Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Talán,...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Van köztetek olyan, aki töltött le a http://footballmanagerportal.co.uk/ FM Time Machine fájlok közül, mert nekem nem sikerült, az elárulhatná, hogy hogyan kell, vagy tölthetne le nekem.
Elõre is köszi a válaszokat!

keretrõl meg információról tudnál rakni képek
az afrikai nemzetek kupája elõtt jelentkeztem a spanyol elsõ osztály tök utolsó csapatához, a Herculeshez, de még oda se kellettem... most meg ekkora klubbok versegenek értem<#idiota>#idiota>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bár már 2012-ben vagyok szoal lehet drágák lesznek :S
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
giannis papadopoulos (iraklis)
mindkettõ fiatal és marhajó, potenciális sztárok..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kb 200 millám lenne rá és max 1 milliós fizetés
Ha valaki tud ilyet irja le légyszi .Köszi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(nekem még nem volt ilyen problémám, azért nem tudom mit mondjak neki)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ez hanyadik ligában van? 😄DD
ajánlom még vincze-t, ingyen igazolható az elején, kpk,cs, brutális a középpályán.
kulcsár dávidot talán kár volt eladni, remekül tolja a bal szélen.
dzsibuti válogatottjában nézz körül, van pár igen jo fiataljuk.
védelembe pedig cesar herrera ha nálad is benne van
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ingyen igazoltam a srácot és másfél év után kijelentette csak úgy spontán, hogy menni akar... na mondom akkor mész átadó listára és jött is az eredmény

1. év:
jöttek:
-Kurucsai András (azóta a tarcsiban villog, elsõ csapatba nem fér be, valszeg idén nyáron megy vagy kölcsönbe vagy végleg valahova)
-Dávid Gergely (szabadon igazolható, ugyanaz igaz rá mint a fentebb emlitettre)
-Piotr Czaplinski (azóta is az elsõ számú kapus)
távoztak:
-Fülöp Noel (kölcsönbe 1 évre Veszprémbe)
-Nagy Sándor ment Sopronba
-Horváth Péterrel szerzõdést bontottam
2. év
Nyári átig.
jöttek:
-Paul Addo (nem váltotta be a reményeimet, azóta egy új igazolásba bevontam, most Orosházán játszik)
-Udovychenko (Lipcsei cseréje volt, de a nyáron megy)
-Dan Gogosoiu (szerzõdést bontottam vele, több kárt okozott mint hasznot)
-Catälin Pasca (szerzõdést bontottam, rossz igazolásnak bizonyult)
-Csordás Gábor (tartalékban jáccik, jövöre már jólesz a felnõttbe is)
-Dudás Ádám (egyértelmû, legjobb jobboldali kp-m, kirobbanthatatlan a kezdõböl)
távozott:
Zarzycki (szabadon igazolhato)
Kulcsár Dávid (Diósgyõr)
Vaskó Gergõ, Farkas Tamás (szabadon igazolható)
Téli átig.
jöttek:
Petneházi Márk (jövõre már sztem kezdõ lesz, Vincze kezd kiöregedni..)
Rejhan Poturovic (Szkukalek utódjaként számolok vele)
Emil Kenzhisariev ( teljesítménytöl függõen lesz kezdõ v csere jövöre (bal kp))
André Alves (Kaposvárott nemjátszott, nekem meg kelett egy igazi csatár)
Osei Ransford (még tarcsiban játszik, de ontja a gólokat, jovõre jó lesz már)
Esmir Sabic (tarcsiban van, Dragóner utódja)
Udoh Kingsley (már most beilleszkedett, szezon végére stabil kezdõ volt a védelem közepén + fontos gólokat fejelt)
Dean Maric (egyenlõre tarcsi, nagy jövõ elõtt áll, sztem kölcsönadom idén még valahova)
Mohamed Remili (Demével rotálom õket majd tkp poszton)
távozott:
Paul Shaw
Dan Gogosoiu
Catälin Pasca
Paul Addo
+ még távozni fog jópár ember, akik többet keresnek mint amennyit a teljesítményük alapján kéne....
szezon legjobb meccse (utolsó forduló)
tabella:
A tartalékok is behúztak egy 3. helyet 😊
az U19es csapat pedig fölényesen lett bajnok 😊
Martins pl a 2 éves kappitánykodásom alatt 2 gólt tudott rúgni, pedig nem egy meccset játszott
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a vb-t már nem vállalom velük 😄

Feltettem a játék magyarítását, de nem mutatja a játékosok arcképeit emiatt. Másnak már történt ilyen? Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm.😊
igazolások:
Bajnokság:
a bajnokságot hatalmas fõlénnyel végig uraltuk összesen 2vereség egy a cheslseatõl idegenbe és az utolsó forduloba a sunderlandtol.
Tabella:
stat:
Community shield:
ligakupa:
sajnos a chelsea bucsuztatott a negyeddöntöbe
fakupa:
birningham bucsuztatott a 4.forduloba
klub vb:
döntöbe 0:0 utána 11sekkel vereség(megjegyzés bocának helyzete nem volt a mecsen)
eu szuper kupa:
gyõzelem
kép:
Bl:
csoport:
elsõkiesési kör
celticeket vertük 3:1 és 2:1
negyeddöntö:
real madrid 2:2 és 4:1
elödöntö
inter 1:1 és 1:0
döntö