Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy elnézem a régiek közül J.César kivétlével senk nincs ott :S
(és õ is csak tarcsi)
saját nevelésû se nagyon van, gratulálok kemény keret bár érdekes az igazolási taktikád 😊 - de ezekszerint sikeres
dobsz 1 képet a keretrõl?
una volta per sempre INTER!
Kicsit belefeletkeztem a csapatomba <#vigyor>#vigyor> ,életem mérföldkõhöz érkezett <#vigyor2>#vigyor2> elszállt ez a 8 év, már a 9.-et taposom...
una volta per sempre INTER!
kukimaki-.-
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nm
csáo
Mot de passe: kutya
megadtam hogy mi legyen a felhnév meg a jelszó regeltem és egybõl betudtam lépni
regelsz és tudod is tölteni
amugy kösz
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de ha nincs bejelölve neked a belga 2. liga akkor nem volt sok értelme Sakho-t oda kölcsönadni...
igazolsások:
+még Jimenez nyáron és Neymar ha majd nagy lesz😄
Angol bajnokság:
Naon rossz kezdés után kezdett a csapatba megragadni a taktika. A nagy 3s Arsenal,Chelsea meg Mi
folyamatosan léptünk el a többi csapattol. Fõként a Chelsea vezete a tabellát kivéve a 13. és 20 fordulot amikor golkülömbségünknek köszönhetõen mi is vezetük. Majd a chelsea 30.forduloig tartota veretlenségét. Viszont akkor a west ham meg birta verni 1:0ra és így mi vettük át a vezetést a tabellán. Majd a 31forduloba ismét kikapott a chelsea a pompey 2:1 re ami azt jelentete h stabiliztáltuk a vezetésünket. Majd végül megis tartuk elõnyünket a végéig és a legszebb az egészben h haza 1:0 chelsea veréssel lettünk bajnokok a 37forduloba.
Angol community shield.
Mint már irtam sima 4:0 vereség a chelsea ellen. Drogba és Lampard duplákkal.
Angol Fa kupa:
3forduloba a plymouth gárdáját ejtetük ki két 0:0 után 11sekkel
4forduloba a sunderland 1:0
5forduloba chelsea 3:2
6forduloba fulham 1:0
elödöntöbe watford 2:0
döntöbe arsenal 4:5 nekik hosszabitásba
ligakupa:
3forduloba rotterham 3:0
4forduloba scunthorpe 3:0
negyeddöntöbe liverpool 3:0
elödöntöbe chelsea 3:2 és 0:2
döntöbe arsenal 2:1 hosszabitásban nekünk
Bl:
sima továbbjutás a csoportbol
elsõ kör As Roma idegenbe 1:0 nekünk és odahaza 3:2 nekünk
negyeddöntö Werder brema idehaza 4:1 nekünk idegenbe 3:1 nekünk
eldöntö Inter idegenbe 1:0 nekünk idehaza 1:1
döntö arsenal 1:1 11sekbe 4:3 nekünk
Bl dijak:
Legjobb játékos 1.Vidic 2.Giggs 3.Nani
Aranycipõ 1.Vidic(szöglet varaiácio miatt😄) 2.Ibrahimovics 3.Seedolf
Álomcsapat:Van der Sar,Vidic,Fletcher,Giggs
Bajnoki dijak:
év focistája: 1. C. Ronaldo
év managere: 1.ÉN😄
golkirály: 1.adebayor 25gól 2.Rooney 24gól 3.Owen 21gól
évcsapatába:Evra,Ferdinand,Vidic,C.Ronaldo,Rooney és cserék közt Saha
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
msn:[email protected] bárki felvehet
De azt hogy kell kivenni hogy ne a mai játékosok legyenek bent hanem az akkoriak ? Mert azért is akartam leszedni csak... Ronaldo a milanban... meg ilyenek
mondjuk nálam a poszt edzésnél is rajta vagyunk az erõnléten
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Aquinot alig ismerte valaki,de irl van valami hatalmas török tehetség,akit fél anglia istenít. Nem emlékszik valaki a nevére ?
Mindhárman fejlõdnek még vagy 15 abilityt 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Csesza: FAQ frissítés folyamatban, ötleteket, megoldásokkal továbbra is várok PM-ben
kraawz: msnen mesélhetsz majd 😄DD
nekem is volt ilyen, hogy egyszerûen nem engedett a játék nyerni, ha lehet így fogalmazni. bármit csináltam kikaptam, nem tehetsz semmit. (mondjuk szétbarmolhatod az ellenfelet add managerrel<#mf1>#mf1>)