Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

photoshop CS 3 + mez template
dudusrac
Mivel csinálsz mezeket.

Ars3nal
ááá inkább 8.0.2vel mer nekem kell a bogdanovics😄

Ars3nal
kezdek egyet fradival 8.0.0-val

készen vannak az új Montpellier mezek 😄
BBeno2

itt örültem. hogy láttam esélyt a továbbjutásra.

itt méginkább nevettem hogy szerencse hogy a gép nem csal. megérdemelt sevilla továbbjutás... pff. szánalom. legalább tizikkel vert volna meg a gép. de ahhoz is arc kell.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Szükség van RÁD!!

Igen, a magyar Football Manager online világnak szüksége van rád, hogy kis nemzetünkbõl erõs nemzeti válogatott legyen! Tegyél valamit Magyarországért!

Biztosan már sokan ismerkedtettek kedvenc játékunk online részével, így biztosan van már tapasztalatok ezzel a funkcióval szemben. Többségetek biztos csak barátok ellen játszottatok meccseket/ligákat, ám itt az idõ, hogy elõre lépj a ’’ranglétrán’’ és elismertebb személy legyél a Football Manager online (magyar) világában. Nincs más dolgod csak játszani, taktikázni, meccseket nyerni, amennyit csak tudsz. És ha kiváló teljesítményre vagy képes kiegyensúlyozottan, akár az említett magyar válogatott posztot is betöltheted. Ez nagy megtiszteltetés, mivel hazánkat képviselheted különbözõ tornákon és megismerkedhetsz más nemzetiségû Football Manager fan-okkal, a nyelvet gyakorolva.
Többek között ezért jött létre a cikk, de más okokból is. Mivel elég kevesen vagyunk, akik aktívan is játszunk online-n Magyarországon, így nem is tudunk annyira helyt állni különbözõ nagyobb kvalitású nemzeti tornákon. De egyéb okai is vannak, például, hogy ha mimnél többen lennénk, akkor több hazai kupát/tornát is játszhatnánk, többek között magyar klán csatát is rendezhetnénk. Ja, persze, ha nagyszerûen szervezed csapataidat, magyarán jó játékos vagy, akkor akár felvételt nyerhetsz egy-egy nagyobb klánba is. De természetesen alapíthatsz is.
Egy kis statisztika:
Magyarországon kb. 40 ember, aki aktívan -mIRC elérhetõséggel- játszik online-n. Ám ezzel szemben a portugálok több mint 400-an vannak, ezért is van nagyon jó válogatottjuk. Ebbõl is látszik, hogyha minél többen vagyunk, annál jobbak lehetünk, egymás ellen játszhatunk, gyakorolhatunk különbözõ tornákra. Ezzel egyenes arányban fejlõdne a magyar válogatottunk kvalitása.
Ha felhívtam a figyelmed, akkor írnék még pár sort az online játékról. Elõször is, találhatunk a világhálón olyan weboldalt, ami speciál PC Games online részével foglalkozik. Nos, eme oldalon találhatunk Football Manager részt is. Általában itt vannak a nemzetközi mérkõzések, és itt játszhatunk egymás ellen ’’idegen ország’’ szülötte játékosaival. Ligákban vívhatunk egymás ellen, ha jelentkezel a bajnokságra.
Ez az oldal az Electronic Sports League! Itt találhatjuk meg a Magyar Ligát is.
Ahhoz, hogy felvegyük a kapcsolatot a játékosokkal és játszunk velük, elõtte le kell töltenünk a mIRC nevû programot, amivel könnyen és gyorsan beszélhetünk a játékosokkal. Itt mIRC-n lebeszélve, kihívhatjuk a személyeket egy-egy meccsre, és aki nyer pontokat kap cserébe, ezzel rangsorolva a bajnokságban.

Online játék menete:
Kihívjátok egymást esl-en, de, csak ha megbeszéltétek.
Szerver:
Indít egy játékot, úgy hogy betölti nézhetõre Kínát 2007 januárjára, és még azt a két ligát, amelyikben van a két választott klubbotok. Kínát azért tölti be, mert ekkor a játékosoknak nincsen sérüléseik és erõnlétileg is fit-ek. Ha betöltötte, kiválasztja csapatát és megadja az IP címét a csatlakozó kívánt személynek és kihívják egymás csapatát két barátságos meccsre, úgy hogy mindkettõ csapat egyszer hazai közönség elõtt játszik.
Csatlakozó személy:
Beírja a ’’Hálózati” opciókba az adott IP címet, csatlakozik, és kreál új felhasználót a korábban választott csapatával. Elfogadja a meghívást a két barátságos meccsre, és játszanak.
Ha valamiért nem csatlakozik az adott IP címhez, akkor erõsen ajánlom a Hamachi nevû programot, amivel könnyen csatlakozhat. Csak annyi, hogy összekötik a két gépet egy hálózatra. De patch (mindkettõtöknek ugyanannak a patch-nek kell fent lennie) fennlétét ajánlom.
Valamelyikõtök készít két képet a meccs eredményérõl, és feltölti az esl-re, hogy véglegesítse a meccs végeredményét. Mindketten elfogadjátok a meccset, és a nyertes kap plusz pontokat, amivel elõre léphet a bajnokságban.
Csapat választáshoz ajánlom ezt a linket! Azonos kalapból válasszatok.
Ha valami nem megy, akkor gyertek fel mIRC-re a hungary.fm csatornára és segítünk.

Nos, én röviden ennyivel szerettem volna buzdítani az FM Hungary Football Manager látogatóit, hogy tegyenek hazánkért, és minél jobbak legyünk nemzetközi porondon. Persze mint említettem ennek vannak elõnyei. Nagyszerû online közösségbe kerülhetünk be többek között, szóval gyere most mIRC-re és játszunk egy meccset!
😊

Mor3llo
Lehet elõ kellene szednem a mélyrõl a Nürnbergemet 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
óó hát akkoris van még egy évem 😛

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

2010-ben csináltam ha jól emléxek 😄
kiütöttem a PSV-t a selejtezõben, atán kaptam egy MU, Real, Juve csoportot...
Gunnersboy
ó hát 2012re potenciális esélyeim lesznek a BL gyõzelemre 😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Szép estét és mindenkinek gratta 😊

látom van itt Fradis ámokfutás is, helyes helyes 😄Dd

most linkeljem be a bl csoportköröm képét? 😛
Gunnersboy
hamár európai szintû foci 😄

na leszerdezõdtem a Montpellierhez, barcikán könnyekkel búcsúztattak és megköszönték az eddigi hûséges munkámat 😄
most pedig belevetem magam az európai szintû fociba 😛
Darthmushroom
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gunnersboy

köv körben a Le Mans 😄:ASDA😄 asszem itt vége is 😄

Darthmushroom
kezdtem egyet a derbyvel! eddig 4 bajnoki meccs 2gyõzelem a sunderland és a fulham ellen és 2 döntetlen a birnigham és a blackburn ellen. igazolások arshavin,máté,costil,stancu. képek majd holnap. remélem bent tudunk maradni célunk is az h kiesés elkerülés szoval ha jobb lesz akkor naon boldogok leszünk. eddig Villa 6v7gólt lõtt hirtelen nem emléxem szoval egyenlõre vezeti a gollövö listát.

szabocsaba1983
Azért egy kicsit elbizonytalanodtam.....

Fonseca, Vega, Caffa, nem rossz csapat.....és elsõ osztály.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nem érdekel. Viva Las Palmas

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Máté az év igazolása lett a spanyol 2. ligban:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

köszi karajj !
Letöltöttem a CM01-02öt te a mai játékosok vannak benne<#boxer><#boxer><#boxer>
Vhogy nem lehet ezt kivenni , semmien peccset nem találtam

nekem 1,7-es celeronon 1 giga rammal ugyanolyan "gyors" még 2012-ben is
zorrobomber
Én otthagynám, Montpellier jól hangzik.

Egy fontos kérdésem lenne !
Mivel nem tul nagy teljesitöképességgel biro laptopon van fent az fm ...
A játék elején az adatbázis " kicsi , közepes, nagy..." számit hogy milyen gyors lesz a játék ezektöl ? Ha nagyra teszem 2 év mulva ugyanannyi idö alatt tölt majd be mint a kicsin ?

a Montpellier most jutott fel a francia elsõ osztályba és megkínáltak egy szerzõdéssel, hogy hagyjam ott a barcikát...
nemtom mit csináljak<#nemtudom>
kezdtem egy mentést Olaszország csapatával fm08ban...

Francesco Totti mint tudjuk visszavonult a válogatottságtol , de mivel nem találtam jelenleg nála jobb TKPK-t ezért megkértem hogy jöjjön vissza - erre õ szivesen igent mondott de nem volt ott semmi Behivni a vépogatottba vagy vmi hanem továbbra is a "Visszavonult a válogatottságtol " feljegyzés....
Majd 2 hét mulva azt nyilatkozta utál meg minden hogy nem hivtam be ....

Na ennyi is volt a mentésem... Ez a 08 nagyon gagyi lett sztem

A francia utolsóliga csak akkor lesz elérhetõ, ha kiesel a 3.(?) ligából.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

akkor majd kiderûl 😛

Jó csak mert 4.ligás csapatot nem tudtam felvenni az elején...
ha be van jelölve és nem rúgnak ki akkor persze

Darthmushroom
az gáz

Hali srácok!
Ha Francia 3. ligából kiesek a csapatommal,de az alatta lévõ liga be van jelölve,akkor tudom ott folytatni ?
mert anyagilag még most értem oda, hogy ezzel a pénzzel leszek 2-3 millió pluszba... és eddig ahányszor sírtam, hogy kéne nagyobb, mindig elzavartak, hogy nincs pénz
Darthmushroom
gondolom anyagilag is naon csucson vagy most, de akkor a stadionod miért olyan kicsi még??

én nemtom kiez a Keller, itt Barcikán is csak azért emlegetik, hogy mennyire pénzeli a csapatot...

amúgy azt kifelejtettem, hogy ez a srác is ingyen jött 2 éve hozzám... 😄DD
Ars3nal
a Fradis Keller Józsi az elnök legalább?😄

Ars3nal
xD

kezd beindulni az üzlet<#hehe>
tessék megnézni a mostani értékét, meg hogy mennyiért adtam el...

Mike94
na végre 😄

Ars3nal
USA ellen kiestünk negyeddöntõbe 2-0val hiába voltunk jobbak:S

Mike94
fogd már vissza magad, mer túl nagy szégyenbe versz minket

Gunnersboy
Intertotó kupában megkezdtük a "menetelést"

visszavágó közben 0-0 lett, köv körben valamilyen szerb csapattal játszunk

dobhatnál egy képet a keretrõl, vszeg még ismerem a pléyákat mert Stancu is csak 20éves itt 😊

Ars3nal
Tisza csak csere volt mert azért van egy Gosztonyi,Németh,Priskin csatártrió és ígyis valaki csere szokott lenni, de most Tiszát is behoztam mondom ha már a Dortmundba nem fér be 29 évesen legalább a válogatottba hadd játsszon😄

köv. ellenfél USA

gabber_saviola
kezdõbe nem fér be 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
thx, de azér már 2014 van😄 meg összvissz van 30-40 normális játékosom😄

hát hallod nemgyenge, amit a magyarokkal mûvelsz 😄DDDD
Ars3nal
Ghana-Magyarország 1-1 a végén egyenlítettünk, mert egy szögletbõl sokáig vezettek, de végül megérdemelten jutottunk tovább😊

ellenfelünk Paraguay lesz

kajak az utánpótlás csapatban játszatod? :o

öreg hiba 😊

Gunnersboy
jóóóóóó mezek 😊

3. évre nekemis uj mezeket küldött a nike😄DDas😄ASd

(örök hála karajjnak a pdf-ekért😄)