annyit tudtam mondani a pezsgõtöl részegülve - és vígasztalva a lorcai játékosokat - "Todos pueden miss en Can Miss' '" /avagy/ "Everbody can miss in Can Miss' "
Irány a másodosztály ahol Isten segítsen minket! (ott már Fortuna sem lesz elég)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nb2 kelet: Nyíregyháza
Nb2 nyugat😄unaújváros
Bl:Inter
Uefa kupa:Aston Villa
Magyar kupa: Sopron
naon megosztotak a golokon a játékosok. de a golpassz király 14-vel Majkowski lett. A csapat a 2. legtöbb golt rugta mivel az utolsó 2mecset nem vettük komolyon, de azért késõbb lesz kép szezon végén mennyi golt löttünk. Viszont a legkevesebb golt mi kaptuk (32). 7büntetöt kaptunk és 12gólunk volt szögletbõl, közvettetbõl 9 és 4 szabadrugás gólunk volt. 11. legkevesebb sárgát kaptunk (40) és a Kaposvárral együtt nekünk nem volt pirosunk csak. Ezek az adatok csak a bajnokságra igazak. Ebbõl szerintem az következik h megérdemeltem nyertük meg. Uefa kupába mint már irtam az Espanyol bucsuztatotott minket az elsõ forduloba(2:0,3:3). A magyar kupába az elödöntöbe bucsuztunk a Sopron ellen (1:0,2:2). Viszont a liga kupába megvédtük cimünket még pedig ugy h mind2 fordulot nyertük. Az elsõt a Vasas ellen 3:0 és 2:1 azaz 5:1s összesitéssel még a másodikban a ZTE ellen 6:1 és 4:4 azaz 10:5 arányban.
Egész év:
mecs: 67 mecs
rugott gól: 171(2,6)
kapott gól: 84 (1,3)
sárga: 84 (1,3)
átlag nézõ: 12650 (bajnokságban:13012)
Gólkirály: Majkowski 39gól
Gólpassz király: Majkowski 26
Mecs legjobbja: Bartha 12
Sárga: Gerasymyuk 15
Piros egész évben nem volt.
Képek:
tabella:
statok:
ucso mecsek:
nem olyan fontos az a pénz...
Fitos 5-6 honap
Miljatovic 3-4honap
az utolsó 4 meccs alacsonyabb osztályú team ellen volt, a ,madrid és az osasuna ellen is nekünk volt több lövésünk, és labdabirtoklásunk.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
<#falbav>#falbav>
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
<#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
most 9. helyen állunk sok a kapott gól köszönhetõen a nagyok elleni nyilt sisakos támadójátéknak amit mindig meghálálnak legalább 4 góllal😄 de akkorse állok be védekezni😄
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester