Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha teljesen elbarmolt taktikát állitok be akkor is kéne nyernem 1x-2x.
Direkt újralolvastam pár forumtémát és az alapján nem csinálok hülyeséget még ha nem is tökéletes a taktikám. Félreértés ne essék nem fikázni akarom a játékot csak élvezni, de egyenlõre tanácstalan vagyok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ide jóval több kell.
#16902: szerintem már lezárták,de próba cseresznye.
Anno fm06-ban lazán mentem a feljutásért több alsóligás csapattal is itt meg ez van. Hogy lehet h 20-ból 20x lever a másik csapat? Ez nem fordulhatna elõ elvieg.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
what is the injury insurance? what does it do?
<"Amazing" Paul O'Brien:user#12> says: (22:20:35)
covers your wages if a player is injured
nemsemmi :d
több infot nem nagyon szabad mondanom,de majd összegzéseket hozok.
aztán majd irni róla, hogy milyen 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
vagy volt erre anno a 2007ben valami megoldás? :o
5 millió fontért hoztam anno, szezon közben felhoztam a Nagy csapatba, azóta 12 meccset játszott 7.08as átlaggal 19 évesen.
Jelenleg 20 csapat érdeklõdik iránta. 30 millió fontért lehet átgondolom az ajánlatot, bár a szivemhez nõtt a srác, mert görög 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Törlöm is onnan, mert vakami oknál fogva nem fogadták el.
Egyszerûbb és gyorsabb is a másik módon és mindenki számára elérhetõ.
bocsi, de azért köszönöm a gyors segítséget 😊
nekem 1 idõre elegem lett a 2008ból, visszatérek a 2007re 😊
megéri,mert sok jó cucc van ezeknél meg teljes sávszéllel jött ez a 2 gigás is.már csak az a bajom hogy a 2007-hez készült ez a pakk így a mezek,arcok eleve nem jók belõle
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nagyon megköszönném!!
valahogy mindig nagyon nehez indul a szezon eleje, pedig jó a taktik, jó a csapat....utánna már nincs gond....ha belelendülnek a srácok.... <#vigyor5>#vigyor5>
hát akkor nem is tudom mennyi idõ alatt jönne át? 😄
majmon monnyuk fenn vagyok 😊
Ajánlatom msn-en áttolom v. felteszem magyar torrentra (ncore, majom).
Szöveg is maradt ki a hszembõl, szóval a passz után Guzmán rárugta kapus védett, és a közben már rég nem lesen levõ Elmander belõtte, és erre mondta a bíró hogy LES.
Passzolt Soldado Guzmánnak aki nem volt lesen, közben Elmander lesen volt a másik oldalon, nem zavarta a kapust:
Guzmán rárugta, a kapus kivédte, közben Elmander már egyértelmûen NEM volt lesen.
Kipattant a kapusról Elmander elé aki a hálóba pofozta, LES miatt érvénytelenítve.
Természetes 1meccses eltiltást kaptam a bíróra panaszkodás után. Vélemények?
Ha az megvan ott automatikusan lehet telepíteni mindent. stadion, club, játékos backgroundot. Plusz mezeket, logókat stb.
Nem emlékszem honnan töltöttem le, de ha megtalálom belinkelem.
Nekem egy DVD-n van. Esetleg napközben át tudom tolni msn-en.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Lécci mond el hogy
A háttérképek már megvannak de hova kell tenni öket ?
Egy helyre az összeset ?
[/img]
Jó kis beszámolókat is olvashattam. Hamarosan én is jelentkezem a sajátommal.
Köszönöm a jókivánságokat. Remélem egy kezdõ 11-et már összehoztam 4 nap alatt😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
19 meccs után egy "új" bajnokság indul.
Olyan mint a nyitó meg zárószakasz "mekszikóba"
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"